Смисао вечног живота?

Ne moram biti kukuruz da bih govorio o navodnjavanju. :lol:

Pa na čemu mogu da se zasnivaju teorije, ako ne na pretpostavkama? Valjda ne na prorocima. :mrgreen:

Genetski inženjering je teoretski mogao da se razvje i bez poznavanja teorije evolucije. No, rezultati genetskih analiza sami po sebi dokazuju teoriju evolucije.
Šta je vrhovni predator i po kom kriterijumu?

Šta je to Darvin varao? Za Isusa znamo.

Ja za sebe tvrdim da nisam ateista? :kafa:

Deca u školi imaju nekoliko časova posvećenih tom problemu. Ako im je ta teorija toliko šuplja, a teorija da ćemo se svi povampiriti jednog dana nije, onda su debelo indoktrinirana od strane popova.

Budale koje plaćaju da ih drže decenijama zamrznute, listom su vernici Nju Ejdža. :kafa:

Gde je ta analiza u praksi odvajanja coveka od velikih majmuna? Eto ti odgovora o darvinovoj prevari.
Vrhovni predator je ocigledno covek i to opet po darvinovim teoremama i piramidalnim lancima ishrane.
deci veronauka nije obavezna ali zato darvinova teorija jeste. To je omanja razlika.

Gde je ta analiza u praksi odvajanja coveka od velikih majmuna? Eto ti odgovora o darvinovoj prevari.
Kakva analiza?
deci veronauka nije obavezna ali zato darvinova teorija jeste. To je omanja razlika.
Ovo treba da bude odgovor na:
Deca u školi imaju nekoliko časova posvećenih tom problemu. Ako im je ta teorija toliko šuplja, a teorija da ćemo se svi povampiriti jednog dana nije, onda su debelo indoktrinirana od strane popova.
Morao bi malo da se koncentrišeš, da smisliš nekoliko smislenih rečenica koje donekle imaju veze sa tokom diskusije. Ovako samo laprdaš, čas po stazi, čas po brazdi. :confused:

Kakva analiza?

Ovo treba da bude odgovor na:

Morao bi malo da se koncentrišeš, da smisliš nekoliko smislenih rečenica koje donekle imaju veze sa tokom diskusije. Ovako samo laprdaš, čas po stazi, čas po brazdi. :confused:

Gubis se u kontradiktornostima i onda sve sto mozes je da drugom napakujes nesmisao.
Deca su indoktrirana od strane popova gde? U porodici,ocigledno tj. roditelji su indoktrirani pa to prenose na decu,cuvena prepreka ateista,komunista,globalista i slicnih.
Jel imas ti neku ideju kako zaustaviti prenosenje obicaja sa kolena na koleno? Mislim,osim homoseksualnih brakova i bolesnog potenciranja prava deteta radi udaljavanja roditeljskog uticaja od istog?

Jednom mrtava - vecito mrtav. To sto ti popovi obecavajdu veciti zivot,vezi macku o rep. Ko u to veruje, neka placa svoju glupost.

Pa recimo meni je sasvim logican i moguc vjecni zivot, zato sto ne gledam da sve traje dok traje tijelo, ima jedna druga komponenta, ona duhovne prirode...al' ne tvrdim nista...kao sto ne bih trebao niko da tvrdi ni da ne postoji...

Који је смисао вечног живота и да ли ви желите да живите вечно?

.

Pogresna postavka koncepta vecnog zivota. Smisao zivota je sam zivot s tim da izvan onoga sto zoves "ja" ne postoji svesnost o vecnosti zivota niti slicnog koncepta. Mozes zeleti da zivis vecno ali to se nikada nece desiti. Ipak, nesto zivi vecno....

Pa recimo meni je sasvim logican i moguc vjecni zivot, zato sto ne gledam da sve traje dok traje tijelo, ima jedna druga komponenta, ona duhovne prirode...al' ne tvrdim nista...kao sto ne bih trebao niko da tvrdi ni da ne postoji...
Na srecu sviju nas, nije zabranjeno verovati u mitove i bajke. I, sto je najvaznije, u njih veruju i deca i oni koji sa godinama postaju sve blizi svojim unucima. Covek je deo prirode i deli sudbinu svih zivih bica. Njegova je jedina velika nesreca sto je svestan svoje smrtnosti. Da bi ublazio bolnu neminovnost, potrebno mu je da veruje u zagrobni zivot. Da si ti meni ziv i zdrav na ovom svetu, a na onom kako hoces. Naravno, ako ikada stignes tamo.

Na srecu sviju nas, nije zabranjeno verovati u mitove i bajke. I, sto je najvaznije, u njih veruju i deca i oni koji sa godinama postaju sve blizi svojim unucima. Covek je deo prirode i deli sudbinu svih zivih bica. Njegova je jedina velika nesreca sto je svestan svoje smrtnosti. Da bi ublazio bolnu neminovnost, potrebno mu je da veruje u zagrobni zivot. Da si ti meni ziv i zdrav na ovom svetu, a na onom kako hoces. Naravno, ako ikada stignes tamo.

I sta, ti TVRDIS da ne postoji? I nemoj mene porediti sa tom vecinom, ja sam rekao kao sto si mogao procitati da mi je svejedno, bio zagrobni ili ne bio. Samo realno gledano ne mogu iskljuciti tu opciju, a normalno niti je tvrditi.

Mora da se dogovori sa sobom da li odmrzavanje leseva radi ozivljavanja spada u zivot posle smrti.
Bice da je to posao apostlski i njihovih naslednika. Oni su zamrzavati leseve i tako ih drze do Strasnog suda, kada ce ih Jeshua, sin JHVHA, odmrznuti i postaviti na optuzenicku klupu radi utvrdjivanja ko je gresan, a ko bezgresan. Ti, svakako, neces proci test jer ne govoris istinu, pa ces morati da se druzis sa gospodarom pakla uvazenim Luciferom.

Pogresna postavka koncepta vecnog zivota. Smisao zivota je sam zivot s tim da izvan onoga sto zoves "ja" ne postoji svesnost o vecnosti zivota niti slicnog koncepta. Mozes zeleti da zivis vecno ali to se nikada nece desiti. Ipak, nesto zivi vecno....
Za sada znamo da samo energija "zivi" vecno, tj. da je neunistiva. Mozda ti imas drugacije vidjenje?

I sta, ti TVRDIS da ne postoji? I nemoj mene porediti sa tom vecinom, ja sam rekao kao sto si mogao procitati da mi je svejedno, bio zagrobni ili ne bio. Samo realno gledano ne mogu iskljuciti tu opciju, a normalno niti je tvrditi.
Ne mislim da sam te poredio sa bilo kojom vecinom ili manjinom. Pozeleo sam ti da si nam ziv i zdrav na ovom Svetu, a na onom, kojeg ti ne iskljucujes kao mogucnost, kako hoces. Odnosno, kako bog bude odredio tvoju sudbuni na onom svetu, u zavisnosti od odluke Vrhovnog sudije na Strasnom sudu.

Back