Smrt Americkog SNA: Preko 50% stanovnika Amerike zivi u siromastvu!

Тихи

Starosedelac
Poruka
186.043
Smrt američkog sna: Polovina stanovnika SAD živi u siromaštvu

queue_21938a.jpg

http://1.***************/-_BkiKLNTQxw/TbZEcU97E8I/AAAAAAAAAFg/A_OyqZ6z0uk/s1600/poor-people001.jpg

0.jpg

Poslednji popis stanovništva u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) dokazao je tužnu istinu o smrti američkog sna, jer rezultati popisa pokazuju da oko polovina Amerikanaca živi u siromaštvu ili se niskim primanjima.

oslednji popis je dokazao da nestaje srednja klasa zbog visoke nezaposlenosti i zbog slabe državne pomoći.

Novi podaci su i očekivani nakon godina padanja plata radnika u srednjoj klasi. Te niže plate su srušile standard miliona radnika i njihovih poodica, preneo je ABC njuz.

"Programi zaštite kao što su 'markice za hranu' ili niže stope poreza su uspele u tome da siromaštvo u 2010. godine ne bude i veće. Ali, mnoge porodice sa malim prihodima, uz narasle troškove, oni su još 'prebogati' da bi se kvalifkovali za te programe".

Male su mogućnosti za siromašne i one blizu siromaštva da dođu u bolju situaciju.

Analitičari procenju da "ako Kongres i države nastave sa novim rezovima, u narednim godinama se može očekivati još više siromašnih i Amerikanaca sa malim prihodima.

Ma nema veze mogu amerikanci i da pomru (stanovnistvo) bitno je da se milijarde dolara trose na ratove i po nekoliko stotina miliona dolara da se Srbija drzi na uzici, da se hiljade milijardi dolara trose na zaprasivanje i trovanje stanovnika planete preko NATO aviona sirom sveta...... Nije to samo u Americi vidimo da se to siri svuda po celom zapadu gde je NATO glavni. A rusija indija kina brazil i sotale drzave koje nemaju veze sa vladarima iz senke oni prosperiraju. ****** ti programi HARP, KEMTREJLS, GMO itd kojima se zeli ubiti 95% stanovnistva na planeti treba da se plati.

Poslednja izmena:
Ma nema veze mogu amerikanci i da pomru (stanovnistvo) bitno je da se milijarde dolara trose na ratove i po nekoliko stotina miliona dolara da se Srbija drzi na uzici, da se hiljade milijardi dolara trose na zaprasivanje i trovanje stanovnika planete preko NATO aviona sirom sveta...... Nije to samo u Americi vidimo da se to siri svuda po celom zapadu gde je NATO glavni. A rusija indija kina brazil i sotale drzave koje nemaju veze sa vladarima iz senke oni prosperiraju. ****** ti programi HARP, KEMTREJLS, GMO itd kojima se zeli ubiti 95% stanovnistva na planeti treba da se plati.

Da,a treba da sazaljevamo njihovu patnju zbog tamo nekog povetarca....ma ko ih bre ebe .

Dok covek ne ode i ne vidi, dok ne obidje svet, nista ne zna. Mislio sam da su ovakvi tekstovi propaganda, a onda sam otisao u Ameriku. Evropa je problem sa sirotinjom mnogo bolje osmislila, skalnjaju siromasne iz centra grada, a u NA svi su skoncentrisani u centru grada, moj prvi susret sa Severnom Amerikom je bio Toronto, kada sam prosao kroz odredjene krajeve, shvatio sam da pojedini "obrazovani" ljudi koji ispijaju po ceo dan pivo i vino i jedu jagnjetinu u svojim palankama po Srbiji, zaleci za time sto nisu mogli da se otisnu na zapad i uspeju, zive u jednoj jako velikoj zabludi.

Back