- Poruka
- 62.443
Koliko vam je bitan, i sta je uopste to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kami, jel pises sa fona? sad kada sam otvorila temu izaso mi kod strane, a na vrhu pise tapatalk.![]()
![]()
Ne, pisem sa laptopa
Smisao za humor mi je jako bitan i ne mislim da ga svako ima.
Ima ljudi koji nemaju ni za život smisla, mada priznajem,možda nam se samo ukusi razlikuju. Ali je meni jako bitno da imam isti ukus za život i smisao za humor sa nekim da bi se dobro uklopili.
Bez zdravog humora nema zdravog života.
smisao za humor...vrlo bitan, to znaci da je osoba otvorenog i svesnog duha i inteligentna
i da, nema ga svako..jer, za mene..smisao za humor nije znati ispricati vic...to je visa istanca, nacin dozivljavanja sveta oko sebe
Slazem se. Ne mogu da kazem da je smisao za humor jedna karakterna osobina. To je skup mase osobina, sto dubljih, sto plicih. Kada sa nekim imas slican smisao za humor, onda su sanse da vam se celokupni karakteri poklapaju ogromne.
Ne vjerujem da postoji retardirani smisao za humor .Ja mislim da ga svako ima, samo sto neko po meni ima retardiran smisao za humorPa da, smisao za zivot je povezan sa tim. Smisao za humor je zbog toga uvek jako bitna stavka u poklapanju ljudi, jer to nije prosta stvar, tipa umes da pricas viceve, vec je kao nekakva rezultanta karaktera, odlican lakmus papir koji pokazuje karakter ljudi.
Želja za humorom, tj potreba da se bude duhovit, nije isto što i smisao za humor.
Prema tome, smisao za humor nema svako.
Na sve to, postoje ljudi koji čak i nemaju naročito izraženu gorepomenutu potrebu. Niti su smešni, niti im je smešno.
Postoje kvalitetan i manje kvalitetan humor. Dakle, objektivne kategorije.
Kao što postoje kvalitetna umetnost i kič.
To što se nekom dopada kič ne znači da ta osoba ima neki svoj subjektivni smisao za umetnost, već znači da ga nema.
To je kada te zivot boli manje nego sto boli smesne.... i sta je uopste to?
Davno sam negde procitala: "Humor prenosi dusu preko ponora i uci je da se igra vlastitim bolom".
Volim duhovite ljude, i sama sam srecna kad nekog nasmejem...posebno shalom na svoj racun. Humor rastereti, ogoli, nema nista zlonamerno.
U zadnje vreme, moja dnevna doza smeha- Drzavni posao...