Smrt bubnjara Joey Jordison-a

Mladen Jovin

Početnik
Poruka
27
Danas su objavljene zaista tužne i iznenadjujuće vesti. Danas je otkriveno da je u ponedeljak (26. jul) preminuo legendarni bubnjar Slipknot-a Joey Jordison. Detalje i uzrok smrti porodica upokojenog nije otkrila, ali sumnja se da je to zbog bolesti od koje je pokojni patio od 2010 - "transverse myelitis". Ponavljam,to su samo sumnje,Joey se skoro skroz oporavio i ništa nije ukazivalo na preranu smrt u 46. godini života. Upravo zbog te bolesti je bio izbačen iz Slipknot-a 2013. godine,jer nije bio sposoban svirati bubnjeve. Zauvek će ostati upamćen kao jedan od najboljih bubnjara ikada,koji je sa svojim unikatnim revolucionarnim stilom sviranja inspirisao hiljade ljudi. Počivaj u miru.
DOUBLE-BASS-SPEED-DEMON.jpg

Danas su objavljene zaista tužne i iznenadjujuće vesti. Danas je otkriveno da je u ponedeljak (26. jul) preminuo legendarni bubnjar Slipknot-a Joey Jordison. Detalje i uzrok smrti porodica upokojenog nije otkrila, ali sumnja se da je to zbog bolesti od koje je pokojni patio od 2010 - "transverse myelitis". Ponavljam,to su samo sumnje,Joey se skoro skroz oporavio i ništa nije ukazivalo na preranu smrt u 46. godini života. Upravo zbog te bolesti je bio izbačen iz Slipknot-a 2013. godine,jer nije bio sposoban svirati bubnjeve. Zauvek će ostati upamćen kao jedan od najboljih bubnjara ikada,koji je sa svojim unikatnim revolucionarnim stilom sviranja inspirisao hiljade ljudi. Počivaj u miru. Pogledajte prilog 977311
E jbm ti vest ,upropasti mi dan ,kako da umre **** te ???

Najbolji bend na svetu , i ko zna koliko nagrada su pokupili ,fascinantno… nijedan los album,ali prva dva albuma su kultna i najbolja ,zadnji je najzreliji.
dobro, jbg, pretera ga i ti...nisu najbolji bend na svetu, ali su dobri, i to za taj zanr nu-metal. ako hoces strasnu istinu, 70% vuku od benda koji
su ono tata-mate za njih u svakom pogledu, a koji se zove Mr. Bungle, koji je ono putujuci karneval talenata. U to spada i besramni rip-of maskiranja i odela domara. Decki krenuli da se maskiraju 1996, kad im je Mr.Bungle, koji je to radio jos od kraja 80-ih i skoro cele 90-te vec izasao na usi od silnog slusanja i
vorsipovanja tog izvornog frik-karnevala zvuka i realno originalnih ideja, pa su cak i zvuk od njih maznjavali, recimo dzez i fank na prvom Slipknot LP-u.:)
Malo sam duze u tome od tebe, pa nemoj da se cudis.;) I dan danas, mister bangl je tata-mata i neprevazidjen bend. Plus imali su i duvacku sekciju
(saksofon, trombon, truba-to gitarista svirao ponekad), koji tresh-metal-eksperiment bend to ima?:p Stejdz im je krcat i klavijaturama, jer su multi-instrumentalisti, a prvi su se zezali i sa skrech-masinom, sto je Slipknot divnog li cuda nedugo zatim uveo kao stalni mobilijar.;) A kao vrh na torti, pevaca im nisi mogao dotaci: u pitanju je pevac Faith No Mora, Majk Paton, njegov paralelni bend, zapravo prvi, i pre i tokom FNM...sta ti kazem, proceni sam...:cool:
ofc, neces ga prepoznati, jer su svi POD MASKAMA, jos 1991! :P Njihovim - originalnim! :) Cisto da znas ko kosi, a ko vodu nosi.;):cool:

