Smejurija od izbora koji god budu sledeci....

Umri_muski

Legenda
Poruka
70.248
Kad je sistem ovoliko spusten na nivo nepismenih seljaka kao sad, namerno , jer vide da imaju kome da se obracaju , i od koga da traze podrsku , ali da ne ulazim u to zbog cega je Srbija postala sprdacina, razgovor i ocekivanja od izbora su postali smesni..

E sad, vi jos to ne vidite...jer ima ocekivanja, ali ja sam video u praksi slicnu situaciju , kad je aktivna glasacka populacija totalno razbucana bezobrazlukom, lopovlukom i nedodirivoscu jedne grupe....i video sam kako izgledaju izbori kad je takvo stanje..

Jer vrlo je lako da se svi postave u takvoj situaciji kao oni ozbiljni a da i dalje budu neozbiljni , ali su ozbiljni..

Imaju milion iscasenih teorija, i recepata kako treba ostati normalan ili normalno funkcionisanje sistema, a ustvari nemaju nista...
Ali jesu ubedjeni da mora da daju resenje i da znaju resenje..

A za svakog od njih mozes reci da cutanje i necinjenje jeste donelo ovakav sistem, onda kad su trebali da skoce, ali ih niko nije zvao , a sad ih zovu i sad se razbijaju od iznosenja misljenja...

I tako dolazimo do smejurije , jer svi oni znaju da ne mogu da se oslone na najosnovnije stvari , a to je postovanje dogovora ili pristojnosti obavljanja posla ili struke...toga nema..a racuna se na sve te ljude...
A nijedan od njih nije spreman da predlozi nekog drugog koji nisu oni , a da bude pristojan, normalan i covek od integriteta...ne ne, covek od imidza mozda, ali covek od integriteta, to se vec ocas posla pretvori u totalno drugacije tumacenje....

Ako igde bude dozvoljeno ravnopravno predstavljanje, bice tako , ako ne bude dozvoljeno bice podele po medijima gde ce jedni , gde ce dsrugi da se predstavljaju, pa ce biti bitniji medijski uticaj, jedinstvo se moze postici , ali to je tek prljava igra...to znaci da se arbitar umesao i namestio rezultat pre samih izbora..
Nigde mesta za trece i cetvrte...

Tako to funkcionise u praksi.. Provereno...tu nema sta da nagadjam..

CRTA: Vlast nije uvažila preporuke ODIHR-a o biračkom spisku

Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost objavio je danas mišljenje Kancelarije za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR), u kojem se navodi da u Nacrtu izmena zakona o biračkom spisku nisu uvažene preporuke o sastavu i nadležnostima tela za reviziju biračkog spiska, transparentnosti procesa revizije i zaštiti podataka birača.

CRTA: Vlast nije uvažila preporuke ODIHR-a o biračkom spisku

Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost objavio je danas mišljenje Kancelarije za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR), u kojem se navodi da u Nacrtu izmena zakona o biračkom spisku nisu uvažene preporuke o sastavu i nadležnostima tela za reviziju biračkog spiska, transparentnosti procesa revizije i zaštiti podataka birača.
gde ima tih ljuckih prava leba vi? :D

Kad je sistem ovoliko spusten na nivo nepismenih seljaka kao sad, namerno , jer vide da imaju kome da se obracaju , i od koga da traze podrsku , ali da ne ulazim u to zbog cega je Srbija postala sprdacina, razgovor i ocekivanja od izbora su postali smesni..

E sad, vi jos to ne vidite...jer ima ocekivanja, ali ja sam video u praksi slicnu situaciju , kad je aktivna glasacka populacija totalno razbucana bezobrazlukom, lopovlukom i nedodirivoscu jedne grupe....i video sam kako izgledaju izbori kad je takvo stanje..

Jer vrlo je lako da se svi postave u takvoj situaciji kao oni ozbiljni a da i dalje budu neozbiljni , ali su ozbiljni..

