Smisao za humor

Koliko vam je bitan, i sta je uopste to?

Jako bitan.

Za to je potrebna kreaivnost.... Ne moze na silu.
Samo ko je takvog mentalnog sklopa da se misli na komican nacin povezuju same sa sobom :aha:

- - - - - - - - - -

Bila je jedna osoba s kojom sam mala tacno isti smisao za humor :eek:

To je sjajno... Mislim da je i on to primetio i bio totalno obespamecen tom cinjenicom.....
ali nikad nije nista rekao,jer mi je nadredjeni.... itd. :hahaha:

A ti poznajes mnogo duhovitih zena?
Ona zenama ne meri tako sta.
cekam.gif

Poslednja izmena:

Volim vesele ljude i zdrav humor. Šalim se pre svega na svoj račun, a onda tek potkačim i nekoga s kim sam bliska. Ne volim kad humor pređe granicu dobrog ukusa, mada često pravim seksualne aluzije. Ne volim društvo ljudi koji ne znaju za šalu, koji su stalno namrgođeni. Biram društvo u kom mogu da se smejem a da taj moj smeh nikoga ne iritira. Naravno, prihvatam šalu na moj račun, jer drugačije ne bi ni moglo da funkcioniše.

Smisao za humor je pozitivna osobina samo u nekim malim kolicinama.Ako je osoba previse sklona nekim komicnim forama i ljude oko sebe konstantno zasmejava,obicno se smatra za neozbiljnu osobu i devojke retko zele da imaju sa takvim osobama bilo sta vise od povremenog druzenja cisto onda kada im je do smeha ili kada hoce da ih neko oraspolozi.
Za nekog ljubavnog partnera ih nikako nece uzeti jer ih smatraju neozbiljnim.
Tako da,sve u svemu,imati smisla za humor je dobro isto koliko je i lose.
I mislim da zenski deo foruma konkretno na ovoj temi malo preuvelicava to koliko im je stvarno bitno da neko ima smisla za humor.

Pa jest', taj tvoj umazani Rus u pozadini je ozbiljan slucaj!
t2731.gif

A kakve to veze uopste ima sa onim sto sam ja napisao?Ja ti pricam o realnom zivotu.
A to kako ce mene neko ovde da shvati i da li ce neko sa foruma da misli da sam ja neozbiljan me ne interesuje uopste.Jer ionako nikoga ovde ne poznajem i nemam zelju da upoznam.
Sta sam trebao,da stavim sliku Estona Kucera pa da neka stvarno pomisli da sam to kao ja?

uopste ne poznajem uzivo mnogo ljudi,dosta sam zatvorena,ali ne mislim da je realno reci ima nesto u zenama sto ih sprecava da budu duhovite...

Da bi bio duhovit moras biti sposoban da primis salu i na svoj racun inace je atmosfera napeta jer stalno pazis da ne predjes granicu i kazes nesto pogresno, nasali se sa nekom zenskom npr.o velicini dupeta i nece vise nikada sa tobom rijec progovoriti.

Back