Poslednja izmena:
dobro, jbg, pretera ga i ti...nisu najbolji bend na svetu, ali su dobri, i to za taj zanr nu-metal. ako hoces strasnu istinu, 70% vuku od benda koji
su ono tata-mate za njih u svakom pogledu, a koji se zove Mr. Bungle, koji je ono putujuci karneval talenata. U to spada i besramni rip-of maskiranja i odela domara. Decki krenuli da se maskiraju 1996, kad im je Mr.Bungle, koji je to radio jos od kraja 80-ih i skoro cele 90-te vec izasao na usi od silnog slusanja i
vorsipovanja tog izvornog frik-karnevala zvuka i realno originalnih ideja, pa su cak i zvuk od njih maznjavali, recimo dzez i fank na prvom Slipknot LP-u.:)
Malo sam duze u tome od tebe, pa nemoj da se cudis.;) I dan danas, mister bangl je tata-mata i neprevazidjen bend. Plus imali su i duvacku sekciju
(saksofon, trombon, truba-to gitarista svirao ponekad), koji tresh-metal-eksperiment bend to ima?:p Stejdz im je krcat i klavijaturama, jer su multi-instrumentalisti, a prvi su se zezali i sa skrech-masinom, sto je Slipknot divnog li cuda nedugo zatim uveo kao stalni mobilijar.;) A kao vrh na torti, pevaca im nisi mogao dotaci: u pitanju je pevac Faith No Mora, Majk Paton, njegov paralelni bend, zapravo prvi, i pre i tokom FNM...sta ti kazem, proceni sam...:cool:
ofc, neces ga prepoznati, jer su svi POD MASKAMA, jos 1991! :P Njihovim - originalnim! :) Cisto da znas ko kosi, a ko vodu nosi.;):cool:
Da ,samo sto za njih skoro niko nije ni cuo toliko o njihovoj muzici i popularnosti.
A Slipknot i jeste proglasen za najbolji bend na svetu malo pogledaj na netu i pre su osvajali brojne nagrade!

Smesna je ovo muzika :hahaha: pogledaj Disasterpiece London 2002 koncert ili Welcome to my Neighbourhood da vidis kako su oduvali svaki bend na planeti da ti usi otpadnu:sad2:

Gde su na muzickoj sceni ja ih nesto ne vidim ako su toliko dobri i kose travu ,kao sto kazes?
Treba biti realan Slipknot je vec i sada medju najvecim metal bendovima ikada ako ne i najveci tu su u rangu sa Metalikom i to ne kazem samo ja vec najveci muzicki portali,magazini ….samo pogledaj Micka Thompsona kako covek svira gitaru i tu tehniku i njegove rifove ,to ne postoji nigde.

Znam ja ko su oni, sve od kad su nastali pa do danas, ali je poenta da ti ne znas cak i za cinjenicu da mnogi ipak vrlo dobro znaju ko je Mr.Bungle, pa cak i sam Slipknot...;) naravno, sem tebe.:) A govoriti sta je smesno u njihovom slucaju je pun pogodak, jer je ceo bend i osmisljen da sokira, neke nasmeje, neke sablazni, neke zesce odbije, no ipak reakcije postoje. Do djavola ako bi svako sebe i svoj rad shvatao toliko ozbiljno, maltene bez smisla za humor... A tu negde je i uzvisena razlika.;) Pa mucni glavom, hebote: maske, klovnovi, cirkus? :) JA ti govorim da je ceo taj vird luk izvorno smislio Mr.Bungle i to se ipak zna, a neinformisani veruju da je to Slipknotov fazon, ne znajuci da su ga oni bukvalno slepacki preslikali od svojih idola..:cool: No hajde, da ne ispada da hejtujem, jer ja cenim i Slipknot, ali ubacujem mali virus saznanja u mladje umove, koji ce ih mozda preporoditi, mozda i nece.:cool: Otkrio sam ti vec mnoge stvari vezane za samu i pravu prethodnicu, maltene sam izvor tog marifetluka,... a ti tako...takve nijanse zvukova, takva raznolikost zanrova.:sad2::ljutko::lol: P.s.Slusaj glasno...

Znam ja ko su oni, sve od kad su nastali pa do danas, ali je poenta da ti ne znas cak i za cinjenicu da mnogi ipak vrlo dobro znaju ko je Mr.Bungle, pa cak i sam Slipknot...;) naravno, sem tebe.:) A govoriti sta je smesno u njihovom slucaju je pun pogodak, jer je ceo bend i osmisljen da sokira, neke nasmeje, neke sablazni, neke zesce odbije, no ipak reakcije postoje. Do djavola ako bi svako sebe i svoj rad shvatao toliko ozbiljno, maltene bez smisla za humor... A tu negde je i uzvisena razlika.;) Pa mucni glavom, hebote: maske, klovnovi, cirkus? :) JA ti govorim da je ceo taj vird luk izvorno smislio Mr.Bungle i to se ipak zna, a neinformisani veruju da je to Slipknotov fazon, ne znajuci da su ga oni bukvalno slepacki preslikali od svojih idola..:cool: No hajde, da ne ispada da hejtujem, jer ja cenim i Slipknot, ali ubacujem mali virus saznanja u mladje umove, koji ce ih mozda preporoditi, mozda i nece.:cool: Otkrio sam ti vec mnoge stvari vezane za samu i pravu prethodnicu, maltene sam izvor tog marifetluka,... a ti tako...takve nijanse zvukova, takva raznolikost zanrova.:sad2::ljutko::lol: P.s.Slusaj glasno...
Gde je ovde pevanje?
Meko je to za mene….

https://m.youtube.com/watch?v=v-KrTQxFGe4

Back