Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Budu interesuje da li je onaj koji je ovo napisao pristalica darvinove teorije? Razmislite o tome da svinja takodje nista ne radi, a po svemu sudeci smeje se svima oko sebe iako to ne iskazuje javno.nesa zmaj:Smehontologija je nauka koja tvrdi da je coveka stvorio smeh, a ne rad, kako su nas do sada ideoloski ubedjivali. Pogledajte zivotinjsko carstvo.Zivotinje koje najvise radu su konji,volovi,magarci...Od njih nikada covek nece postati.Evolucija je za nastanak homosapiensa optuzila jednu smesnu zivotinju,majmuna, koja gotovo nista ne radi, samo se majmunise.Usavrsavanjem tog majmunisanja nastao je covek.Humor je diferencija specifika ljudske vrste.Vise o smehontologiji mozete naci na mom sajtu www.nesazamaj.com , knjiga humor na mozgu
buddha:Budu interesuje da li je onaj koji je ovo napisao pristalica darvinove teorije? Razmislite o tome da svinja takodje nista ne radi, a po svemu sudeci smeje se svima oko sebe iako to ne iskazuje javno.nesa zmaj:Smehontologija je nauka koja tvrdi da je coveka stvorio smeh, a ne rad, kako su nas do sada ideoloski ubedjivali. Pogledajte zivotinjsko carstvo.Zivotinje koje najvise radu su konji,volovi,magarci...Od njih nikada covek nece postati.Evolucija je za nastanak homosapiensa optuzila jednu smesnu zivotinju,majmuna, koja gotovo nista ne radi, samo se majmunise.Usavrsavanjem tog majmunisanja nastao je covek.Humor je diferencija specifika ljudske vrste.Vise o smehontologiji mozete naci na mom sajtu www.nesazamaj.com , knjiga humor na mozgu
nesa zmaj:buddha:Budu interesuje da li je onaj koji je ovo napisao pristalica darvinove teorije? Razmislite o tome da svinja takodje nista ne radi, a po svemu sudeci smeje se svima oko sebe iako to ne iskazuje javno.nesa zmaj:Smehontologija je nauka koja tvrdi da je coveka stvorio smeh, a ne rad, kako su nas do sada ideoloski ubedjivali. Pogledajte zivotinjsko carstvo.Zivotinje koje najvise radu su konji,volovi,magarci...Od njih nikada covek nece postati.Evolucija je za nastanak homosapiensa optuzila jednu smesnu zivotinju,majmuna, koja gotovo nista ne radi, samo se majmunise.Usavrsavanjem tog majmunisanja nastao je covek.Humor je diferencija specifika ljudske vrste.Vise o smehontologiji mozete naci na mom sajtu www.nesazamaj.com , knjiga humor na mozgu
Dragi gosn. Budo,
Nisam pristalica Darvinove teorije, samo se malo snjome sprdam. To i nije teorija, vec neka vrsta religije. A ja nisam vernik te crkve.
Moram vam priznati da nisam bas neki poznavalac psihologije svinje(ako ste ovde mislili na zivotinju, a ne na karakternu osobinu), i ne znam za njenu sklonost ka ismevanju, ali, hvala vam sto ste mi skrenuli paznju, obraticu vecu paznju na svinje ubuduce.
Ono sto sam ja hteo da kazem zapodenuvsi temu je da covek bez smisla za humor jos uvek nije covek u punom smislu te reci. Nije dostigao ono sto ga stvarno razdvaja od drugih vrsta, svoju diferentiu specificu.
Glas razuma:Moguce, neki pisac naucne fantastike koji je zamislio planetu zemlju, i na njoj smesnog stvora, zvanog covek...
buddha:Glas razuma:Moguce, neki pisac naucne fantastike koji je zamislio planetu zemlju, i na njoj smesnog stvora, zvanog covek...
Alo, glasu razuma, ovdije se boru zmaj i buda, razum luta koji kuda. Razbuktace vatru zmaja budin vetar sa havaja.
P.S. Ej, zmaju, obecaj mi besplatan tretman ako te preletim ! :wink:
nesa zmaj:buddha:Glas razuma:Moguce, neki pisac naucne fantastike koji je zamislio planetu zemlju, i na njoj smesnog stvora, zvanog covek...
Alo, glasu razuma, ovdije se boru zmaj i buda, razum luta koji kuda. Razbuktace vatru zmaja budin vetar sa havaja.
P.S. Ej, zmaju, obecaj mi besplatan tretman ako te preletim ! :wink:
Cuvaj glavu Budo
Nekad ce ti trebati
I poslusaj Glas razuma
da ne padnes, leba ti.
A besplatan tretman, moze,
ako me preletis.
Imas li ideju, Budo,
kako ces da sletis?
Jer,Bude su, kolko znam
sklone meditaciji,
miru, i nirvani