Neznam kako to da nazovem nova funkcija, novi dron ili tako nesto ali u svakom slucaju je revolucionarno. Ta nazovi nova funkcija drona je revolucionarna jer daje neograniceno veliki broj mogucnosti dronu tako da je doslo vreme da dronovi vise nikad nece pasti a mocice da izvrsavaju nevidjene do sada funkcije a i njihova preciznost kretanja bice 100% precizna u nameni i zelji korisnika bez uticaja ljudske ruke. Znaci dron se ponasa onako kako treba i krece se onako kako treba u nanomatar kako zelimo a pri tome ljudi vise ne upravljaju manuelno kretanjem drona. Znaci dron se krece kako zelimo u nanometar precizno a pri tome covek vise ne upravlja dronom dakle slobodni smo.
E sad neznam kako to da patentiram i da li ima neka firma koja ce zeleti da krene u proizvodnju takvog drona? Mislim da ce zarada biti u milijardama milijardi dolara jer svi danasnji dronovi koji postoje bice zamenjeni mojim tipom drona. Imam jedan prototip sam napravio ali nesmem da ga prokazem jer ce onda da se shvati u cemu je poenta pa ce neko drugi da to patentira.
Pored ovog izuma imam izum novi menjac za automobile, bicikle, motore, imam novi nacin pedaliranja biciklom koji ustedi energiju tela i preko 70%, imam novu vrstu ogledala koja je nesto revolucionarno, I tako jos neke izume imam ali neznam kako to da patentiram.
E sad neznam kako to da patentiram i da li ima neka firma koja ce zeleti da krene u proizvodnju takvog drona? Mislim da ce zarada biti u milijardama milijardi dolara jer svi danasnji dronovi koji postoje bice zamenjeni mojim tipom drona. Imam jedan prototip sam napravio ali nesmem da ga prokazem jer ce onda da se shvati u cemu je poenta pa ce neko drugi da to patentira.
Pored ovog izuma imam izum novi menjac za automobile, bicikle, motore, imam novi nacin pedaliranja biciklom koji ustedi energiju tela i preko 70%, imam novu vrstu ogledala koja je nesto revolucionarno, I tako jos neke izume imam ali neznam kako to da patentiram.