Smisli ime i opis osobe

milance19

Hot, blue and righteous
VIP
Poruka
44.983
Na primer

Miroslav Živoradović
Poljoprivrednik iz Gruže. Najuspešniji proizvodjač prasadi za 2019 godinu.

Anela Sejdović
Spisateljica iz Sarajeva. Dobitnica zlatnog kunića za predstavu "Kokoši u predgrađu" na festivalu u Sampdoriji.

Ljudimila Parmezanovna Kačkavaljev
Ruska proizvodjačica sira. Najveći izvoznik za Australiju.

Na primer

Miroslav Živoradović
Poljoprivrednik iz Gruže. Najuspešniji proizvodjač prasadi za 2019 godinu.

Anela Sejdović
Spisateljica iz Sarajeva. Dobitnica zlatnog kunića za predstavu "Kokoši u predgrađu" na festivalu u Sampdoriji.

Ljudimila Parmezanovna Kačkavaljev
Ruska proizvodjačica sira. Najveći izvoznik za Australiju.

Ja bih, ali ne mogu jer bih posle o toj osobi morala da vodim računa. Jadan Živorad, šta ćete sad sa njim kad ste ga tako lepo osmislili? :sad2:
Vi idete da spavate, a Živorad ostaje da lebdi neodređen postojanjem...
Ima sve, ali nema život i niko mu ga neće dati.
:rida:
Ovo je u neku ruku blasfemija.

Hojan Ganbramjan
Jermenski reditelj , rodjen u Jerevanu. Živi u Londonu. Postigao uspeh predstavom "Kapi kamena" na Vest endu. Izdao zbirku pripovedaka "Odsjaji golih mrava"

Rebeka Stajnman (rodjena Goldman)
Americka esejistkinja. Napisala čuveni članak "Golda Meir- zlatno doba!"

Poslednja izmena:
Ja bih, ali ne mogu jer bih posle o toj osobi morala da vodim računa. Jadan Živorad, šta ćete sad sa njim kad ste ga tako lepo osmislili? :sad2:
Vi idete da spavate, a Živorad ostaje da lebdi neodređen postojanjem...
Ima sve, ali nema život i niko mu ga neće dati.
:rida:
Ovo je u neku ruku blasfemija.
A zašto ne plačete nad Anelom?
A?
Sad cu da zovem Mirjanu Karanović :namcor:

EEeeeeeEeee znam ja ovo :D

Grizmir the Bear
Berzrker ratnik,lovac na zmajeve i trolove.Junak koji je svojeručno spasio tri sela od naročito ružnog i smrdljivog trola koji je krao devojke da mu peru noge i možda po koju ovcu,mada to za ovce trol nije hteo da prizna a devojke ne znaju jer su bile omamljene mirisom trolovih nogu...Takođe svojeručno "oslobodio" davno izgubljeno blago Kralja Leonvelta iz zmajevog gnezda...I ne,nije tačno to da je zatekao zmaja na spavanju,to zavidne duše samo pokušavaju da umanje njegovu slavu...i da,bila je tu i neka princeza al ona nije bila prisebna jer je pričala nešto o tome kako je to njen miraz koji je poverila zmaju na čuvanje kad je pobegla od oca da je ne bi udao za nekog ružnog princa koji joj se ne sviđa...mora da je to stokovski sindrom ili kakao to već zovu oni pismeni učenjaci iz instituta za magiske studije.Ko kaže da Grizmir nije pismen? Jednom je lično video knjigu.

Poslednja izmena:
EEeeeeeEeee znam ja ovo :D

Grizmir the Bear
Berzrker ratnik,lovac na zmajeve i trolove.Junak koji je svojeručno spasio tri sela od naročito ružnog i smrdljivog trola koji je krao devojke da mu peru noge i možda po koju ovcu,mada to za ovce trol nije hteo da prizna a devojke ne znaju jer su bile omamljene mirisom trolovih nogu...Takođe svojeručno "oslobodio" davno izgubljeno blago Kralja Leonvelta iz zmajevog gnezda...I ne,nije tačno to da je zatekao zmaja na spavanju,to zavidne duše samo pokušavaju da umanje njegovu slavu...i da,bila je tu i neka princeza al ona nije bila prisebna jer je pričala nešto o tome kako je to njen miraz koji je poverila zmaju na čuvanje kad je pobegla od oca da je ne bi udao za nekog ružnog princa koji joj se ne sviđa...mora da je to stokovski sindrom ili kakao to već zovu oni pismeni učenjaci iz instituta za magiske studije.
Bravo Loki
Moj čoek
Evo neko ko je skapirao i uhvatio vajb :super:

Najgori ali ubjedljivo najgori covjek je onaj kad mu nesto pricas,na svsku tvoju izgovorenu rijec,misljenje,bilo sta,odma ti udari kontru.Sta god rekao,on kontra od tebe.To su za mene bolesni i iskompleksirani ljudi.Volim da se druzim sa pozitivnim,normalnim ljudima,koji ne gledaju svaku sitnicu,sa kojima mozes normalno da razgovaras.

Najgori ali ubjedljivo najgori covjek je onaj kad mu nesto pricas,na svsku tvoju izgovorenu rijec,misljenje,bilo sta,odma ti udari kontru.Sta god rekao,on kontra od tebe.To su za mene bolesni i iskompleksirani ljudi.Volim da se druzim sa pozitivnim,normalnim ljudima,koji ne gledaju svaku sitnicu,sa kojima mozes normalno da razgovaras.
Takoe Slobo

Milan zvan Miki Azdaja

buduci gradonacelnik grada Zagreba koji ce u Ujedinjenim Arapskim Emiratima iz proracuna grada Zagreba graditi posebne fontane koje ce se na svakih par sati pretvarati u klizalista, uvjeriti ce nas kako ce i nama prijateljski Arapi graditi Zagreb na vodi :zurka: i nakon vec 15-20 godina mozda i u Zg na Savi dobijemo prvi drveni splav

Poslednja izmena:

Back