Smeh je lek

limunada

Buduća legenda
Poruka
38.715
Kad ste se poslednji put onako od srca nasmijali?
I čemu? 🙂
Ja se ne sjećam,odavno nisam.
Čak ni ovde na forumu mi ništa nije izazvalo onaj osmeh od srca.
A bilo je nekad.Čak i na poslu je bilo vise anegdota i smijeha.Niko cak ni viceve ne prica.
Sad je takvih situacija skroz malo.
Pitam se sta se desava sa ljudima generalno,a i sa mnom.
Ne pamtim kad me je nesto nasmijalo,ono da mi idu suze od smijeha.
Znaci,ovo ipak nije tema za kukanje 🙂, nego za osmjehe i anegdote.Valjda ih ima bar negdje.🙂

I čemu? 🙂
A bilo je nekad.Čak i na poslu je bilo vise anegdota i smijeha.Niko cak ni viceve ne prica.
Znaci,ovo ipak nije tema za kukanje 🙂, nego za osmjehe i anegdote.Valjda ih ima bar negdje.🙂
Pa svaki dan nesto....

I čemu? 🙂
Često baš, ili sa nekim poznanicima ili sa decom ali bude toga skoro svaki dan ;)

Evo limune, ne možeš da se ne nasmiješ.
Ovo je vise tragikomicno.?

Pa kako da se ne smejs na scenu muskarca u boksericama koji pokusava da imitira tverkovrkovanje sa instagram klipa :rotf: ajde kako

Meni je humor borba protiv svih srranja, mora, da se ne poludi skroz :lol:

Vrlo me je lako nasmejati
Ali me jednako lako rasplakati
Sto nije dobro ali hbg taki sam gmaz
Mozda zato sto imas kontakt sa ljudima svaki dan,a tada uvijek mora biti nesto smijesno.
Ja sam nekad radila sa strankama....e,kakvih je tu komedija bilo.?
Sad radim u kancelariji u koju niko ne ulazi, osim nas jednih te istih godinama.I nema nikakvih ni anegdota,ni zabave.
Rad s ljudima,koliko je tezak,toliko je i zabavan.?

Ovo je vise tragikomicno.?

Mozda zato sto imas kontakt sa ljudima svaki dan,a tada uvijek mora biti nesto smijesno.
Ja sam nekad radila sa strankama....e,kakvih je tu komedija bilo.?
Sad radim u kancelariji u koju niko ne ulazi, osim nas jednih te istih godinama.I nema nikakvih ni anegdota,ni zabave.
Rad s ljudima,koliko je tezak,toliko je i zabavan.?
E pa moguce
Ja sam okruzena klijentima i kolegama po ceo dan, i to je lupetanje non stop
A i privatno drustvo/partneri uvek je neko zezanje lupetanje gluposti

Da li ovo samo meni nije smijesno? Dosadno do dz.😃
Ja ne znam sta se ovaj desno ubi od smijeha? 🙂
Није ни мени. Вицеви су ми досадни. Као и комедије, нема шансе да их гледам.
Друго је када је неко духовит и шала дође спонтано. Клиберење ради клиберења не волим. Не прија ми ни друштво људи који су тако као супер позитивни, весели, гласни... а све је заправо некако усиљено, као навијени.
Мада је и смејање проблему и муци лек.
Оно, када удариш прст на нози, мислиш да си га сломио, недељама се једва ослањаш на то стопало. И таман када прође, ти исти прст удариш о исто место. Па шта да радиш него да се превијаш од смеха :lol:

to desno je zeljko malnar... njega sam bas gotivio, bio je cuven po svojim putesestvijama.. napisao i onu knjizicu sa bornom bebekom:"u potrazi za staklenim gradom".. bas sam se razocarao kad sam video sta snima
I ja sam nekad davno citala njegove putopise...cini mi se nesto o Polineziji i ljudozderima...
Ali u ovom videu mi se cini da se smije bezveze.🙂

I ja sam nekad davno citala njegove putopise...cini mi se nesto o Polineziji i ljudozderima...
Ali u ovom videu mi se cini da se smije bezveze.🙂
Mожда се човек напушио. Слушала сам недавно да баш старији потежу за кокаином и марихуаном, као лек од стреса. И да у каснијим годинама теже постају зависници, више рекреативно, 1-2 месечно.
Зато се и ја шалим, када оматорим и више не будем занимљива ни унуцима одох на Јамајку, да спавам на плажи, пушим и читам. Не треба ми ни смештај ни храна. Имаће задатак само књиге на српском да ми шаљу.

Back