Смехотресна олимпијада

Вести у 23:00, Б92, 27.09.2009.

Зоран Лучић (Цесид) описује гласаче тренутно најјаче опозиционе странке:

(Тихим гласом, као да је кренуо да подели неку тајну)
: "Они можда јесу мало мање образовани, мало руралнији гласачи од гласача ДС-а..."

:hahaha::hahaha::hahaha:

Стварно је смешно (до бола!) шта све неке особе себи допуштају а још смешније што се увек нађе и неко други ко ће то објавити као неприкосновену истину највећег стручњака у области... :lol:

sto mi ovaj "guverner" ide na onu stvar sa W ekonomskim oporavkom.

cuo to negde, na nekoj konferenciji neko pomenuo, citao negde na net-u pa sad i on valja iste gluposti.

W je koristen najvise za DOW i ostale stock exchange markete koji su isli gore dole.
a mi to nemamo, nasa berza nema skoro nikakvog uticaja na ekonomiju.
al eto sutanovac cuo negde za duplo ve pa sad valja zvaku.

Вести у 23:00, Б92, 27.09.2009.

Зоран Лучић (Цесид) описује гласаче тренутно најјаче опозиционе странке:

(Тихим гласом, као да је кренуо да подели неку тајну)
: "Они можда јесу мало мање образовани, мало руралнији гласачи од гласача ДС-а..."

:hahaha::hahaha::hahaha:

Стварно је смешно (до бола!) шта све неке особе себи допуштају а још смешније што се увек нађе и неко други ко ће то објавити као неприкосновену истину највећег стручњака у области... :lol:

Sta ti imas protiv ruralnih glasaca,sto je lose ako neko ima vise ruralnih glasaca ? :dontunderstand: :mrgreen:

Дневник 3, РТС 1, 1. тј. већ 2. октобар

Завршетак вести о нередима које су изазвали хрватски навијачи у Темишвару: "...међу ухапшенима и повређенима нема српских држављана."

Зашто трпају Србе у ову вест? :eek:

Као да ми морамо да будемо мирођија баш у свакој чорби! :hahaha:

Узгред, на вестима у исто време Б92 - понос и дика наше демократије и транспарентности!, није се потпрднуо да пусти снимак како Хрвати урличу: "Уби, уби Србина!" Јбг, нису могли НАС да стрпају у ову вест као кривце, па им није више интересантна вест. Нећу да кажем да бране Хрвате... :mrgreen:

Back