Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
EVE TI link pa zovi svi hoteli.
Cim samo hotel Aleksandar koje je inace najluksuzniji u NIS i najskuplji ima svoj Web sajt, ali ni tu nema nesto slike...
imas i Hotel Nais na autoput kad platis Putarinu na ulaz u Nis... ( 10 12 km od centar ipak ) on je 35 Evra .. bar toliko kostao letos...
Zavisi sta ti treba...Ambasador je nekada bio najbolji hotel,ali sada osim dobre lokacije,sam centar grada,ne nudi bas neku uslugu.Ja sam letos bila u Aleksandru i moram ga pohvaliti jer je fenomenalan,iako mali,ali je jako cist,sve je novo,klopa je super,bazen radi i danju i nocu se mozes kupati...Jedina mana mu je lokacija,ali ako ti ne smeta setnja od 10-15 min do centra onda ni to nije problem.E sad ne mogu da se setim imena treceg hotela,takodje privatni hotel,takodje na brdu,kao i Aleksandar,ali sa druge strane grada.Tu je smestaj losiji nego u Aleksandru,ali je ipak cisto,a klopa je fenomenalna.Za cene nemam pojma posto je firma sve placala Na kraju,moja preporuka bi ipak bila Aleksandar.