Smaranja danasnje zene

u jaka stvar ako ne znas da vozis bicikl
jel se to sad odrazilo na tvoj seksualni zivot maslacak
mislim stvarno si neozbiljna bre
zeno nevozeća
....pa... pazi ovako... moguce da jeste... zamisli, kao, sad ovo ono.... lepo vreme, ja bajkom na adu.... tamo sretnem acu ili nekog slichno.... pa se vozamo... pa ljubav....

ovako srecem samo chika dr, a on sheta jerbo mu zzena ne da .:)

Ima jedan film..glumi onaj iz 3.kamen od sunca..antena.
I on kaze na kraju:"Zavrshio sam sa zenama,od sada sam gej..ali ne bilo kakav gej nego Liberachi gej..najveci feget ikada"..parafraziram.

Veoma pametan chovek.

I on kaze na kraju:"Zavrshio sam sa zenama,od sada sam gej..ali ne bilo kakav gej nego Liberachi gej..najveci feget ikada"..parafraziram.

Veoma pametan chovek.

ja sam danas prochitala chlanak u kosmopolitenu.... "da li je vash dechko gej?".... po onome shto su napisali... svi ste gej. :)
veoma glup chasopis.

zashto zzenski chasopisi ne mogu da budu sadrzzajni kao... plejboj ili duhoviti kao maxim? a? ne znam.

Za mene je i njihova lepota poprilicno upitna
Lepe do 25 godina, posle se "prospu" ...
Vise volim Ruskinjice, Ukrajinke, Cehinje..duze o(p)staju na normalnijoj kilazi
Ali nije tema izgled...vise me zanima vase misljenje o smaracicama.
Da li su sve te emisije tipa "grand"(ili kako se vec te pinkuse zovu) i spanske serije utoicale na to ili pak nemastinja u zemlji...razmazenost...
Sta je uzrok tome?

Tako je. Nase zene su prljave i prasinjave.

Veoma pametan chovek.
vid ga ovog shta je tebe sad spopalo?:?

Tako je. Nase zene su prljave i prasinjave.
hehe gustave pa nisu bash sve mada ona tvoja bivsha bash jeste.:wink:nije bash PRASHINJAVA:lol: vishe onako shtrokava, znam zhenu.:wink:

ja se ne slazem uopste... mislim da je vecina muskaraca danas upravo takva... da za sebe misle da su neki srcelomci... da su nesto posebno... da su Bogom dani za sve... vrlo cesto, u mesovitom drustvu, slusam sta oni pricaju... i mogu vam reci da su muskarci mnogo veci smaraci... ja znam puno devojaka koje su ekstra pametne... obrazovane... uspesne u poslu koji rade... sirokih shvatanja (muskarci, nemojte pogresno shvatiti... to nikako ne znaci da ulecu svakome u krevet)... a opet su same... mislim... sta vama treba? aj budite iskreni prema sebi (bar jednom) i prema nama, koji ponekad citamo sta pisete ovde (bar jednom)... da li biste radije izabrali neku domacicu kao sto je, pretpostavljam, bila vasa baba, ili biste odabrali neku 'moderniju' verziju zene? zasto 100 puta moramo da citamo ista pitanja i iste odgovore? odgovorno tvrdim da mnogo cesce nailazim na muskarce koji su pravi balvani i po shvatanjima totalno nezreli, koji zive sa roditeljima u svojoj 28... kao, studiraju po 10 godina... koji se nisu nikad (ili vrlo, vrlo retko) pomucili za bilo sta... da vas pitam, iskreno... jel ste kopali vi nekad nesto? njivu? radili u basti? radili neki fizicki pos'o da zaradite novac, koji vasi roditelji nisu imali da vam daju? ako i jeste, onda ste u manjini, provereno... i nervira me sto se svi zale na devojke... smetaju im sponzoruse... pa su previse nabedjene... nedostupne... a sta mislite vi, da nije problem u vama samima? ili ta opcija nikako ne dolazi u obzir? rezime... ne davite vise takvim glupostima... devojke danas su podjednako dobre kao sto su bile i pre 50 godina... samo ste mi vi nesto utanjili... mislite da je dovoljno da imate para da narucite flasu viskija u kaficu i da se sve istope od miline i odma' vam se daju? ma... ili sam to samo ja, mozda, imao toliko srece da su moja iskustva drugacija...
digresija... u jednom od cudnijih momenata u mom zivotu, muskarac, stariji 15tak godina od mene mi je dao definiciju srpskog naroda... rek'o mi je (citiram): 'Da li sada shvatas zasto smo takvi kakvi smo? Zato sto je svakih 50 godina rat i ono najbolje, sto nas narod ima, pogine. A posle olos ostane da produzi postojanje..."

8) Hvala Rile!

Back