Moj decko je prestao da pokazuje seksualno interesovanje za mene. Odnosi su nam sve redji i redji a ja sve ocajnija i ocajnija. Pre neko vece smo uspeli da prozborimo na ovu temu i tada je on rekao da se slaze da retko imamo odnose ali da je to njemu sasvim dovoljno i da on nema zelju za cescim odnosima. Njemu je jedino vazno da se mi volimo i da budemo zajedno a sad sto nema seksa, sta ces, nemaju svi parovi redovan seksualan zivot. Zajedno smo 4 godine i normalno je da dodje do zasicenja. Eto to je njegov stav koji se meni nimalo ne svidja. Ja bih da uradim nesto po tom pitanju ali ne znam sta. Kako da "probudim" svog uspavanog momka? Mnogo ga volim i super mi je s njim, ne bih zelela da raskinemo ali ovako vise stvarno ne ide.
Molim vas ako imate neki savet ili znate nekog ko je resio slican problem podelite to sa mnom. Ja sam svakim danom sve tuznija ali nista ne preduzimam jer se plasim da ne napravim pogresan korak.
Molim vas ako imate neki savet ili znate nekog ko je resio slican problem podelite to sa mnom. Ja sam svakim danom sve tuznija ali nista ne preduzimam jer se plasim da ne napravim pogresan korak.