Smrdokrati lazu i ponizavaju Ruse

Apsolutno ne sumnjam da će ruska mafija da pojede našu tradicionalnu srpsku.

Ako dajemo EPS Rusima, ja bih im ustupio SPC crkve - GRATIS.

Е још када би ти знао да је за сваког крштеног православног Србина а и наше свештенство ПОТПУНО ИСТО да ли се црква зове СПЦ или РПЦ -------хехехе.....појма ти Ироне немаш. Нема међу верницима такве врсте СИТНОСОПСТВЕНИЧКЕ ПАТОЛОГИЈЕ.

Е још када би ти знао да је за сваког крштеног православног Србина а и наше свештенство ПОТПУНО ИСТО да ли се црква зове СПЦ или РПЦ -------хехехе.....појма ти Ироне немаш. Нема међу верницима такве врсте СИТНОСОПСТВЕНИЧКЕ ПАТОЛОГИЈЕ.

Aham, a što ne mešaju popove medjusobno?

Aham, a što ne mešaju popove medjusobno?

А ко ти каже да не мешају - већина најпризнатијих теолога и владика је завршила руске теолошке или грчке теолошке високе школе и докторате - а има их и који су се дошколовали код протестаната........ тако да по обичају ти појма немаш и уопште не схваташ суштину ЦРКВЕ.

А ко ти каже да не мешају - већина најпризнатијих теолога и владика је завршила руске теолошке или грчке теолошке високе школе и докторате - а има их и који су се дошколовали код протестаната........ тако да по обичају ти појма немаш и уопште не схваташ суштину ЦРКВЕ.

Ja se nikad ne bih školovao kod protestanata...
Znaš ti dobro na šta sam mislio...
Recimo, što nisu poslali nekog vladiku za Rusiju dok se ovde ne smiri narod?

mislis da bi vernicima SPC bilo drago da na mesto patrijarha dodje Nemac za goga se sumnja da je saradjivao sa KGBom ,nisam bas siguran :?

@tema
Uh, da, kad bi još Rusi bili naivni i kad ne bi znali stanje u Srbiji možda bi se i uvredili. :)
Lično su izjavili da našu ''mafiju'' mogu da počiste za dve nedelje.
Dakle, dobiće oni sigurno EPS. U njihovom je interesu. A Djordjević će da zažali 100 %.Pašće mnogo nisko.

:lol::lol::lol:
Lično su izjavili??:confused: A šta nam oni dodju u rodu, kad su pozvani da čiste "našu" mafiju?

Mada ne bi bilo loše da se pozabave svojom, za početak.:evil::evil:

Back