Imaju milion iscasenih teorija, i recepata kako treba ostati normalan ili normalno funkcionisanje sistema, a ustvari nemaju nista...
Ali jesu ubedjeni da mora da daju resenje i da znaju resenje..

A za svakog od njih mozes reci da cutanje i necinjenje jeste donelo ovakav sistem, onda kad su trebali da skoce, ali ih niko nije zvao , a sad ih zovu i sad se razbijaju od iznosenja misljenja...

I tako dolazimo do smejurije , jer svi oni znaju da ne mogu da se oslone na najosnovnije stvari , a to je postovanje dogovora ili pristojnosti obavljanja posla ili struke...toga nema..a racuna se na sve te ljude...
A nijedan od njih nije spreman da predlozi nekog drugog koji nisu oni , a da bude pristojan, normalan i covek od integriteta...ne ne, covek od imidza mozda, ali covek od integriteta, to se vec ocas posla pretvori u totalno drugacije tumacenje....

Smejurija od drzave, smejurija od izbora.
Koja je razlika izmedju Banane Republike i Srbije?
Odgovor: U Srbiji ne rastu banane.
:D

I ne znam zasto Srbi , svi ti seljaci , misle da kad ih lepo nazoves seljacima, kao sto jesu, da mislis da su blesavi i budale....ne, oni su samo seljaci , glupi jesu, ali nisu budale niti blesavi , nego vrlo lukavi , to je najbitnije seljacima, a i nama ostalima....

Jer naprotiv, nece biti bezazleniji nego opasniji, spremi na mnogo vise , to sto su glupi, to nikako ne dotice ceo njihov sistem...
Jer bezobrazluk i nasilje pokrivaju sve ono sto inace inteligencija i postovanje drugih pokrivaju kod inteligentnih i onih koji ne moraju da se vade.

Sasvim sigurno nece postovati druge, , sasvim sigurno nece postovati u situacijama gde treba da se izvuku da ne budu uhvaceni , nazovimo to klopka...
Nije klopka zato sto ljudi bili glupi ili inteligentni mogu da se ponasaju tako da postane vidljivo ako ne postujes njihov prostor , imovinu , a kradja je tu skoro garantovana, fizicka ili neka lukava, takodje i neko krsenje privatnosti je garantovano , obicno seljoberi u tu svrhu izmisljaju milion pokrica, kao brinuo sam, kao staje ostavio na izvolte, sta se mora mora se...i slicno..

Neka od varijanti mora se preziveti koja je u osnovi svih sistema glupih koja dozvoljava da se ponasaju kako god zele i obezbede sebi prednost u odnosu na legalne gradjane, ali tako postaju nelegalni gradjani , tj postaju lopovi , nasilnici , agresivci , pokvarenjaci ....
Ali uvek misle kad ih glasno i javno nazoves seljacinama, ne mora da upres prstom, nego samo da javno kazes , uvek misle da si kao i oni , tj da seljacina obuhvata da to sto su glupi mislis i da su budale i blesavi, a oni namazani i lukavi...sto je zamena za inteligenciju kod glupih ljudi, kao sto je ono sto oni vide kao ne blesavost ne budalastina , zamena za inteligenciju , a ustvari je pamet...Jer u sistemu gde zamenjuje svako postovanje, normalno ponasanje i normalne granice ponasanja i kretanja i posedovanja sa agresivnoscu i bahatoscu i brisanjem granica, inteligencija je nebitna, a lukavost postaje pametna, vrlo lako ....

