"Smogovci" i ustaška ideologija za mlade

kyoatia:
gle ljudske gl_posti ne manjka ni uvas....
čak često puta imam filing da se zemlje bivše Juge natječu u g_upostima, primitivizmu, vulgarnosti i šovinizmu....
balkanci

Ponestaje daha?
Zemite Bronhi lakše se diše!

Dakle ovde imate primer obrazovnog programa HTV-a
Naravno da interesovanje postoji za svaki film za svaku epizodu, bilo čije produkcije, gde se pominju Srbi.
Tek da vidimo ko nam šta misli...
A to što je neko MORAO da napiše "jači scenarij" samo govori o zatucanosti s nečije strane.

Rujevit:
E moja budalo pa sta ti mislis da je JNA u kojoj su tada bili Srbi bila nesposobna za rat?! Pa da nije bilo one bagre iz Beograda proveli biste se ko bosi po trnju.I nemojte vi da nam pricate o vojsci, o casti, o ratovanju.
Nabroj mi bar 5 bitaka hrvatske vojske, ali hrvatske ne kada ste bili u savezu sa Ugrima, Madzarima i Nemcima, nabroj mi te vase bitke! Nemate ih bre, sve sto vi naivate ''bitkama'' su zlocini.Dicite se ''Olujom'' i ''Bljeskom'', pa mene bi bilo sramota...sramota me je zbog Srebrenice, a vas nije zbog proterivanja cetvrt miliona Srba iz Hrvatske?! Dicite se sa ustasama, pa jadnici jedni ni ime sami sebi niste mogli da nadjete nego ste i to ime ''ustasa'' uzeli od Srba!!!
Cime se vi hvalite to nije normalno...gledam ovih dana kako paradirate po HR obelezavate najveci uspeh Hrvatske vojske: proterivanje i ubijanje Srba civila! Alal vam vera...sta glumite? ko ste bre vi? sta umisljate?
Da vam nije bilo Srba znas kad bi imali drzavu(kao i narod, jezik)-NIKAD!!! A ni tada!
I jos mi dodje ovde da podjebava....koja drskost

Poceo sam da ti smisleno odgovaram na ovaj post, ali se sjetih jedne lijepe izreke koja glasi:
Ne prepiri se sa budalom, prvo ce te povuci na svoj nivo pa te ubiti sa iskustvom.
Nista ostavljam te da i dalje zivis i uzivas u svojim iluzijama.

ne gledam ja te serije....
al sam redovno pratila oz na hrt-u,oba puta :neutral:
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

Back