Droid
Legenda
- Poruka
- 51.790
sta da radis kad komsinica pusi na terasi a tebi ide dim u stan... a sram twe da joj to kazes!!!
kako je naterati da prestane !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jednostavno, zatvori prozor ili vrata.
Čekaj da se promeni vetar ili se seli u neku laboratoriju
Ebt, ne smeta ti gomno pod prozorom, smrad izduvnih gasova sa ulice, ali ti celu kuću zasmrde cigara sa komšijske terase![]()
Uhh, da znaš kako može da smeta, nisi ni svestan.
Bio sam aktivni pušač nekih 18 godina, ali evo već tri i nešto godina više ne divanim. I iskreno da ti kažem, jedna jedina ispušena cigara u sobi ne da se oseti, nego ubija u mali mozak...
![]()
Čekaj da se promeni vetar ili se seli u neku laboratoriju
Ebt, ne smeta ti gomno pod prozorom, smrad izduvnih gasova sa ulice, ali ti celu kuću zasmrde cigara sa komšijske terase![]()
ma neka bre zena starija ne bih mogao da je tako... al dobra ideja...ako pocne da dovodi drustvo hahaa
sta da radis kad komsinica pusi na terasi a tebi ide dim u stan... a sram twe da joj to kazes!!!kako je naterati da prestane !
Menjaj stan za kuću, po mogućstvu gde nema komšija, najbolje u nekoj vukojebini gde nema ni ljudi na 10km uokolo![]()
ma te svece ko ce stalno to da pali i brzoizgore i sl.. klimu imam al kad stavim na 25 hladno mi a na 26 mi toplo...
Pa sto si kupio staru klimu koja nema precizno podesavanje kao ove nove jer vidim da si ti precizan covjek i da volis sve po PS?
Ja je nastelujem, i to daljinski, na 25,17 i ladi super...
pa kad nema 25.5 c... vec samo na cele stepene !!!![]()
sta da radis kad komsinica pusi na terasi a tebi ide dim u stan... a sram twe da joj to kazes!!!kako je naterati da prestane !