Smallville

Ne svidja mi se Supermen u Ross-ovom stilu...nekako mi deluje, ne znam....hladno, onemocalo...kao sto kazu ameri: ''I just can't put my finger on it...but it's there...''
Uporediti sliku iznad i sliku supermena kakvog je odglumio Reeve
superman05.jpg

Prosto vidis da iz njega izbija dobrota, Rossov supermen mi deluje istroseno...
Necu da gresim dusu, mozda tako treba...

Slika nije bila namerna.Imam je odavno.
Ali drago mi je da se neko seca tih stripova :-)

Nepostoji bolji glumac od Reev-a.Nek mu je laka zemlja.
Mislim da je mali Welling dobra kopija originala i zaista mi je zao sto mu nisu dozvolili da glumi u novom nastavku filma.

Achileyes:
Mislim da je mali Welling dobra kopija originala i zaista mi je zao sto mu nisu dozvolili da glumi u novom nastavku filma.
''Nisu dozvolili'' nije bas najprecizniji opis sta se tu sve desavalo, ali to je u stvari super stvar, - da se to desilo bio bi to ''preuranjeni'' kraj Smallvilla kao serije..

Jednu celu sezonu Smallvilla ne bi trampio ne za jedan, nego bar 3 Superman filma..

A Superman filmova ce biti hvala bogu jos, nakon ovog koji se trenutno snima, tako da sansa uvek postoji.. Jedini problem za Wellinga je da mu se svidi i projekat i ekipa koju bi tu bili umesani.. Kada bi to bili ljudi koji prave Smallville, velika je verovatnoca da bi pristao..

A producenti/autori Smallvilla Al Gough i Mark Millar imaju iskustva sa ''Huge Budget'' projektima - radili su na filmu ''Spiderman 2'' (scenaristi)..

Mislim da bi bilo sjajno kada bi kao finale Smallvilla napravili film. Smallville: The Movie ili tako nesto...i tu konacno da ga vidimo u Odelu...mada nesto sumnjam da cemo ga videti...

Deca u prvom razredu vec znaju:
2+2 = 4
5-3 = 2
Reeve = Superman

Da.

Tacno, treba pogledati i peti serijal,ali cisto kazem,bilo bi zanimljivo videti "malog"Clarka u odelu i skockanog u Metropolisu.

Btw. Skinuo sam prve dve epizode petog serijala. ;-) Konacno!

Achileyes:
Arrival i Mortal.
:-)
:roll: "skino" je ono sto ce tek sutra prvi put da puste na tv..

Ajde pa nam lepo srculence nase milo ispricaj sta se desava recimo u 21-om minutu "Mortala'' pa da ti ''verujemo''..

(Samo pazi, proveravamo tvoju vestinu bulshitovanja u petak / najkasnije subotu..)

Ja ne bi voleo da snime Smallville the Movie, jer to ne bi bilo to...bilo bi mi bezveze da Clarka, Lanu i ostale gledam na filmu..a i ne znam kako bi to uopste izgledalo..
Navikao sam na njih iz serije..

maniaccc:
Ja ne bi voleo da snime Smallville the Movie, jer to ne bi bilo to...bilo bi mi bezveze da Clarka, Lanu i ostale gledam na filmu..a i ne znam kako bi to uopste izgledalo..
Navikao sam na njih iz serije..

Slazem se, ne secam se koju sam seriju tako gledala, kasnije su snimili film i bilo je bas bez veze...

zhix:
:roll:
Ajde pa nam lepo srculence nase milo ispricaj sta se desava recimo u 21-om minutu "Mortala'' pa da ti ''verujemo''..

(Samo pazi, proveravamo tvoju vestinu bulshitovanja u petak / najkasnije subotu..)

A sto ti "srculence" nebi skinuo sam serije pa malo pogledaj sta se dogadja.Sto se mene tice j...se dal mi neko veruje ili ne. :-)

A sto se tice proveravaj sta hoces,ravno mi je odavde do p.m. ;-)
A za to "srculence"obrati se onima na ruzicastoj televiziji,oni vole momke koji tako govore.

Izvinjavam se "gazdi"ove teme,ali neki stvarno umeju da preteraju.Nemam nameru da napadam ili da se branim.To je nepotrebno. :-)

Back