Smeh je lek

Sprže im se neuroni što su matoriji. Sa 65 se ne preporučuje ntj zabranjeno je i bromazepamda uzimaju, pa je onda trava možda bolja. Verujem da je Malnar bio uživalac, nemam ništa protiv čoveka.
Ne sećam se da l mi je bio interesantan kad sam bio klinac, to je neka naučna preteča Srvajvora. Tako nekako pamtim.

Voleo sam Belamijev Novi svet.

Jeste gledali Vu u Nedeljicama..
Kaže seljak...napukla mi je kuća.
Vukoje: ne čujem dobro, hoćete da mi poklonite kuću, hoćete ..
Hahahaha

Činjenica je da ima manje nasmejanih ili dobronamernih ljudi danas... Svi nešto namršteni, žure.

Ali smejem se kada mi je smešno, poslednji put sam se smejao da me boleo stomak možda pre par meseci, ali smejem se često.

Sprže im se neuroni što su matoriji. Sa 65 se ne preporučuje ntj zabranjeno je i bromazepamda uzimaju, pa je onda trava možda bolja. Verujem da je Malnar bio uživalac, nemam ništa protiv čoveka.
Ne sećam se da l mi je bio interesantan kad sam bio klinac, to je neka naučna preteča Srvajvora. Tako nekako pamtim.

Voleo sam Belamijev Novi svet.

Jeste gledali Vu u Nedeljicama..
Kaže seljak...napukla mi je kuća.
Vukoje: ne čujem dobro, hoćete da mi poklonite kuću, hoćete ..
Hahahaha
Јадни људи...
Јадни ми сви заједно. Не верујем шта нас је снашло.

Kasno smo se svi setili, a i gadan smo narod moj Bogiša....
Нисмо! Доста је што нас сви дирају, треба и сами себе. Зато нам и јесте тако што је све друго боље и верујемо да ћемо бити боље прихваћени ако туђе хвалимо а своје кудимо. Продајемо веру за вечеру. Да прво престанемо то да радимо, м?
Нити ми је друго боље нити желим туђе. Само да нас сви оставе на миру. Ето им њихова ЕУ, њихов свет,... нека оставе нас тако јадне, никакве да живимо свој живот.

Kad ste se poslednji put onako od srca nasmijali?
I čemu? ?
Ja se ne sjećam,odavno nisam.
Čak ni ovde na forumu mi ništa nije izazvalo onaj osmeh od srca.
A bilo je nekad.Čak i na poslu je bilo vise anegdota i smijeha.Niko cak ni viceve ne prica.
Sad je takvih situacija skroz malo.
Pitam se sta se desava sa ljudima generalno,a i sa mnom.
Ne pamtim kad me je nesto nasmijalo,ono da mi idu suze od smijeha.
Znaci,ovo ipak nije tema za kukanje ?, nego za osmjehe i anegdote.Valjda ih ima bar negdje.?
Dobra tema...Svi su se uozbiljili, generalno. Nekad sam jedva cekao da se ukljucim na forum bas zbog zajebancije i prepucavanja.
Sad ulazim samo po navici

Zasto je Bogi banovana?:eek:

Stalno se smejem.
Kad čujem ćerku kako se smeje, i ja počnem da se smejem.
Juče mi je muž pokazao urnebesni video sa smešnim hrvatićima, mnogo sam se smejala. Oni odgovaraju na pitanje šta misle o lascivnim stihovima, misleći da su srpski narodnjaci, a u stvari su josipa licac i prljavo kazalište.
Mnogo sam se smejala ljudskoj gluposti.
To mi je u rangu videa arapski brojevi i vučić.
Svašta ima smešno.
Mi na poslu imamo grupu i razmenjujemo šale i zezanje, svaki dan ima nešto.
Tu su muž i ćerka, koji su pišijada, naročito on, svaki dan se smejem kad priča na telefon.
Tako se ćerka meni smeje i mojim fazonima.
Bez smeha život nema dušu. Obožavam ljude koji imaju smisao za humor i britak um.
Ovo su mi dva bolja fazona u poslednje vreme.

.

Bila je jedna bolja, ekipa srbija puta na terenu, ali prevelika je, ne mogu da okačim.

Prilozi

• IMG-c024cfbfef043e48483d03a01769310a-V.jpg
    IMG-c024cfbfef043e48483d03a01769310a-V.jpg
    109,8 KB · Pregleda: 11
  • IMG-411986510281100c28c72f4a05247ef7-V.jpg
    IMG-411986510281100c28c72f4a05247ef7-V.jpg
    130,4 KB · Pregleda: 11
Poslednja izmena:
Нисмо! Доста је што нас сви дирају, треба и сами себе. Зато нам и јесте тако што је све друго боље и верујемо да ћемо бити боље прихваћени ако туђе хвалимо а своје кудимо. Продајемо веру за вечеру. Да прво престанемо то да радимо, м?
Нити ми је друго боље нити желим туђе. Само да нас сви оставе на миру. Ето им њихова ЕУ, њихов свет,... нека оставе нас тако јадне, никакве да живимо свој живот.
Narod koji misli da, kad ga posere ptica, da će mu to doneti sreću, je prilično tupav.
To znači da mu možeš prodati sreću o govnetu ili 70 godina ili 150 totalne društvene katastrofe.

Tragikomične, zar ne...

Back