Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, on je jeziv, samo ipak nije ta kategorija jer nije samo za dvoje. Inače najlošiji kvalitet izrade, naročito limarije od svih pomenutih na ovoj temi.meni je od tih automobila ubedljivo najruzniji ford ka
По ширини или по дужини?Ja ne mogu da stanem u smart.![]()
Visini.По ширини или по дужини?![]()
190 cm
Па колико те има? Цела 2 метра у вис?
Nisam ni ja, ali u većim autima se guram ponekad.У реду, нисам пробао, не могу да кажем.
Ако ти јеси, верујем.
Ostali dugmici
Svaki malolitrazni auto po gradu trosi malo, a cim predjes 50-60kmh kao da mu se upali jos jedan motor. Imao sam Punta 1.2, tako da znam iz iskustva.....to sam i ja cuo.. da iako ima valjda samo 700 kubika da uzasno trosi kad ga vozis malo brze..ali realno ..to je auto koji je namenjen gradskoj voznji oko 50..60 na sat i tad trosi normalno
Iako nije u klasi mini automobila ubedljivo najruzniji auto je Multipla. Ja ne znam sta su oni kolektivno duvali dok su ono pravili....meni je od tih automobila ubedljivo najruzniji ford ka
Ja bih pre uzeo Mitsubishi RVR... Nova i nije ruzna, ali ona starija, sa farovima ispod soferke je katastrofa.Multipla je užasno praktična, novija nije toliko gadna.
i ja ga nisam vizuelno voleo ali sam se jednom prilikom vozio u multipli i mogu ti reci da je vrlo udoban auto.Iako nije u klasi mini automobila ubedljivo najruzniji auto je Multipla. Ja ne znam sta su oni kolektivno duvali dok su ono pravili....
Ja se secam onih prvih modela iz 90 tih na metan kao svemirska tehnologija mi delovao .i ja ga nisam vizuelno voleo ali sam se jednom prilikom vozio u multipli i mogu ti reci da je vrlo udoban auto.
Ovako dobro izgleda ,taj zadnji i bocni kraj nisu ruznjikavi.Vidi felne izgleda superrrrr
Ja imam koliko sam napisao.Na ovom forumu sve neke gromade, lavovi, 2 metra, uzivo se nekako izduvaju, smanje, internet kao i TV ti doda i visinu i sirinu