Sme li Vučić sutra da objavi adresu u Beogradu na kojoj se nalazi, ili će da se krije ili će pobeći iz Beograda ? Anketa

Vučić beži sutra iz Beograda ili će se kriti na nepoznatoj adresi, ili će da objavi gde se nalazi

• Vučić sutra neće biti u Beogradu

glasova: 3 21,4%
  • Vučić će biti u Beogradu ali na sakrivenoj adresi

glasova: 6 42,9%
  • Vučić će da bude na poznatoj adresi

glasova: 5 35,7%

• Ukupno glasova
    14
Kao sto vidis, pre pola sata se obratio, hvala Bogu ziv, zdrav, i hvala Bogu da su i studenti (svi, i oni u parku i oni drugi) dobro.

Samo, ja nikad vise ne bih organizaovala skup ovako visokog rizika i neizvesnosti, nek' se nose i jedni i drugi sto bi rekao Nenad Jezdic, jer ja vec 3 dana ne spavam od muke i strepnje. To niko nije zasluzio, nije ovaj narod zasluzio da gleda tudji "tuk na luk" zbog obostrane nesposobnosti.
Vučić je zaslužio ono što je učinio nekim ljudima.

Kao sto vidis, pre pola sata se obratio, hvala Bogu ziv, zdrav, i hvala Bogu da su i studenti (svi, i oni u parku i oni drugi) dobro.

Samo, ja nikad vise ne bih organizaovala skup ovako visokog rizika i neizvesnosti, nek' se nose i jedni i drugi sto bi rekao Nenad Jezdic, jer ja vec 3 dana ne spavam od muke i strepnje. To niko nije zasluzio, nije ovaj narod zasluzio da gleda tudji "tuk na luk" zbog obostrane nesposobnosti.
Vidim, i sam je iznenađen što je živ i zdrav. :D

Niko nije poginuo i nemam zasto da placem. Ali mi se gade, bas svi, a najvise takvi kao ti, "navijaci".
Poginulo je petnaestoro ljudi. A dvoje su do te mere obogaljeni da dok su živi neće moći ni da sede bez protetike jer bi se u suprotnom prevrtali kao kegle kad ih pogodi kugla.,

Poginulo je petnaestoro ljudi. A dvoje su do te mere obogaljeni da dok su živi neće moći ni da sede bez protetike jer bi se u suprotnom prevrtali kao kegle kad ih pogodi kugla.,
Na njih nazalost svi zaboravise.

Umesto da razgovaraju o tome dokle se stiglo sa zahtevima, sta fali od dokumentacije, zasto ne moze da bude data ona koja fali, da se obrate onome ko je nadlezan pa neka je i kroz ovakve govore na mitizima, oni pevaju pesme i drze politicke govore pa i te kratke govore ne umeju iz glave da kazu, nego ih citaju s mobilnih telefona.

Dugo nisam verovala da visoku skolu moze da zameni vestacka inteligencija, posle ovoga danas pocinjem da verujem u to.

Na njih nazalost svi zaboravise.

Umesto da razgovaraju o tome dokle se stiglo sa zahtevima, sta fali od dokumentacije, zasto ne moze da bude data ona koja fali, da se obrate onome ko je nadlezan pa neka je i kroz ovakve govore na mitizima, oni pevaju pesme i drze politicke govore pa i te kratke govore ne umeju iz glave da kazu, nego ih citaju s mobilnih telefona.

Dugo nisam verovala da visoku skolu moze da zameni vestacka inteligencija, posle ovoga danas pocinjem da verujem u to.
У ком универзуму су сви на њих заборавили? Сваки петак се стоји 15 минута у њихову част. Цијели ови протести су због њих.

Moje mišljenje je da će Vučić sutra pobeći iz Beograda ili će da se krije na nepoznatoj adresi.
Ili će da se snimi negde i to da objavi na internetu kad već pobegne sa te lokacije.

Kakvo je vaše mišljenje, ima li Vučić legitimitet ako mora da se krije od naroda ?

I da li se važi ako objavi snimak sa adrese sa koje je već pobegao na drugu adresu pre objave snimka ?

Dajte vaše mišljenje u Anketi

Taj više ne izlazi van. Zadnji put je bio na balkonu sa onim majmunom Trampovim sinom. Krije se ko Hitler '45

Hoće li se znati gde će Vučić biti u to vreme ?
GuUqjzyWUAAhTPG.jpg

Back