Šminka

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Kako reagujete kada vidite da neka devojka/zena u sred lokala, ili na ulici, nebitno, izvadi ogledalce i sjaj/karmin i popravlja sminku? Ili izvadi onaj sundjercic za puder ili rumenilo, pa se macka.. svejedno ?

Kako se vi ponasate kada su takve stvari u pitanju? Da li vam je tesko da se dignete i odete do toaleta da bi se "proverile" ili vas je briga pa to radite bilo gde? Da li se pridrzavate manira kada se radi o takvim stvarima ?

Devojka bi trebalo da ode do toaleta i tamo to obavi...moze diskretno za stolom da pogleda u ogledalce
da proveri, pa ako nije zadovoljna ....toalet....To je onaj bon ton koji svi tako zdusno zaobilaze kao temu ,
na Kultnim .

Kako reagujete kada vidite da neka devojka/zena u sred lokala, ili na ulici, nebitno, izvadi ogledalce i sjaj/karmin i popravlja sminku? Ili izvadi onaj sundjercic za puder ili rumenilo, pa se macka.. svejedno ?

Kako se vi ponasate kada su takve stvari u pitanju? Da li vam je tesko da se dignete i odete do toaleta da bi se "proverile" ili vas je briga pa to radite bilo gde? Da li se pridrzavate manira kada se radi o takvim stvarima ?

ne smeta mi...

moze to diskretno da se uradi...

ne smeta mi, nije ko da me ugrozava ili ko da je krenula da radi nesto posebno odvratno ispred mene.
ne radim to jer se ne sminkam, osim kad nanesem labelo kad se osuse usta...ne nosim ni ogledalce :neutral:

mi nosimo ogledalce i ne hebemo zivu silu za bonton kada nam upadne nesto u oko, pa pocne socivo da nas zulja
jedno ogledalce nosimo u tasni, i to ono sa jedne strane normalno a sa druge uvelicavajuce forumaskog precnika - ravno 20cm
drugo ogledalce i labelo nosimo u kutiju za masku, pa to bude prva stvar koju uradimo kad masku skinemo

mi nosimo ogledalce i ne hebemo zivu silu za bonton kada nam upadne nesto u oko, pa pocne socivo da nas zulja
jedno ogledalce nosimo u tasni, i to ono sa jedne strane normalno a sa druge uvelicavajuce forumaskog precnika - ravno 20cm
drugo ogledalce i labelo nosimo u kutiju za masku, pa to bude prva stvar koju uradimo kad masku skinemo
ja ne nosim ni naocari ni sociva, mozda mi zato nista ne smeta jer sve mutno oko mene a ja nis ne vidim pa mi sve fino :heart:

ne primecujem mnogo sta ko radi oko mene osim ako nije deo mog drustva.
moja prijateljica moze da se sminka i iduci ulicom, ako je to njoj gust a nikog time ne povredjuje i ne remeti.
a tek ako je uz to jos i lepa! :)

ja se gledam u ogledalo 1 na dan(na svom najprivatnijem mestu), sad ne znam, ili sam do te mere ruzna da od toga bezim ili sam toliko samouverena da mi to nicemu ne treba:))))

pocnem da vristim :aaa:
ja volim da gledam kad se neka zena sminka,uzivam u tome
sama nikada ne popravljam sminku ni u toaletu ni za stolom,jer mi je to gubljenje vremena.ja sam posla lepa,a kako cu se vratiti,briga me :lol:
ne stavljam karmin ni posle vecere,iako znam da mi se skinuo

tumblr_n2kzpmwPh01tq8pkqo2_500.gif

Ne, ne smeta mi

Ja ne popravljam, kako je tako je...ali ne sminkam se uvek i onda u poslednjem momentu shvatim kako sam se ipak trebala nasminkati....onda to obavljam usput :rumenko:

uradila sam to jednom u zivotu a bilo je nesto bas bitno
i vise nikad, idem u toalet i popravljam sminku
ne smeta mi ako to neka druga zena radi
mislim sta ima u tome tako nesto strasno
nije po bon tonu ali nije vulgarno

Nije mi baš zanimljivo da stavljam ruž pred publikom,mada mi ne smeta, ako se neka druga ženska pući gledajući se u ogledalce :lol:
Maskaru nije poželjno popravljati u masi,jer uvek se zine dok se mažu trepavice :lol:

Back