Smijenjen Ćamil Duraković

đavolčić

Legenda
Moderator
Poruka
51.813
Ćamil Duraković smijenjen je danas sa pozicije predsjednika Skupštine opštine Srebrenica. Duraković je smijenjen zbog neprimjerenog i nedoličnog ponašanja i istupa u svojstvu funkcionera Skupštine, a ne u lično ime, te kršenja poslovnika u vezi sa zakazivanjem sjednica. Za novog predsjednika Skupštine opštine Srebrenica izabran je Salko Tursunović .

https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=445734

Drago mi je zbog ovogi. Odavno je i bilo vrijeme. Mislio je da mu niko ništa ne može.

OTVORENO PISMO

Salko Tursunović: Da li treba ožiljke od gelera da pokazujem da bih vas uvjerio da nisam izdajnik?​

Salko Tursunović

Salko Tursunović je istakao da je sin legendarnog komandanta Zulfe Tursunovića. Po povratku iz Amerike, posvetio se organizovanju povratka Bošnjaka u selo Sućeska kod Srebrenice.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sal...a-bih-vas-uvjerio-da-nisam-izdajnik/210916122

Тај Зулфо Турсуновић је кољач Насеров био.

Ćamil Duraković smijenjen je danas sa pozicije predsjednika Skupštine opštine Srebrenica. Duraković je smijenjen zbog neprimjerenog i nedoličnog ponašanja i istupa u svojstvu funkcionera Skupštine, a ne u lično ime, te kršenja poslovnika u vezi sa zakazivanjem sjednica. Za novog predsjednika Skupštine opštine Srebrenica izabran je Salko Tursunović .

Drago mi je zbog ovogi. Odavno je i bilo vrijeme. Mislio je da mu niko ništa ne može.
Ћамко је изгледао потпуно изгубљено! z:lol: Нашао се у чуду.. испао је глуп!

Он је типичан пример Бошњакистанца који је баштинио политичку бахатост Баба Алије,
те када му није нешто по Ћефу, а он кмечи и дозива Вашингтон, Берлин и Анкару.

И један и други "успјели" у 'мерици па се вратили да буду сеоске поглавице ... :fdlan:

Не могу се сјетим по чему је (био) битан ... фурунџија класичан, има их иначе к'о пљеве.

Не могу се сјетим по чему је (био) битан ... фурунџија класичан, има их иначе к'о пљеве.
ЋАМКО је уочи перформанса "Потоћари" чачкао мечку, умислио да је султан од Среберенице
и зато је све то било у најави. ЋАМКО се преценио, можда мало о'лади главуџу.

Ево, како се ЋАМКО био осилио:

Duraković za "Avaz": Nema tog Dodika koji će nas spriječiti da prijavimo negatore genocida

Kao građanin sam iskoristio svoje zakonsko pravo da podnesem krivičnu prijavu, rekao je Durakov
https://avaz.ba/vijesti/bih/670490/...nas-sprijeciti-da-prijavimo-negatore-genocida
Било је то - 30.07.2021

А, онда му је МИЛОРАД истога дана ОБЕЋАО z:lol: :

Обећано - испуњено! Тако се то ради! :cool:

ЋАМКО је уочи перформанса "Потоћари" чачкао мечку, умислио да је султан од Среберенице
и зато је све то било у најави. ЋАМКО се преценио, можда мало о'лади главуџу.
Политика му је и прије била ђеносајд 100х - дневна доза, колико је мени познато.
Био на власти - ретардирано вођење општине, закаснио на вагон долара који је прохујао кроз Сребреницу.

Али добра и ова пацка по прстима од Баје, само да не буде вјетар у леђа ...

Ево, како се ЋАМКО био осилио:

Duraković za "Avaz": Nema tog Dodika koji će nas spriječiti da prijavimo negatore genocida

Kao građanin sam iskoristio svoje zakonsko pravo da podnesem krivičnu prijavu, rekao je Durakov
Ма има их к'о пљеве није он усамљен случај, ко шта ради траже "негаторе" offline/online пишу пријаве.
Упалили се, пропрати по друштвеним мрежама и/или форумима - дежурства ...
само што не иду од куће до куће да ти траже да се изјасниш. :)
----------
У нади да ће прочепити "закон". :D

Ма има их к'о пљеве није он усамљен случај, ко шта ради траже "негаторе" offline/online пишу пријаве.
Упалили се,
пропрати по друштвеним мрежама и/или форумима - дежурства ...
само што не иду од куће до куће да ти траже да се изјасниш. :)
----------
У нади да ће прочепити "закон". :D
Управо је то суштина ПРОМАШАЈА бошњакистанске политике!

Изгубили су "тржењу вештица" и дречању због последица које су сами изазвали, већ 25 година!
Ако се не опамете, изгубиће ЈОШ ТОЛИКО, те ће они који су се родили у време "Дејтона" биити
50-тогодишњаци чија је једина специјалност и занат кмечање и пљување у сопствени бунар.
Изгледа - Једном Тамни вилајет, заувек Тамни вилајет!

A šta je Ćamil učinio?

Тегобе Салке нашег ... 👆

Pogledajte prilog 1016942
Донекле и јесу тегобе, али је ГЛУПОСТ ових који су га избацили из партије, много већа!
Ово је добар пример у којој мери су затуцани бошњакистански назовиполитичари, колико
су ван времена и колико још увек тумарају по АМАНЕТУ у ТАМНОМ ВИЛАЈЕТУ БАБА АЛИЈЕ.

Донекле и јесу тегобе, али је ГЛУПОСТ ових који су га избацили из партије, много већа!
Ово је добар пример у којој мери су затуцани бошњакистански назовиполитичари, колико
су ван времена и колико још увек тумарају по АМАНЕТУ у ТАМНОМ ВИЛАЈЕТУ БАБА АЛИЈЕ.
Синдром Комшић *бумеранг :hahaha:
---
Ретардирано све јбт.

Back