Smeshni nadimci nastawnika

U osnovnoj skoli.
Nastavnik tehnickog obrazovanja : Mrgud Grmljavina.
Nastavnica srpskog jezika : Njoj niko nije smeo nista da kaze. Bili smo ona i ja najbolji prijatelji, ostali takodje . Ona nije imala nadimak. Bar ne javni. Bila je i ostala prelepa zena.
Mogu samo da kazem, da smo u svakome trenutku, trenutku slobodnom bili zajedno. Imala je tada dvadeset i dve godine.

Nastavnica fizickog : Elasticna Tigrica. :D Ta je zena sa nogama umela svasta. Uh! Imala je tada dvadeset i sest godina.
Nastavnik istorije : Cos. :)
Nastavnik biologije: Glusco.
Nastavnik geografije: Mirodjija. :D
Nastavnica ruskog: Tetka Oksana.
Nastavnica engleskog: G*za. :D Znate zasto .....opaaaaa!!!!
Nastavnica muzickog, nasa razredna : Crnka. Zena koja je imala toliko crnu kosu, da me je to iznova, sve vise i vise fasciniralo.
Nastavnik fizike: Stojadin.
Nastavnik matematike: Gresko Brojevic. :D Nismo voleli matematiku. Ja sam istu morao znati, jer sam voleo fiziku. :D
Nastavnik likovnog: Crtozidac. :) Prekrio je kabinet svojim delima. Fascinantno.

Direktor: Dr.Zlobic.
Pokusao je da me iskljuci iz skole, odnosno premesti....zbog necega. ;) Ali nije u tome uspeo.
Ona i ja smo i dalje tu. Ona i dalje radi. :D On vise nije deo iste skole . :hahaha: :hahaha:

Iz Srpskog jezika sam uvek imao prelaznu ocenu. 5. :) :)

Pera Lesh zato sto je licio deci na lesh iako nije bio star.
Nada Korozija zbog frizure boje rdje.
Simentalka iz geografije...jasno zbog cega.
Mravojed iz likovnog, zbog face.
Skochko iz astronomije zato sto lici na onog skocka iz kviza Slagalica.

Poslednja izmena:
Osnovna:
Direktorka: Grabulja
Nastavnica matamatike: Celava
Nastavnik fizike: Drakac ili Drakula
Nactavnica likovnog: Strumfeta
I cuvena nastavnica engleskog: Alfica - kako nas je ta zena mlatila uzas, cak smo joj i umrlicu lepili na vrata
Srednja:
Profesorka nemackog: Maca
Profesorka latinskog: Puela
Profesorka informatike: Kasandra

srednja:
prof.informatike : PETARDA..ima kosu ko da je uvijala petardama
prof.istorije:FARAON..jako strog
prof.racunovodstva:KREMIC..pola glav eje ofarbala u bijelo pola u kafeno..:D
prof.sociologije:IZNOGUD..jer ima samo onaj donji zub..i mozda koju 5 i 6 ali te mi ne vidimo:)

@ roxanne

I našu prof. latinskog smo zvali Puela.

A ostali profesori imali su razne nadimke:
Fifi - profesor filozofije
Mizeri - profesorka muzičkog, jedna veoma glupa i odvratna osoba, baš kao Mizeri iz romana Stivena Kinga.
Ćićolina - profesorka engleskog, niska, zgodna, plava, uvek seksi obučena, kratke suknje, dekoltei, providne košulje, seks bomba među sirotim neiživljenim tinejdžerima.
Dambo - profesor hemije, zbog enormno velikih ušiju
Pantelija - prof srpskog, mator ko Biblija

Back