Da bude jasnije, jer seljoberima nije jasno kad ima govora u negaciji , dvostruka negacija je ubistvo za njih, 1-X skup ih ubija u pojam, to sigurno , mada nije garancija da ako prodju taj test da su inteligentni..zato i nije test...
Morao sam da uradim ovo i ovo i ono , sto je obicno nesto sto se javi kod bezobraznih , bahatih i agresivnih resenja i pokrica koje krenu da koriste glupe seljacine kad opravdavaju svoje krsenje radi koristi, uvek sadrzi i komponentu , da je nesto uzeto , da se necim okoristio, sto oni u glavi ili izbrisu ili umanje...a to predstavlja sustinu koju ne mogu da promene, da nije izgovor stvarna sustina onoga sto su uradili nego ta zloupotreba , krsenje granica i ostvarivanje koristi.

Cela ova prica je njima gubljenje vremena, nebitna...vazno je sta je odbrana, objasnjenje, pokrivanje i demagogija, lukavstvo , to je najvaznije, a ne to sto si ti izvukao sustinu da ako je nekome objasnjenje da je iz dobre namere, ne bi ukrao od onog kome dolazi iz dobre namere....sto se uglavnom desava kod svih, samo ne primecuju sta rade....

Da odvojim, misao od kradje...kao sto kod misli ti danas i nekih 10 godina unazad nemas vise debate nego ubedjivanja...totalno razlicita stvar, ali je bitno to da ljudi danas i ne znaju sta je debata, misle da je to i ubedjivanje isto...tako je i logika nepostojeca u Srbiji , osim one da li je nesto 2 i 2 zavisi sta od toga imam ja....gde se stalno drzi na oku korist koju osoba ocekuje ili zeli da ostvari kao primarni cilj....svake misli...
Naprotiv tome, kad se razmislja, pojam razmisljanja koji je nepoznat na taj nacin seljoberima, da bi dobio tacnije rezultate osoba mora da ocisti misli od zelja inace pobedjuje Dafina wannabe sistem, tj osoba ce u zelji da nesto okoristi , da stvori mnogo argumenata zasto je nesto dobro i zasto nesto treba da uradi..

Tako u Srbiji imamo masovno SNS akademisanje, koje je povuklo cak i SANU i njihovo akademisanje...a i celo forumasenje je slicno , nema tu vise debate, kad ste videli debatu u skorije vreme recimo 5 godina je dovoljno reci da budem siguran da niste videli debatu na forumu..vise niko ne zna kako da razmislja , tj da stvara argumente bez wannabe prizvuka i prizelje u tome..
Cak vecina kaze pa normalno je da uvek imam cilj zasto nesto govorim i iznosim...

Inace ceo Srpski narod misli da moze da balansira i iskljucuje i ukljucuje gradjanstinu u sekundi...
Pa ne moze to tako , ako ti meni udjes u stan nocas i uzmes nesto sitno , jer ti se cini malo i nebitno , uzeo si to..to vazi i deluje i sutra i za mesec dana, ti si onaj koji potkrada druge..

To vazi i u firmi...to vazi u komsiluku to vazi svuda...Slazem se ja da se nece to primetiti ako je vec odavno ili dugo prisutno to potkradanje, apsolutno se slazem da se nece srusiti mostovi i nastresnice, ups jedno od ta dva mozda ponekad, i otud ova frka, ispalo je ocigledno ono sto je prikriveno...i da je ostalo prikriveno nikom ne bi smetalo..
Zato inace Srbi mogu da pricaju o postenju i casti , (cast je javni ugled, tako se definise kod Srba danas cast, ne kao pojam ultimativnog postenja) da te gleda u oci i da te krade i potkrada...Jer dok se ne srusi nadstresnica, tj dok nije totalno uhvacen, sve te polovicne ulov situacije su nebitne za Srbe, tj seljacine, ovog puta izjednacavam tj generalizujem jer je brojnost na strani seljacina tolika da se moze generalizovati.

Ovo kratko objasnjenje zasto je nadstresnica dozvoljena i nije strasna stvar kao srpska posla logika postoji kod vecine...sve dok nisi totalno uhvacen, cast se moze oprati , javni ugled se moze oprati, obraz ne postoji on je detaljcic u odnosu na javnu cast...i to je to..

Back