SMARANJE, u cemu je problem???

gladan, pa sam morala da ustanem da mu spremim nešto da jede.

Kud to da propustim! :lol:

Joj,sto je ovo meni slatko...:heart: takav odnos brata i sestre.

Nisam otišla.
Srce mi se cepa...:rida:
***, dvoumili smo se kako da potrošimo pare: pub ili Zvezde Granda?! :think:
E, sad, radio je neki slatki konobar, tako da smo ostali u pubu :mrgreen:

haha...jedan drug pre par nedelja imao kartu viska za Grand i tri drugarice se naljutile na njega sto je poveo jednu drugu drugaricu....Sad u sali i mene pitaju da li bih isla...:hahaha::lol:

I da,zoves se Margita??:):eek:

Patentirao sam izvrstan lek protiv smora.
U pitanju je revolucionarno otkrice "S&S" kompanije koji vam moze potpuno promeniti zivod, i vase smaranje pretvoriti u zabavu.
U saradnji sa kompanijama "BOSCH", "PHILIPS" I "SLOBODA" iz Cacka, otkriveno je da usisavanje otklanja negativne posledice smaranja.
Laicki receno, kad se smoris - ukljucis svoj usisivac i usisavas sobu. Pritom otklanjas smor, pospesujes cistocu svog zivotnog prostora, i odrzavas fizicku kondiciju (uputstvo: usisati ispod kreveta).

Molim sve korisnike naseg revolucionarnog otkrica da mi se pre nego sto krenu sa usisavanjem i otklanjanjem smaranja, jave na pp kako bi dobili broj racuna za uplatu 100evra, sto predstavlja cenu prenosa prava na koriscenje ovog otkrica.

Sve najbolje,

Sale :D

Patentirao sam izvrstan lek protiv smora.
U pitanju je revolucionarno otkrice "S&S" kompanije koji vam moze potpuno promeniti zivod, i vase smaranje pretvoriti u zabavu.
U saradnji sa kompanijama "BOSCH", "PHILIPS" I "SLOBODA" iz Cacka, otkriveno je da usisavanje otklanja negativne posledice smaranja.
Laicki receno, kad se smoris - ukljucis svoj usisivac i usisavas sobu. Pritom otklanjas smor, pospesujes cistocu svog zivotnog prostora, i odrzavas fizicku kondiciju (uputstvo: usisati ispod kreveta).

Molim sve korisnike naseg revolucionarnog otkrica da mi se pre nego sto krenu sa usisavanjem i otklanjanjem smaranja, jave na pp kako bi dobili broj racuna za uplatu 100evra, sto predstavlja cenu prenosa prava na koriscenje ovog otkrica.

Sve najbolje,

Sale :D

Ti si brate Nikola Tesla! :hahaha:

Брате не можеш да се смориш никада,ако си паметан...Увек можеш да позовеш некога да се возите или да идете на базен, или те неко зове код њега кући...или када је баш онако смор одем до бабе и деде, па се смејем мало, мало их подјебавам, чисто да се посваћају, па се смејем, па када ме и они сморе узмем кинту и идем да висим са друштвом....:)

Брате не можеш да се смориш никада,ако си паметан...
Sa ovim se skroz slazem.Uvek se nadje nesto da se radi ako hoces.A problem u smaranju je sledeci...Ja po sebi znam...Kad je skolska godina svi smo nesto u fazonu ,,kad ce raspust" a kad pocne raspust svi su nesto smoreni.Valjda zivot bez problema i smaranje idu zajedno...Salim se :D

Back