Smallville

E ljudi,šta bi ono sinoć?
Jel zna neko kako će se uopšte Smolvil završiti?
I šta to Leks smera sa Lanom i njenom trudnoćom??

Ne znam, ne gledam na Pink, ali mogu da ti ispricam sta je bilo ako mi kazes koja je epizoda pre toga z:)
Mislim da mozda Alfred Gough i Miles Millar znaju.
To su valjda ova gospoda
MV5BMTkxNzAwNTA4OF5BMl5BanBnXkFtZTYwOTc0NzQ1._V1._SX258_SY400_.jpg

Ja sam gledao valjda samo prvu epizodu......bzvz sto je daju tako kasno...stvarno, a one spanske gluposti celo popodne, a ovakve serije (Bekstvo iz zatvora na RTS-u i One Tree Hill na Fox-u)....posle jedan sat iza ponoci i kasnije....!!!

Ja sam gledao valjda samo prvu epizodu......bzvz sto je daju tako kasno...stvarno, a one spanske gluposti celo popodne, a ovakve serije (Bekstvo iz zatvora na RTS-u i One Tree Hill na Fox-u)....posle jedan sat iza ponoci i kasnije....!!!

Hoćeš da kažeš da Bekstvo ima na RTS-u tj.da se trenutno emituje???

Ne znam, ne gledam na Pink, ali mogu da ti ispricam sta je bilo ako mi kazes koja je epizoda pre toga z:)
Mislim da mozda Alfred Gough i Miles Millar znaju.
To su valjda ova gospoda
MV5BMTkxNzAwNTA4OF5BMl5BanBnXkFtZTYwOTc0NzQ1._V1._SX258_SY400_.jpg

Ma nemam pojma šta je bilo u prethodnoj...
Znam samo da je sinoć bilo nešto kao Klark je pod uticajem kriptonita kojim ga je zarazila Lois kada ga je poljubila,i on nepozvan ode na večeru gde su Leks i Lana slavili veridbu...
Tada kaže sve šta misli..i odvede Lanu kod sebe jer joj kao neće dozvoliti da se uda za Leksa...
I kasnije kada se sve sredi,Leks pozove doktora koji pregleda Lanu i govori da je sve u najboljem redu,a onda sačeka Leksa u hodniku i ovaj ga pita nešto kao "A sada mi reci kako je stvarno?" a doktor odgovori "Sve ide po planu,tvoj plan nije ugrožen...." tako nešto...A?z:lol:

Veliki spoiler-i, neka ne cita onaj ko nece da sazna sta ce se desavati u nastavku osme sezone!:
Episode #8-11: "Legion"
DC COMICS’ Legija Super heroja dolazi u Smallville iz buducnosti kako bi pomogli Clark-u da zaustavi Brainac-a i THE PERSUADER-a — Nakon Doomsday-evog (Sam Witwer) napada na Chloe (Allison Mack) i Jimmy-jevo (Aaron Ashmore) vencanje Clark (Tom Welling) je u soku, ali pre nego sto ce krenuti u potragu za Chloe, The Persuader (guest star Fraser Aithceson) ga napada. Rokk (guest star Ryan Kennedy), Imra (guest star Alexz Johnson) and Garth (guest star Calum Worthy), poznati kao The Legion, dolaze iz buducnosti da bi pomogli da se unisti the Persuader i tim shvata da je Brainiac ponovo zaposednuo Chloe. U medjuvremenu, u Tvrdjavi, Chloe, kao Brainiac, informise Davis-a da je on Doomsday i da je kreairan da ubije “drugog Kryptonian-ca” i unisti svet.

Episode #8-12: "Bulletproof"
JOHN JONES je upucan — Clark (Tom Welling) otkriva da je John Jones (guest star Phil Morris) upucan dok je radio kao policajac, pa tako Clark oblaci uniformu i tajno pokusava da otkrije prestupnika. U medjuvremenu, Lana (Kristin Kreuk) se suocava sa Tess (Cassidy Freeman) i govori joj da Lex nije covek kakav ona misli da je. Lana-ine uznemirujuce vesti naterace Tess da preispita njenu poziciju kao celnika Luthorcorp-a.

Episode #8-13: "Power"
Neki Luthorcorp experimenti su u toku koji ukljucuju Lanu. Izgleda da su ti experimenti ono sto je drzi zivom.
- Dr. Grohl (the scientist from "Arrow" and "Fallout" who was recently seen again in "Instinct") je ukljucen u ove experimente, sto moze znaciti da ima neke veze sa Projectom: Ares iz prethodnih sezona.

Episode #8-14: "Requiem"
U ovoj epizodi pojavljuje se lik Steve Lombard-a iz stripova o Supermenu, i to je Lanina poslednja epizoda...

Episode #8-15: "Infamous"
Linda Lake preti da ce razotkriti Clark-a, ali Clark odlucuje da otkrije istinu o sebi- po njegovim uslovima- pre nego sto ona to uradi. Lois je ta koja ce uraditi intervju sa Clark-om...

Episode #8-16: "Turbulence"
- Tess odvodi Clark-a van grada sa njom na bitnu press konferenciju u drugi grad.
- Clark pokusava da sazna od Tess koliko joj je Lex u stvari rekao o njoj.
- Davis posecuje katedralu gde priznaje da je povredio ljude za koje mu je stalo.

Episode #8-17: "Hex"
U ovoj epizodi magija pretvara Chloe u Lois...bukvalno.
Epizoda pocinje na proslavi Chloe-inog rodjendana.
- Lois je van grada u toku perioda u kojem je Chloe "Lois" tako da se njih dve nece sresti.
- Dok je u telu Lois Lane Chloe ce otkriti Clark-ova prava osecanja prema Lois.
- Magija je bacena na Clark-a da poveruje da je obican novinar sa naocarima.

Poslednja izmena:

Back