Smallville

maniaccc:
Zhix kako ti se svideo film?
Svideo mi se vise nego sto sam ocekivao, jer ne volim bas mnogo
Singer-ov X-men "opus"..

Nije me bas odusevila ni prica, ni casting, (osim kevina s.), ali
sve u svemu - ima fenomenalno odradjenih scena, i veliki "respect"
prema "liku i delu" \S/, a i Brandon iako malo drvenkast nije los :)

Prijatno me iznenadio i djecarac Ottman, (muzika), napravivsi
dobar balans svoje, i originalne (Williams-ove) muzike..

8)

^ da, malo ih brine relativno losa startna zarada na americkom marketu, ali vanamericka je ok, tako da su sanse realne za nastavak..

"interesantno" je da su ovaj film startovali sa "minusom" od oko 40 miliona $ (pre-produkcija, navodno su reziser tim burton i glumac nicholas cage bili isplaceni u potpunosti za projekat/film koji nije nikad zapocet jer je takav bio ugovor, plus drugi razni troskovi tokom tih 10-ak godina "pre-produkcije")..

Vecini ljudi pak izgleda prilicno blentavo da u nastavku gleda nesto gde Superman ima sina, a Lois zivi sa drugim, medjutim sad kad malo razmislim, mozda je to sansa za Lanu :)

Prica je svuda drugacija i ima sanse za Lanu...Iako sam cuo da je SMALLVILLU i SUPERMANU 5 dozvoljeno da menjaju pricu samo do drugog dela filma i da ostalo ostane isto..SMALLVILLE je odskocio ,a ni film nije nista bolji (Superman ima sina!)...Mislim Klark i Lex kumovi,Lois u 4 sezoni,Perry White ,a sada jos Jimmy Olsen...Sve je moguce!

^ da, cak i stripovi imaju svoja speciajlna izdanja gde se znacajno odstupa od uobicajenog "kanona"..
poznati su pod imenom "Elseworlds stories"..

Zanimljiv je slucaj sa stripom Jeph-a Loeb-a : Superman For All Seasons [4 parts] ( 1998 ), koji mnogi smatraju najvecom "inspiracijom" za nastanak i pricu koju prica Smallville.. (Jeph je inace do 5-te sezone bio jedan od scenarista, i glavnih savetnika serije..)
Taj strip je poceo kao neka vrsta "Elseworlds" price, medjutim postao je vremenom neka vrsta opsteprihvacene \S/ "biografije" iz mladjih dana..

Meni je isto Smallvile najbolja serija: >

b.jpg

Meni je Clark Kent omiljeni lik u seriji..

Ali LANA: WOW

enterclosed.jpg

Pa ovo je super....ne mislim samo na seriju vec i na to da je mnogi vole a prikazuje se na Pinku!!! Pa da li je to moguce....popravljate se ljudi!!!
Serija je zaista extra...jedva cekam nove epizode...ne mogu da verujem da su prekinuli bas kada je Kloi navodno poginula......cuo sam da ustvari nije, ali oni koji imaju na DVD-ju verovatno vec znaju sta se izdogadjalo (blago vama)!
Nego, jel se ova serija jos snima ili je gotova?
Jel je ima neko celu?
Pozdrav svim ljubiteljima!!!

Ponedeljak > Poceo oko 10 sati.. Datum: 7.08.2006

Pred kraj serije kad je Otac koji ga je odgajio Clarka samo punom brzinom skocio na njega i razbili staklo.I sad polako padaju>>>>> I kaze Nastavice se

Clark i onaj otac Jontan..Kako vec,imaju iste moci......................

WOW

Back