smes li da priznas???

Marge:
http://forum.krstarica.com/threads/153597&page=2&pp=25 , pa procitajte post iste osobe koja je postavila temu (Fashion Queen).... I to onaj drugi post koji je ona poslala, a nalazi se na toj strani...
Meni se cini da je bas to problem...
Auuuu... podvojena ličnost... :shock: :|

@fashion queen
Je li kraljice :-D , pa ti ne znaš šta pišeš? Napišeš da mrziš Grand, a onda napišeš kako voliš tamo neku pevaljku sa Granda :!: :-? Ako nešto toliko mrziš, koliko si velika slova stavila u komentar, kako znaš da ta neka peva tamo? Kad se nešto mrzi to se i ne gleda, bar je to nešto što je logično.
Izgleda da si upravo ti ona koja se lažno predstavlja u društvu šta sluša. :roll:

Ajoj,ja gotivim narodnjake...ma vrh,ekstra!!!

Imam sve nove pjesme od Cjane i Stoje...

Onaj rock,to je njesra..ko to da slusha...Tekstovi su glupi,muzika nekvalitetna...To moze svako pjevati!
Al zato mi,folkeri znamo shta je prava muzika..kvalitetni tekstovi,originalna muzika..stvarno se morash patiti da pjevash na playback ......

:lol:

ma ti me dižeeeeeš iz komeeee....
samo ti si dobra u tomeeeeeeeeeeeeeeee
kad te gledaaaam, krv mi opet goriiii
i srce mi se boriii
a već sam bio hladaaan i beooo
ti me dižeš iz kome
al' mrtav sam već život ceooooooooooooooooooo :shock: :lol: :lol: :lol:

Slusam narodnjake,ali ne one bas,bas narodnjake-one kafanske,sa skroz glupum textrovima i skroz nekako sabanskom melodijom...Ne stidim se toga i ne foliram se kao celo moje drustvo koje kao slisa samo rep ili rock,tako nesto,a kad dodje kuci pusti cecu do daske.......Boli me uvo i ne foliram se ...Volim Cecu,pa sta?

E ovako sto se tice GRAN-OVACA to totalno ne mogu da svarim, ali nikako ! Cak sta vise ja to nikako ne svrstavam u narodnjake, to je turska, grcka, i ko zna cija josh muzika.
A sto se tice starih narodnjaka cuo sam neke pesme i recimo ako odem na neku svadbu mogu da ustanem i da odigram neko kolce, kao mali sam igrao u folkloru i nije me ni malo sramota, ljudi koji su konponovali te melodije su bili stvarno vrh, volim da slusham i tamburashe. To je jednostavno odlika Srbije i po tome niko nebi trebao da pljuje. To je narodna muzika i to postujem!
Ali radi se o tome da ta muzika u meni ne budi nikakve emocije i privatno je nikada, ali bash nikada nisam slushao. Jednostavno muziku slusham da bi osetio neke emocije u sebi a jedini instrument koji to moze da uradi za mene je Gitara ... tako da kuci i za svoju dushu slusham R'n'R! A sto se tice narodnih pesama koje me stvarno dotaknu ima ih par i njih imam na svom kompu, a to su : Tamo daleko, Himna iz filma boj na Kosovu, i Cune Gojkovic - Janjicar !!!!

Back