Smešna strana Beograda

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jasna

Stara legenda
Banovan
Poruka
89.439
Da li ste danas naišli na nešto što vam je smešno ili apsurdno?
Ovde možete takve stvari postavljati. Smešna strana Beograda u
reči ili u slici.

obedska bara.jpg

Meni je na primer ovo cirkus. Građani Koteža koji su do sada živelu
u Kajuhovoj ulici, od sada žive u Obedskoj bari... :hehe:

mislim da je nova pasarela kod ade nenadmašna.
inače autobusi ne idu preko čukaričkog mosta otkako su počeli radovi ali čini mi se da nikad neće ni ići tuda ponovo. ono stelenište silazi na put gde se skreće na most. dal je taj projektant uopšte video lokaciju gde teba da naprave njegov projekat?
stepenice preko puta su takođe kretenski postavljene kod ada mola. pred sam ulaz
znači potpuno idijotski, neplanski i van zdravog razuma.

takođe bih navela i onu karting stazu oko beograda na vodi kojom sada idu autobusi. trotoari, pešački prelazi sve van zdrave pameti.posebno onaj deo gde treba da se priđe tranvajskoj stanici kod autobuske
na prilazu mostu izađeš iz pedesjeca u 3 lepe a na mestu gde se izlazi iz autobusa gomila strujomera i čuda pa si ga nadrljao ako si baš na vratima koja se otviriše tu jer moraš da trčiš na neka druga dok šofer nije zatvorio i krenuo. onda se vraćaš skoro celu stanicu na semafor da bi čekao tranvaj ka nbgd.

Novosađanin naveo razloge zbog kojih ne bi živeo u BG :hahaha1:

- Grad je znači prevelik, ja sam iz Novog Sada , navikao sam da sam u centru za deset, makismum 15 minuta, šta je to brate. Pod dva, opet kažem, iz Novog Sada sam, ima tako nekih ulica u Beogradu koje su ovakve...mislim koji k*rac, Banovo brdo je čitavo na uzbrdici - rekao je Boris, dok je za treći razlog pokazao sliku dva muškarca "opasnog" izgleda.

https://noizz.rs/noizz-fun/novosada...ZXA8rWpZ08fTdftt7DVuKuaEca-DkXI3KbM19cjExla3o

i dalje nemam reči po pitanju pasarele kod ade. ko je ono projektovao? jel taj ikad bio tu? ne bi me iznenadilo da zauvek ukinu prevoz preko nadvožnjaka i da zauvek kruže autobusi oko hipodroma zbog tog kretenizma.
one stepenice na strani ka obrenovcu trebale su kontra da stoje. ne ka gradu nego ka obrenovcu stepenice koje su stavili pred sam ulaz u ada mol su takođe potpuni kretenizam i potpuno bespotrebne. ddovoljne su one kod šećeranca mada su i one glupo postavljene. sve izgleda kao da su doneli sa neke druge potpuno drugačije raskrsnice i ubudžili tu

Какво год да је, само нека буде отворено... колико знам још није.
ma ne(smeju) mogu da ga otvore
jel shvataš da se silazi na ulicu.
trebali su da naprave da se penje/silazi na kontra strani tj. da je stepenište na trotoaru a ne na ostrvu
i zbog te neke budale koja nema pojma za gde je taj njegov bajni projekat autobusi kruže već nekoliko mesecj

Аутобуси ка Бановом брду круже можда и годину дана зато што је утврђено да носивост надвожњака не може да издржи тако тешка возила... Нема никаквих најава поправке или слично.

Autobusi se neće vraćati na nadvožnjak, a tu bi trebalo da bude izgradjen novi, čim se reši pitanje deobe katastarskih celina, rešavanje imovinsko-pravnih odnosa, projetkovanje novog nadvožnjaka - dakle, potrajaće :)

Back