Smehom strah pokrije uvek...

ne govorim holandski, nemački, švedski
ali pretpostavljam: za njega je taj smeh izazvan

čovek sa snimka je bio na operaciji kuka pre dve godine. operacija je izvršena pod narkozom i od tada se konstantno smeje.
šta god vidi ili čuje njemu je smešno.
druga promena posle te operacije je da kad čuje holandsku himnu redovno ustaje i otpeva je.
ponašanje mu je veoma izmenjeno i često detinjasto od te operacije.
naravno, to smejanje iritira njegovu ženu, a i brat je prestao da im dolazi u posetu zbog tog konstantnog smejanja.
verovatno je došlo do nekog poremećaja u mozgu izazvan narkozom zbog čega ne može da prestane da se smeje.
njemu ne smeta, oseća se dobro kad je stalno nasmejan, ali iritira okolinu.

što se ljudi smeju i kakva je to manifestacija - smeh
smeh se smatra poželjnom i prirodnom gestikulacijom
do te meree
da je keženje i keslanje prihvatljiv odgovor na sve
mislim naravno na ono besmisleno smejanje u sitacijama kada ili nema šta da se kaže ili se priča o trivijalnim stavrima
najobičnije izjave ili čak vrlo ozbiljne stvari propraćene tupim kikotom
jel tradicionalno čovek samo krije svoje strahove i nesreću prihvatljivim oklopima ili šta

pa jednostavno smijehom pokrivas sve, tako ja kada pricam s nekim ljudima koji me ic ne zanimaju, pricaju neke trivijalne stvari, glupostim a zadesio sam se tu, a ako nisu ovako losi u dusi :D sta cu smijem se, izigravam nekog od njih...bzze da kazem koji ste vi levati nemate vi pojma...

29299635538509787144034.jpg

što se ljudi smeju i kakva je to manifestacija - smeh
smeh se smatra poželjnom i prirodnom gestikulacijom
do te meree
da je keženje i keslanje prihvatljiv odgovor na sve
mislim naravno na ono besmisleno smejanje u sitacijama kada ili nema šta da se kaže ili se priča o trivijalnim stavrima
najobičnije izjave ili čak vrlo ozbiljne stvari propraćene tupim kikotom
jel tradicionalno čovek samo krije svoje strahove i nesreću prihvatljivim oklopima ili šta

mozda je to neka vrsta odbrambenog mehanizma..?

Back