Смејурија: Тадић упутио ПРОТЕСТ због напада на косовске Србе

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Све што он ради је смејурија.

А посебно зато што је сам себе довео у ту позицију.

Лично, било би ме баш брига да читава Србија и српски народ није уплетен у то, али пошто јесмо, то је већ проблем великих размера.

apsolutno ne znam o cemu pricas, u situaciji kakva jeste on moze samo to da uradi i nista drugo, osim ako necete mozda u nove pobede protiv nato-a i celog sveta.

vise ti je cilj da pronalazis svaku izjavu koju prozbori da bi imala sta da piskaras i otvaras teme a manje te ocigledno zanima stanje na Kosovu.

Normalno ne moze vise,da nije syebo sve sto se syebati moglo mozda bi se nesto i dalo uraditi :mrgreen:

na ovakvu izjavu stvarno pametan covek tesko da moze da da komentar.
Tadic je sjebao Kosovo?
Kosovo nemas odavno, a on covek radi jedino sto moze posle unistenja svega srpskog od
strane onih koje podrzavas, sjebali ste vi sve pa sad mislite da neko moze carobnim stapicem da podari bajkama srecan kraj.

I sta sad - ajdemo u rat! Jel to trebalo da kaze?
Sto se mene tice, iako sam zensko, ajdemo, nema problema, ali dali cete vi muski imati s cim da ratujete? Pa zar ne vidite da nemamo ni za opravku naoruzanja??? I protiv koga - NATO? Ne, zaista, hajdemo, ali dosta ste vise pisali ovde po tastaturi, idite na Merdare ili ucutite vec jednom!
Koja je alternativa, majku mu...!? Razmisljajte o tome!

Posle godinu i po dana na forumu...:worth:

apsolutno ne znam o cemu pricas, u situaciji kakva jeste on moze samo to da uradi i nista drugo, osim ako necete mozda u nove pobede protiv nato-a i celog sveta.

vise ti je cilj da pronalazis svaku izjavu koju prozbori da bi imala sta da piskaras i otvaras teme a manje te ocigledno zanima stanje na Kosovu.

Онај ко не зна, а мисли да зна- опасан је, клони га се.

За то служи игнор листа- бљутаво сестро, мнооого бљутаво пискараш.z:poz:

Толико шамарање здравразум не може да профилтрира.

Poslednja izmena:
Онај ко не зна, а мисли да зна- клони га се.

За то служи игнор листа- бљутаво сестро, мнооого бљутаво пискараш.z:poz:

pa nisu svi kao ti skloni dubokoumnim mudrolijama, prosvetli nas molim te,
eto ja nisam kao ti bila sposobna da vidim da se u vreme Slobe bolje zivelo nego sad za vreme Borisa, i da je narod bio pun ponosa i dostojanstva.:zima2::zima2::zima2:

ispljuvala si i Markovca pa brises, sad si samo meni namenila post iako te je on spustio zesce, valjda te vise vredja ako neko ne
smatra Borisa krivim nego kad ti neko kaze da pletes goblen i da za drugo nisi.
Stvarno bi ti i bilo bolje da heklas.

Poslednja izmena:
na ovakvu izjavu stvarno pametan covek tesko da moze da da komentar.
Tadic je sjebao Kosovo?
Kosovo nemas odavno, a on covek radi jedino sto moze posle unistenja svega srpskog od
strane onih koje podrzavas, sjebali ste vi sve pa sad mislite da neko moze carobnim stapicem da podari bajkama srecan kraj.

Sto znaci da sam ja prepametan,jel:mrgreen:

Ja nista nisam syebao draga moja a pogotovu oni koje sam ja podrzavao.

2-Tadic nije syebao kosovo,a kosovo je u srbiji.

3-syebao je vojsku,a te fore o carobnom stapicu......ma nije moguce:mrgreen: carobnim stapicem jel:hahaha:

4-tadic je licno sve syebao koga ti bre farbas,celu vojsku je unistio o cemu ti toroces da mi je znati:mrgreen:

тадић упутио протест ун и еу због напада на косовске србе
Политика - Пре 21 минут
БЕОГРАД - Председник Србије Борис Тадић упутио је данас, поводом учесталих инцидената у северном делу Косовске Митровице, оштар протест чланицама Савета безбедности УН, генералном секретару УН Бан Ки Муну и председавајућем Европске уније Чешкој Републици.

Како се наводи у саопштењу Кабинета председника Републике, Тадић је у протесту навео да Кфор, Еулекс и УНМИК нису правовремено реаговали и спречили нападе на Србе.

Председник Србије је оценио да је "стварна намера косовских власти и албанских екстремиста да насиљем испровоцирају сукобе са Србима како би спречили спровођење споразума о шест тачака који су постигли Уједињене нације и Србија, а који је потврђен у Савету безбедности УН.

Против тог споразума било је приштинско руководство.

У писму Тадић, такође, захтева хитне мере заштите за угрожене Србе.

"Изостало је адекватно реаговање мировних снага које су задужене за заштиту и безбедност Срба који су најугроженији на Косову и Метохији. Овакви инциденти могу да доведу до погоршања укупне безбедносне ситуације на Косову и зато тражим од представника међународне заједнице да одмах подигну на виши ниво безбедност за коју су одговорне и спрече нападе на косовске Србе", навео је Тадић.
=================================

Мис'им оно, баш је опасан!:hahaha:

Немој БоТо 'леба ти да си толико опасан!

извор
Ne valja kad ćuti, ne valja kad se izvinjava, ne valja kad protestuje... Možda bi valjalo da objavi rat nekome?
''To da je meni, ratova i vojski...''
Gedo gluperdo... Znamo svi ovu pesmu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back