Smatrate li sebe poželjnom osobom…?

Ili pak nedovoljno privlačnom?

Možda običnom i neuverljivom?

Sve u svemu, šta vidite kao svoj najjači adut kod suprotnog ili eventualno sopstvenog pola?

Jeste li lovac ili lovina? Top ili maca?

Сматрам себе привлачним, не мислим да сам ружан, а висок сам и лепо грађен јер тренирам, то је што се тиче само физике, о неким другим квалитетима не бих сад причао, то ће да види ко буде требао да види.

Мозак као најјачи адут убедљиво.

Волим да будем ловац, али волим и да пустим некад да се правим глуп чисто да видим са чим имам посла.

pa nisam masovna ali moram se nekom ipak svideti znachi matematika radi za mene
mada i kad sam izgledala lepshe nije to nekako bilo to tj nisam imala bitan napredak valjda jedino plastichna hirurgija
ali meni to sve nekako i smeta jer mi smetaju i druge stvari i samo zeznem i posle jos gore. valjda treba da budem nekako pristojna da sve ide lakse pa mozda nekad
sad bih nesto drugo a ne to, sad bih da sam bistra
u stvari fali mi to da sam sama sebi dovoljna sada

Da.
Razlikujem se dosta od mase sto fizicki, a pre svega mentalno :)
Ali najvise volim kad drugi to pricaju o meni jer ne volim nikako da se tako direktno samohvalisem.
Sto se lova tice kod mene se zna ko kosi - ko vodu nosi, odnosno kome rastu brkovi :) sto ne znaci da sam pasivna - ama uopste...

Poslednja izmena:
tu je bitnije da imas kontakt sa svetom nego da si najlepotan

- - - - - - - - - -

Da.
Ali najvise volim kad drugi to pricaju o meni jer ne volim nikako da se tako direktno samohvalisem.
Sto se lova tice kod mene se zna ko kosi - ko vodu nosi, odnosno kome rastu brkovi :) sto ne znaci da sam pasivna - ama uopste...

e kako to fizicki

zudim za nekim osecajem okoline i zivota, ne nuzno da sam s nekim, ne mora to
i da sam bistra da nesto mogu ovde da radim... tako ravnoteza neka
da sam malo iznad situacije... ne uspeva mi
ovako glupo zvuci ne znam kako bolje

ma ionako sam van trzista... kad uleti ako uleti, dobro je. posto mogu i mrakovi, bolje mozda i nista.

Da.

Kako to možeš znati?

Šta te čini tako sigurnom u sopstvenu jedinstvenost?

I šta kažu o tebi drugi? Tvoju slobodnu interpretaciju njihovi stavova svakako nećemo shvatiti kao samohvalisanje...

Значи - jak libido?

zudim za nekim osecajem okoline i zivota, ne nuzno da sam s nekim, ne mora to
i da sam bistra da nesto mogu ovde da radim... tako ravnoteza neka
da sam malo iznad situacije... ne uspeva mi
ovako glupo zvuci ne znam kako bolje

ma ionako sam van trzista... kad uleti ako uleti, dobro je. posto mogu i mrakovi, bolje mozda i nista.

Pa dobro, jednom ćeš da se našteluješ.

Back