Šminkanje

opremljena sam za jednog prosecnog make up artista, ali kod sebe volim minimalizam
i minimalizam i sto vise prirodan izgled
pre dve godine sam izgledala kao pokretni stand max factora, malo me sramota tih perioda, ali sam potpuno ovladala svojim licem
puder ne koristim, redovno se kvarcam i to mi je dovoljno za dobar ten
mnogo kvalitetnija alternativa za puder je dobar korektor, manje tretiras kozu, a bolje je pokrivanje
jedine senke koje koristim su benefitove, razbijaju koliko dobar zavrsetak imaju
http://www.dodaj.rs/?Q/j8/7RH9RMb/1/img1851.jpg

najveci problem mi je oko, koje je neverovatno upadljivo u odnosu na ostatak lica pa pokusavam da ga smirim bez tonovima inace izgledam kao dzanki, ovo je nesto napola sminkanja
http://www.dodaj.rs/?2t/xP/4PYxkWNU/1/werwerewrwe.jpg

Je l? Nisam nikad probala...tacnije, ja sam retardirana u mozak :rotf: Najbolji sam sminker na prvoj pomoci, a sebe ne znam da nasminkam, tacnije izgledam kao da demonstriram povredu, a ne normalno hahahah Koju god senku stavim izgledam ocaj, da li je problem u stavljanju, u senki ili u meni, ne znam...

Je l? Nisam nikad probala...tacnije, ja sam retardirana u mozak :rotf: Najbolji sam sminker na prvoj pomoci, a sebe ne znam da nasminkam, tacnije izgledam kao da demonstriram povredu, a ne normalno hahahah Koju god senku stavim izgledam ocaj, da li je problem u stavljanju, u senki ili u meni, ne znam...

ja senku ignorišem, ni ne stavljam je više
sa senkom izgledam k'o da sam na splav pošla

verovatno je do moje vrljave koordinacije pokreta a ne do šminke :D

Postoji li uopšte žena,koja se kreće izvan kuće,
a da nije nabacila makar tračak šminke ?
Ja za takvu ne znam....

Neka mi kaže neko.

Ruralne sredine,tetke i babe koje do svinjca navlače gumene čizme,
ne uzimaju su u obzir.
Postiji. Evo, ja se uopste ne sminkam. Nisam se sminkala cak ni za maturu. Ne vidim uopste potrebu za time. Prirodno je najbolje. :D

Ei, prirodno najbolje, pa nije uvek :D meni je sminkanje zanimljivo, volim to da radim, a i lepsa sam sebi (:
ali u skolu odem samo sa sjajem ponekad.. a gledam neku likusu koja u skolu stalno dolazi sa senkom, braate :eek:

Pa jeste prirodno najbolje dok ti akne ne uniste lice...:(
Ej, imam ja jednu drugaricu stalno nosi senku...ali stalno, od 1. godine i to uvek neku jaku zelenu ili plavu...i lepo joj stoji stvarno, tj. kad sam je videla juce bez senke shvatila sam da joj lepo stoji...izgledala je kao bolesna...:eek: Nisam videla toliku razliku skoro...jezivo...

Pokusala sam sa pretragom foruma ali nisam nasla slicnu temu pa eto... :)

Devojke zanima me koliko cesto se šminkate (da li svaki dan ili samo u odredjenim prilikama), kako se sminkate (da li diskretno ili napadno, ili zavisi od situacije), sta za vas predstavlja sminka, da li se bolje osecate kada ste nasminkane ili kada niste... pisite sve, ne morate se ogranicavati na ova postavljena pitanja.

Dalje, za momke: zanima me da li vise volite da vidite nasminkanu devojku ili devojku bez sminke, da li su vam 'prenasminkane' devojke odbojne (ili mozda one 'nenasminkane'), sta vi mislite o ovoj temi...

Cheers!

hmmm....ja obicno imam samo maskaru, i to zato sto imam bas, bas plave trepavice i onda bez iste izgleda kao da ih nemam :D
i eventualno olovku, ali malo tamnije sivu...mada mi nije problem i da izadjem bez sminke...
a kad izlazim malo se vise sminkam...mada nikad nesto preterano...
imam plave oci pa onda izbegavam, jer ispadne previse naglaseno, a to mi se ne svidja :)
i crven karmin...:lol:

Back