Smakovi sveta

Smak sveta nece doci, jer mu kasni voz.
Ali mozda dodje smak kikirikija, pa ce biti kataklizma grickalica.

I uprkos sto tvrdim da je bolje ispasti glup nego iz voza, u datom slucaju kontam da je bolje da smak ispadne iz voza a vi smakovci koji ga cekate ostanete glupi.

Dobro jutro narode (normalni) a laku vecnu noc smakovci.

Koliko se ja secam, u Bibliji je pisalo da ce nas Bog iznenaditi u tom cinu, da ce doci kad se najmanje nadamo.
Ako već potežemo Bibliju:
Isus je rekao da će taj dan doći, ali kada, to ni on ne zna, jer to zna samo njegov otac.

E, sad se ja pitam kako te datume znaju kojekakvi proroci na Zemlji. Obični ljudi kojima je poznato nešto što ni sin Božiji nije smio znati.

Smak sveta, i bezbroj drugih strasila poput 'ekonomske krize' 'globalnog zatopljavanja' 'svinjskog gripa'...
jesu samo necije ideje kako da se masa usmeri prema njegovoj zamisli,
izmisli se propast, i ponudi spasenje za novac, naravno,
i miliarde ljudi kupuju maglu i uz jaku euforiju osecaju radost spasenja.

:)

Poslednja izmena:
Ako već potežemo Bibliju:
Isus je rekao da će taj dan doći, ali kada, to ni on ne zna, jer to zna samo njegov otac.

E, sad se ja pitam kako te datume znaju kojekakvi proroci na Zemlji. Obični ljudi kojima je poznato nešto što ni sin Božiji nije smio znati.

Nevolis hriscanstvo :)
Hriscanski proroci uglavonm ne pricaju o tacnom datumu,
samo informisu one u 'opasnosti' da ce se to desiti veoma uskoro(ovo uskoro je verovatno Bozanske prirode, jer za Boga vreme ne postoji, i moze znaciti i milion godina),
i za to treba biti spreman,
racuni kod lokalne ckve trebaju da budu redovno i uredno placeni,
i uz mnogo mnogo dobrovoljnih priloga.

Ostatak i noviji datumi na:
http://www.paralax.rs/smak.htm

Pitanje je zasto tada nije doslo do smakova sveta?

Ako do takvog dana ikad dodje,nece biti valjano predvidjen,kao i svi predhodni,i to je dobro,
da je drugacije ne bih upoznala tebe Svabov,Milicu carobnicu kojoj dodajem nasa
"djavolica"ni Sala,tek ostali marifetluci od zivota, mnogo dobro sto ga nije bilo i sto ga u nasem vremenu nece biti.:):heart:

Ne znam za smak sveta, ali moj najdrazi snak (zalogaj, uzina) je chipi chips sa ukusom pizze.

Hrskavost kao papir tankih krompirica, taman prepecenih koliko treba sa tajnom miksturom zacina cine konzumiranje tog snak-a jedinstvenim gurmanskim dozivljajem. Posle toga, osecam se uzvisen, oslobodjen i nadasve snak-ovan.

Ne znam za smak sveta, ali moj najdrazi snak (zalogaj, uzina) je chipi chips sa ukusom pizze.

Hrskavost kao papir tankih krompirica, taman prepecenih koliko treba sa tajnom miksturom zacina cine konzumiranje tog snak-a jedinstvenim gurmanskim dozivljajem. Posle toga, osecam se uzvisen, oslobodjen i nadasve snak-ovan.

Sal bojim se za tebe,otet ili ukraden svejedno nesto ce slicno ti se desi...
Vraski dobro smisljas tekstove za r e k l a m e .
Moz to budu Ameri a moz i Englezi.
:think:

Sreco, ne se bojati za moju malenkost...jer, koliko sam laprdao ovdje, dosad bi me svi djavoli, reptiloidi, Drakoni, Sivi, Babaraoge i Teletabisi nasli, kidnapovali, odvukli u svoje jazbine, rascerecili me i pojeli.. :)

Ali posto oni ne postoje, sem u tintarama "prosvetljenih", zasad sam ti sasvim siguran.. :)

Ipak, hvala na brizi. :)

Ama to nije reklama, ljudi...to je utisak koji spomenuti cips ima na sva moja cula...toliko, da ista vriste od uzivanja i vicu "Yupii Ya Yeeee" :):)

A pouzdano znam, tj procitao u nekom "peto oko", da reposi ne vole masnoce, kao sto ni vamposi ne gotive beli luk.
U mom no1 chipsu ima oboje....heheheheh... :)

Nece doci 2012 niti 2034, ispalice nas, ko nikoga.
Ljudi samo nesto smisljaju...zato sto potajno zele da sve nestane.
Jedino sto je sigurno jeste da ce u veoma, veoma dalekoj buducnosti suncu nestati nuklearnog goriva, da ce se naduti i sprziti zemlju.

Pa valjda ce dotle kolonizirati nesto i ispaliti se odavde.

Recimo, pokupiti velike stencuge iz asteroidnog pojasa oko jupitera, izbusiti ih, opremiti za habitat i tu strpati ljude. Dodati im pogon, i pretvoriti u generacijske brodove ka nekoj blizoj zvezdi, za koju smatraju da ima planetarni sistem kao nas.

Onda pristupiti teraformiranju izabrane planete (ako bude potrebno) i polako je naseljavati.

Mislim da nam nema druge.. :)

Back