Ipposthenis
Primećen član
- Poruka
- 700
Oprosti što moram ovako, ali je očigledno potrebno ponoviti osnove.polako ali sigurno premestas se na tron prekodrinskog olimpa srpstva
a steta, delovalo je kao da si normalan.
Ja sam u onom zaokruženom delu...premeštam se između njih u zavisnosti od teme.
Tako da to što se nekome smučilo da gleda bljuvotine koje, kako gde, i crveni i crni koriste u svoje propagandne svrhe ne zaslužuje nikakvu ekstremističku etiketu tipa 'nacista', 'rasista', 'mizogin' (ovo je trebala moja žena da napiše da vidiš šta je ''mizoginija'' prema licemernim smradovima iz današnjeg Holivuda).
Naravno da nije u pitanju neki eksperiment dovitljivih i retko kreativnih marketinških stručnjaka iz Holivuda, već deo sad već izlizanog fetiša menjanja ustanovljenih junaka i franšiza politički poželjnijim kako bi se, pretpostavljaju bizgovi, taj 'reach' prebacio u podršku njihovom političkom sr*nju.
Pa zato imamo blamantno neuspešan ali ni blizu gotov niz uvredljivo loših, rasno i rodno ''unapređenih''

I bitno je zapamtiti, nikada ništa nije dovoljno 'woke', jer onog trenutka kada se to desi, cela da propagandna mašinerija pada, kao virus/parazit koji ubije svog domaćina pa time i sebe.
Da je ikakav racionalan predlog, analiza ili eksperiment u pitanju, ovaj kurs prinudne promene pola i rase bio bi napušten poslednji put kada je bio isplativ pre više od decenije...ako je i tada bio.
U međuvremenu ostaje globalno poznati #GetWokeGoBroke