Smart

3zplmab8xpqz.jpg

Ja sa 190 stajem bez problema u smarta, on je izuzetno komotan za dve osobe. Ko nije sedeo fantazira.
Smart ima jezivo jaku školjku ali je probl što oči puknu u sudaru isvi unutrašnji organi.

Smart troši ko kamaz po gradu jer je trocilindraš. Uporedite sve trocilindraše i četvorocilindraše b segmenta ili a za grad. Uvek je litar razlike tj četvorocilindraš troši manje.

Recimo kada sam gledao 1.4tdi i 1.4hdi.

Ajd ne lupaj.
Smart nisi vozio i ne nagadjaj.
Drugar kad ga je imao rekao mi je da smesno trosi i da po gradu trosi oko 4,5-5L.
Imas i onaj sajt gde korisnici automobila kazu koliko im trosi pa se lako moze proveriti.

4,5-5 za to malo govance je abnormalno mnogo! Za dve osobe po gradu! I to samo zato što je trocilindraš! A ti smartovi motori prolupaju posle 70-80.000 km. Ko kupi nek računa odmah generalku!

..to sam i ja cuo.. da iako ima valjda samo 700 kubika da uzasno trosi kad ga vozis malo brze..ali realno ..to je auto koji je namenjen gradskoj voznji oko 50..60 na sat i tad trosi normalno
Svaki malolitrazni auto po gradu trosi malo, a cim predjes 50-60kmh kao da mu se upali jos jedan motor. Imao sam Punta 1.2, tako da znam iz iskustva...
meni je od tih automobila ubedljivo najruzniji ford ka
Iako nije u klasi mini automobila ubedljivo najruzniji auto je Multipla. Ja ne znam sta su oni kolektivno duvali dok su ono pravili....

@Mario
Opet lazes jer na Smartu motor otprilike ode na 120-130k km a to je doszta vise km.
Generalka nije skupa jer je mali motor i ne smatrama ga nekim vozilom jer je sasvim bezveze.Pogotovo zbog plastika koje su tako napravljene da trebaju specijalne plasticne elektrode da bi se mogle variti.
Pogledaj samo da Smart trosi duplo manje od tvog auta ali ima i dva sedista tako da se sve uklapa.

Sad sam se čuo sa drugarom kupio smarta 2 dizel kaže troši pogradu 3,5-4,5 a na otvorenom 3 i ispod. Deluje nestvarno 🤔

Benzince neću ni da komentarišem katastrofa su i propast kako kaže serviser.

Back