- Poruka
- 15.711
a sta bi ti? I kad uradi jedino sta moze, i to je smejurija.
Normalno ne moze vise,da nije syebo sve sto se syebati moglo mozda bi se nesto i dalo uraditi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta bi ti? I kad uradi jedino sta moze, i to je smejurija.
Све што он ради је смејурија.
А посебно зато што је сам себе довео у ту позицију.
Лично, било би ме баш брига да читава Србија и српски народ није уплетен у то, али пошто јесмо, то је већ проблем великих размера.
Што рече Торенте, идемо али кад држава стане иза тога.
Normalno ne moze vise,da nije syebo sve sto se syebati moglo mozda bi se nesto i dalo uraditi![]()
I sta sad - ajdemo u rat! Jel to trebalo da kaze?
Sto se mene tice, iako sam zensko, ajdemo, nema problema, ali dali cete vi muski imati s cim da ratujete? Pa zar ne vidite da nemamo ni za opravku naoruzanja??? I protiv koga - NATO? Ne, zaista, hajdemo, ali dosta ste vise pisali ovde po tastaturi, idite na Merdare ili ucutite vec jednom!
Koja je alternativa, majku mu...!? Razmisljajte o tome!
Gde ti idesh majke ti?
Cuti tu i vezi goblene.
Ima jedna izreka: Lako je tudjim k***** kositi travu.
apsolutno ne znam o cemu pricas, u situaciji kakva jeste on moze samo to da uradi i nista drugo, osim ako necete mozda u nove pobede protiv nato-a i celog sveta.
vise ti je cilj da pronalazis svaku izjavu koju prozbori da bi imala sta da piskaras i otvaras teme a manje te ocigledno zanima stanje na Kosovu.
Онај ко не зна, а мисли да зна- клони га се.
За то служи игнор листа- бљутаво сестро, мнооого бљутаво пискараш.![]()
Da , rasturio je tu modernu , bogatu armiju ...Pa normalno da ne moze da oslobodi kada je planski 9 godina unistavao vojsku,ne da on ne moze,nego je tako planski syebo da bude sigurad da bilo ko ako dodje ne moze nista...........klasican izdajnik eto sta je.
na ovakvu izjavu stvarno pametan covek tesko da moze da da komentar.
Tadic je sjebao Kosovo?
Kosovo nemas odavno, a on covek radi jedino sto moze posle unistenja svega srpskog od
strane onih koje podrzavas, sjebali ste vi sve pa sad mislite da neko moze carobnim stapicem da podari bajkama srecan kraj.
Da , rasturio je tu modernu , bogatu armiju ...
O čemu ti pričaš?!
Ne valja kad ćuti, ne valja kad se izvinjava, ne valja kad protestuje... Možda bi valjalo da objavi rat nekome?тадић упутио протест ун и еу због напада на косовске србе
Политика - Пре 21 минут
БЕОГРАД - Председник Србије Борис Тадић упутио је данас, поводом учесталих инцидената у северном делу Косовске Митровице, оштар протест чланицама Савета безбедности УН, генералном секретару УН Бан Ки Муну и председавајућем Европске уније Чешкој Републици.
Како се наводи у саопштењу Кабинета председника Републике, Тадић је у протесту навео да Кфор, Еулекс и УНМИК нису правовремено реаговали и спречили нападе на Србе.
Председник Србије је оценио да је "стварна намера косовских власти и албанских екстремиста да насиљем испровоцирају сукобе са Србима како би спречили спровођење споразума о шест тачака који су постигли Уједињене нације и Србија, а који је потврђен у Савету безбедности УН.
Против тог споразума било је приштинско руководство.
У писму Тадић, такође, захтева хитне мере заштите за угрожене Србе.
"Изостало је адекватно реаговање мировних снага које су задужене за заштиту и безбедност Срба који су најугроженији на Косову и Метохији. Овакви инциденти могу да доведу до погоршања укупне безбедносне ситуације на Косову и зато тражим од представника међународне заједнице да одмах подигну на виши ниво безбедност за коју су одговорне и спрече нападе на косовске Србе", навео је Тадић.
=================================
Мис'им оно, баш је опасан!
Немој БоТо 'леба ти да си толико опасан!
извор