white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.880
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smart je izuzetno bezbedan automobil za svoje dimenzije..To je za manje ljude gde ću ja da stanem u to,još plus osećao bi se jako nesigurno kao kad sam vozio časove u Yugu imao sam osećaj ako se sudarim sa biciklistom da ću gore da prođem u tom sudaru
Kako rece jedan moj poznanik, Smart je ubedljivo najbezbedniji automobil, i kad hoces da ga udaris svojim autom, ne mozes da ga pogodis...smart je izuzetno bezbedan automobil za svoje dimenzije..
ipak mercedes stoji iza njega...
gledao sam svojevremeno crash testove
sudarali su ga sa mercedesovom A klasom.. dosta je dobro prolazio.
Jeste sa A klasom ,ali ako mu naleti Jeep ili tako neki veci auto ima da ostane smrskan ,drugo su testovi a drugo je realno stanje na ulici .smart je izuzetno bezbedan automobil za svoje dimenzije..
ipak mercedes stoji iza njega...
gledao sam svojevremeno crash testove
sudarali su ga sa mercedesovom A klasom.. dosta je dobro prolazio.
Jeste sa A klasom ,ali ako mu naleti Jeep ili tako neki veci auto ima da ostane smrskan ,drugo su testovi a drugo je realno stanje na ulici .
Smart jedino za gradsku voznju pri manjim brzinama .
Strasno
Ja sam prvi put izbliza video Tudru sedeci za volanom sluzbene Nive.. Hauba mu je u visini mog krova, jezivo izgleda izblizaStrasno
Samo tebi. Ne vređaj nam Fiću nacionale! Ovo je rugoba.nova generacja smarta postaje mini gradski suv
da li samo meni lici na 500L?
![]()
A Fica je em nije nas em nista lepsi od SmartaSamo tebi. Ne vređaj nam Fiću nacionale! Ovo je rugoba.
Evo jutros u gradu video Smarta onaj stariji modelA Fica je em nije nas em nista lepsi od Smarta![]()
Podsećanova generacja smarta postaje mini gradski suv
da li samo meni lici na 500L?
![]()