Smallville

Opet ce odugovlaciti....:roll:

Pa rekli su producenti NO TIGHTS NO FLIGHTS, u prevodu nece biti letenja dok Klark ne obuce Supermenov kostim, a ne verujem da ce to da se desi pre kraja serije, s obzirom da je ona pravljena Supermenov pocetak, nesto sto se desava pre filmova...
Bice napretka u pogledu njegove "veze" sa Lois, kao i u pogledu njegovog treninga... Ne znam sta drugo ocekujes...

Koliko sam skontao 2 epizodu,sace se i Dzor El pojaviti...ili?:confused::think:
A za trecu vec znam...Klark ce naci neko resenje a da se ne oda....nece dati krv jer je prerano(tek treca epizoda) da bi Zod krenuo na njega!:mrgreen:

I ja mislim da je to on na onoj slici, u sred slova S... :)
Pa mozda i da krv, Zod mu nije neprijatelj jos uvek (ovo je major Zod, a ne general :think:), taman da sazna da je i Kal-El tu...mislim da ce on sa Zodom tek da zarati... :mrgreen:

Hvala, i prosli put kada sam pitao ti si odgovorila tako da hvala :) a sto lana nece? i sta je lexom? sto ga nema, i kako izgleda sezona 9?

Nema na cemu :)
SPOILER-I:
Lanin lik su "izbacili" tako sto je dobila moci i "zraci kriptonitom" tako da Klark ne moze da joj pridje, i to u cilju da bi razvili njegov odnos sa Lois, posto je u stripovima i filmovima ona u stvari njegova "velika ljubav"...
Lex je kao bio mrtav, ubio ga Oliver u eksploziji, ali u nekoj od prethodnih epizoda su "nagovestili" da je ipak ziv, a pocele su i price po internetu da ce mozda da se vrati u desetoj sezoni, iako je glumac odbio da glumi vise Lexa...
Sezona 9 se vrti oko Klarka i Lois, sada rade zajedno u Dialy Planetu, kao novinari, i Klark polako gradi dupli identitet, jos nije poleteo, ali ima kostim (crni sa znakom S), i spasava ljude u Metropolisu. Kloi mu pomaze, i Oliveru i njegovoj ekipi takodje, iz jedne zgrade, uz pomoc tehnologije, "ona predstavlja njihove oci i usi"... Pojavili su se i Zod i njegova vojska, ali nemaju moci, i pola sezone se vrti oko toga kako oni treba da dobiju te moci i uniste Zemlju, a Klark treba da ih spreci...

Nema na cemu :)
SPOILER-I:
Lanin lik su "izbacili" tako sto je dobila moci i "zraci kriptonitom" tako da Klark ne moze da joj pridje, i to u cilju da bi razvili njegov odnos sa Lois, posto je u stripovima i filmovima ona u stvari njegova "velika ljubav"...
Lex je kao bio mrtav, ubio ga Oliver u eksploziji, ali u nekoj od prethodnih epizoda su "nagovestili" da je ipak ziv, a pocele su i price po internetu da ce mozda da se vrati u desetoj sezoni, iako je glumac odbio da glumi vise Lexa...
Sezona 9 se vrti oko Klarka i Lois, sada rade zajedno u Dialy Planetu, kao novinari, i Klark polako gradi dupli identitet, jos nije poleteo, ali ima kostim (crni sa znakom S), i spasava ljude u Metropolisu. Kloi mu pomaze, i Oliveru i njegovoj ekipi takodje, iz jedne zgrade, uz pomoc tehnologije, "ona predstavlja njihove oci i usi"... Pojavili su se i Zod i njegova vojska, ali nemaju moci, i pola sezone se vrti oko toga kako oni treba da dobiju te moci i uniste Zemlju, a Klark treba da ih spreci...

Hvala jos jednom. Dobro je to sto ce se Lex vratiti nadamo se :)

Mnogo mi se svidja serija! :D
Uvek sam je gledao malo po malo, sada sam poceo konstantno da je gledam i stigao sam do sredine 5 sezone xD
Sto se tice ovih sto kazu da je glupo nastavljati seriju u nedogled, ne slazem se... Sam Strip Supermen ima dovoljno chaptera da mogu da snimaju smallville za citav Wellingov zivot :D
Bilo bi lepo kada bi zavrsili seriju Smallville i zapoceli seriju Superman(sa totalno istim glumcima) ili slicno kako bi ime serije bilo fit za radnju, a i tako bi zadovoljili odredjen broj fanova koji oce da se Smallville zavrsi...
BTW:
Iako mi je Welling omiljeni glumac, Rosebaum mi je kao karakter najgotivniji :mrgreen:

Iako mi je Welling omiljeni glumac, Rosebaum mi je kao karakter najgotivniji :mrgreen:

Pa skoro uvek je lik u seriji koji glumi glavnog negativca zanimljiviji od glavnog lika u seriji. A kad tog glavnog negativca nema u seriji na neki duzi period kao sto nema Lexa u ovoj serija uopste nije ni priblizno zanimljiva kao kad je on u njoj. Mislim da pod hitno trebaju da vrate Lexa da snime nekoliko dobrih epizoda sa njim i da je privedi kraju. Jer ovako serija nicemu ne vodi. Gubi samu smisao i car koju je nekad imala.

On Friday, September 24, SMALLVILLE (8:00-9:00 p.m. ET) kicks-off its tenth and final season with the non-stop action and classic DC Comics characters.

Pa ljudi, izgleda da je to to, jos ova sezona i kraj...:(

Back