Šmek :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Igra se to je ocigledno. To radi redovno kad joj se neko svidi.
Da je nesto zaista htela prva bi pocela razgovor, mada to se vise radi na Zapadu.
Nase devojke nemaju dovoljno hrabrosti, vec sve rade osmesima i pogledima.
Da, svako bi tako zaključio, ko nije lično bio učesnik.

U ovom slučaju nije samo igra, već ima dosta spontanosti, što govori da ne glumi, niti je navlakuša. :)

Dama je više spontano, nesvesno dala do znanja da daje mogučnost pristupa osobi koja joj se sviđa, stidljivo, i dokazuje da poštuje ravnopravnost, da jako ceni onog ko joj pokloni poverenje, ukaže da je ceni... :)

Uzvrtiće istom merom u ljubavi, a to znači, dače se u potpunosti. :lol:

- - - - - - - - - -

Više no OK. :lol:

To su vec muska posla, a moguce je i da si to sve lipo slozio u svojoj glavi. Mozda je osjetila tvoje poglede (bez obzira sto joj je mozda laskalo) i zbog novonastale nelagode otisla u kafic. Mozda je caka u tome .. da li je bacala oci u tvom smjeru dok je sjedila za stolom?

To su vec muska posla, a moguce je i da si to sve lipo slozio u svojoj glavi. Mozda je osjetila tvoje poglede (bez obzira sto joj je mozda laskalo) i zbog novonastale nelagode otisla u kafic. Mozda je caka u tome .. da li je bacala oci u tvom smjeru dok je sjedila za stolom?
Hm, stvarno, kad neko ovako nešto "izbaci" - "složio u svojoj glavi" - Dođe mi da više nikad ne otovrim ni jednu temu, niti da dolazim na internet.

Bog te mazo, u kom svetu ti živiš???

Zombi provokator.

Da ne bi možda da ti pokažem njenu sliku, i podatke iz lične karte?

No koment.

Poslednja izmena:
Hm, stvarno, kad neko ovako nešto "izbaci" - "složio u svojoj glavi" - Dođe mi da više nikad ne otovrim ni jednu temu, niti da dolazim na internet.

Bog te mazo, u kom svetu ti živiš???

No koment.

Ne znam sto se ljutis, nisam rekla da je tako bilo.. nego da postoji mogucnost, jer **** ti jazavac uho - to se zenama desava.:)
One okopavaju mrkvu, a onI zabrijU da oce BAM BAM.
Mslm, smiri srasti i sjeti se..

- da li je doticna gledala u tvom smjeru iz kafica,m?:)

Situacija:

Sunčan lep dan..
Šetajući stižem do parka, sedam na slobodnu klupu, oko mene golubovi kljucajući mrvice koje su im bacala deca...

Primetih preko puta mene mladu damu, nekih 25 - 30 godina, na udaljenosti nekih 10-15 metara sedi sama na klupi.

Elegantna, lepa, primaljiva da se nemože opisati! :balavi::smeker:

Vidi se da nije makar ko. Dama na nivou.

Zapalih cigaretu, i dok sam se šalio sa jednim detetom koje je hranilo golubove, pogledam ispod obrva u pravcu dame, i videh da me šmeka, prosto pilji u mene.

Uzvratim pogledom na njeno direktno zagledanje moje malenkosti, onako šmekerski opušteno, ali pristojno.
Osetili smo se.

Nakon kračeg vremena ona ustade i laganim korakom, da laganijem nemože biti, (što znači, "pođi zamnom") krenu kroz park prema kafiću, i sede u baštici za jedan sto. :lol:

Šta bi ste vi uradili momci, pošli za njom, da ste bili na mom mestu?
Kako bi ste se poneli? :lol:

Dame, šta mislite o ovakvoj eventualnoj situaciji? :lol:

Da sam na tvom mestu ne bih posla za njom. Ona moze to shvatiti kao sikaniranje( bar bih ja tako shvatila).E a da sam ja bila na njenom mestu u parku i da si mi se dopao, pokusala bih sama da stupim u kontakt sa tobom, jer bas tu u parku i postoje mnoge mogucnosti.Moze se zapoceti tema za pricu o deci koja se igraju, vremenu i sl.

Situacija:

Sunčan lep dan..
Šetajući stižem do parka, sedam na slobodnu klupu, oko mene golubovi kljucajući mrvice koje su im bacala deca...

Primetih preko puta mene mladu damu, nekih 25 - 30 godina, na udaljenosti nekih 10-15 metara sedi sama na klupi.

Elegantna, lepa, primaljiva da se nemože opisati! :balavi::smeker:

Vidi se da nije makar ko. Dama na nivou.

Zapalih cigaretu, i dok sam se šalio sa jednim detetom koje je hranilo golubove, pogledam ispod obrva u pravcu dame, i videh da me šmeka, prosto pilji u mene.

Uzvratim pogledom na njeno direktno zagledanje moje malenkosti, onako šmekerski opušteno, ali pristojno.
Osetili smo se.

Nakon kračeg vremena ona ustade i laganim korakom, da laganijem nemože biti, (što znači, "pođi zamnom") krenu kroz park prema kafiću, i sede u baštici za jedan sto. :lol:

Šta bi ste vi uradili momci, pošli za njom, da ste bili na mom mestu?
Kako bi ste se poneli? :lol:

Dame, šta mislite o ovakvoj eventualnoj situaciji? :lol:

dobro je što si iskuliro, nije red da mladoj gotivnoj ženskoj koja mož da bira ko bi da je **** srce slama sredovečni čova pa ma kolko uludo optimističan bio apropo svojih mogućnosti i ma kolko bio sklon halucinacijama :lol:

,,...kada otvarate temu ukoliko zelite samo ozbiljne odgovore, sami mozete postaviti odgovarajucu oznaku uz temu u vidu crvenog kruzica (Exclamation)..."
I postavljač je to učinio,dakle bez spama na ovoj temi...

Da sam na tvom mestu ne bih posla za njom. Ona moze to shvatiti kao sikaniranje( bar bih ja tako shvatila).E a da sam ja bila na njenom mestu u parku i da si mi se dopao, pokusala bih sama da stupim u kontakt sa tobom, jer bas tu u parku i postoje mnoge mogucnosti.Moze se zapoceti tema za pricu o deci koja se igraju, vremenu i sl.

Priđem devojci i opušteno krenem priču o nekom tuđem detetu kako se igra u pesku ? :lol:

@tema

naravno da ne bih krenuo za njom, ako nisam skupio cojones odmah da reagujem,što više vreme prolazi šanse su manje. Ako posle šmekanja ne usledi akcija,njen odlazak bih verovatno protumačio kao odustajanje od flerta.

Vidis, to bas ima smisla i jednostavnije je i lakse, dok beg u kafic bas suzava mogucnosti muskarcu, ali kada je takvo muvanje u pitanju cesto su situacije i dosta teze od ove te muskarac mora da bude kreativan za muvanje i sarmiranje.

Naravno, tu postoji mogucnost da postavljac topika one odgovore koji mu ne odgovaraju naziva - neozbiljnima.
Ne znam cemu otvaranje teme i upita..ako nije spreman na sirok spektar razmisljanja.
Zna se sto je sprdacina.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back