Vizantinac
Zainteresovan član
- Poruka
- 104
Zna li ko kakav hotel ili pansion u Budimpesti? Nameravam da provedem tri dana tamo ali u sopstvenom aranzmanu,bez agencije....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sara7777:Probaj preko Ibusza - kada stigneš tamo, ili idi na njihov sajt www.ibusz.hu
Oni imaju dosta raznih vrsta smeštaja. Tamo ćeš sigurno nešto naći!
Lepo se provedi!
VESELIN B.:Ja bi da gledam F1 u Budimpeštu. Išao bih sa autom (nas četvoro). Što ti predlažeš, koji smještaj i koja lokacija. Da bude pristojno. Ostali bi smo četiri dana.
klika:Jos jedan glas za hostel, ali on radi samo preko letnjih meseci jer je to ustvari studentski dom.
arhitetka:Bila sam u apartmanu "Apartment IBUSZ Budapest 16 " ( manji apartman -pogledaj na sajtu) H- 1051 Budapest, V., OKTÓBER 6. UTCA (kod televizije i Parlamenta). Za druge apartmane - nabavi kartu Budimpeste pa potrazi adresu ili makar kvart. Na sajtu je samo karta sa blizom okolinom pa se teze snalazi. Meni je bilo bitno da bude blizu pesacke zone (ulice Vaci). Arartman je za 4 osobe - bracni lezaj i garnitura na razvlacenje, a prostorije su povezane - bez vrata. Naravno tu je i komplet opremljena kuhinja i kupatilo. Cena je bila oko 40eura/noc za ceo apartman.
Inace svuda ima podzemnih garaza, u opisu apartmana obicno pise na kojoj udaljenosti, a za cene mozes da pitas IBUSZ.
VESELIN B.:To je dobra ponuda, ali sam čuo da su cene mnogo veće tokom održavanja F1