SMISLITE REKLAMU

Friend

Gost
Poruka
774
Kao sto ime kaze: Smislite svoju originalnu (duhovitu, kvalitetnu) reklamu za postojeci ili izmisljen proizvod.

Mozemo i da se igramo u isto vreme: Posle svakih 5 izmisljenih reklama da ih ocenjujemo ocenama od 1-5 i tako u krug.
Nema ljutnje ako se nekome ne svidi vasa ideja.
 
Reklama za Kalašnjikov:
Sedi čovek na fotelji i gleda Pink.Al onda se rekame pojave.Čovek poludi,uzme bombu baci na televizor i pogine.Iza toga idu reči:"Da vas Pink ne nervira,a da bombe ne bacate,kupite Kalaš A-Klase!!!"
:lol: :lol: :lol:
 
U krupni plan ulazi Fidel Kastro,levo od njega Americka zastava.Kresne sibicom o zid i zapali tompus.Dok se cigara pusi u njegovim ustima"slucajno" ocese Americku zastavu koja pocinje da gori.Kastro tada kaze nesto u stilu:"Od listiova ukupne kolicine prosvercovanih Kubanskih cigara u SAD njene granice bi mogle da se obloze tolko i tolko puta."Zastava dogoreva.Sledi crn ekran na kome belim slovima pise:HAVANA-CIGARS THAT BURNED AMERICA.
 
Ja sam smislio nastavak reklame za kapucino. (Ono kad momak pije kapucino,a devojka preko puta njega zavodljivo oblizuje usne. On se napali, a ona pridje i zalepi mu maramicu na usta)

Ide ovako: Opet ista scena on pije kapucino devojka se oblizuje. On besno uzima maramicu i shvati da su mu usta cista. Okrene se prema devojci a ona (opet zavodljivo) odmahuje glavom.
 
ovako, lisica ide i iza nje slon... zalaze oni iza nekog zbuna i samo se cuje AAAAAAAAAAAAAAhaha
i zbun se trese i samo odjednom crn ekran, i niz njega klizi kondom, i odjedom iskace
nesto tipa BEZ OBZIRA NA PARTNERA-SIGURAN SEX
 
Prvo se pojavi slika nekih turbo pevaljki. Onda sledi tecnost za ciscenje i kako neka riba to brise na cistoj strani se pojavljuju Gomila rokera iz 60tih u svom punom sjaju. Pa onda poredimo sa obicnom tim cudom i pojavljuju se komercialni rokeri i onda neka riba kaze koristi te ovu tecnost da ocistite bilo sta od prljavih narodnjaka. I onda THE END
 

Back
Top