Smrt Detroita - Najava kraha Amerike?

Uspeo si da nadjes jedan automobil koji ti se ne svidja. Bravo majstore.
Izvinjvam se sto ne mogu da uzvrtim jer bi kacenje svih americkih automobila blokiralo forum.

LOL

Ne Fiat je operisan od dizajna, bas kao i Audi sa odvratnim kockastim farovima. Da si rekao da je Alfa strava, pa Mercedes, BMW, razumeo bi, ali ti bi da plujes po americkom dizajnu samo zato sto je americki. Izvini taj Vajper gore je lepsi od bilo kog Fiata ili Audija.

Nema veze za koje je trziste, ali treba imati strasna muda pa napraviti tako ruzan auto, kao mi sto smo starog Juga napravili. Cenim da se bas ne prodaju kao vekne.
Тај ауто је за платежну моћ Турака, као и стојадин, или југо својевремено за нашу платежну моћ и још за чувене турске џаде.
Такве ствари се не пореде с вајпером, ту би ишао неки одговарајући Ферари, Ламборџини, БМВ итд.

Тај ауто је за платежну моћ Турака, као и стојадин, или југо својевремено за нашу платежну моћ и још за чувене турске џаде.
Такве ствари се не пореде с вајпером, ту би ишао неки одговарајући Ферари, Ламборџини, БМВ итд.

Pa ako ih uporedjujemo, Vajper je oko $100000 a Lambordzini bi recimo $400000

http://www.autoguide.com/new-cars/lamborghini

Ja sam i rekao da Evropljani mnogo skupo prodaju ime (opet, takve automobile i kupuju oni koji ne znaju sta ce sa parama, pa neka ih deru).... I da imam pare, ne bih kupio Lambordzini, ili taj Vajper, jer znam da prodaju samo ime.

Poslednja izmena:

Ja sam i rekao da Evropljani mnogo skupo prodaju ime (opet, takve automobile i kupuju oni koji ne znaju sta ce sa parama, pa neka ih deru).... I da imam pare, ne bih kupio Lambordzini, ili taj Vajper, jer znam da prodaju samo ime.

da li bi nas prosvetlio i posavetovao nas sta je prava kupovina kad su automobili u pitanju ?

Ja sam i rekao da Evropljani mnogo skupo prodaju ime.
А тек кад га направе у ограниченој серији!
Бтв Вајпер је бренд ГМ-а(Доџа чини ми се, а Доџ је ГМ-ов) то би било можда као рецимо БМВ-5 у верзији с 10 цилиндара и без ограничења брзине на 250 км/х.

Najlepsiji su oni sto imaju falusne oblike.

Blue_Flame1.jpg

Celebrimor sinko ocajno si losa zamena za Utah.
Onaj jeste bio velicanstveno glup ali je bar bio uporan. Ti nisi ni uporan.
Aktivirali klona koji od 2011 nije imao 50 poruka i sad se raspisao. Zar stvarno te NVO ne mogu da nadju nekog sa malo vise pameti i stila. Izaci na kraj stobom je tesko koliko i oteti bebi lizalicu. Gde trosite pare, banuce vam neka finasiska kontrola pa ce da bude zanimljivo. Naravno ne Srpska .
Ima samo jedna konstanta kod svih vas. Seksualna orjentacija.
Napravite klona koji ce da glumi da je normalan. Ako je ikako moguce. Verovatno nije jer je to na vrhu liste sta zelite da napravite od ostatka sveta.

Zelim ti puno srece jer ces da imas istri tretman kao tvoj nedostizni uzor, Utah.

LOL kukala ti majka LOL

Back