Smakovi sveta

Jelena bez uvrede ali prvo pitaj nekoga šta je Milennum bug...
Kako to da se kompjuteri NISU zaustavili na početku Milenijuma
koji su inače SVI stavili GODINU RANIJE(pogrešno,namjerno!).
Jedna od brojnih priča o manipulaciji ljudskim umom.
:mrgreen:
Ja sam na tu temu rekao svima koji vjeruju u ovu priču:
OK,ajde prepišite mi svi SAV vaš novac i nekretnine.
Pa da ja ove tri godine i kusur trošim i zezam se.
A oni će meni:a što da ti prepišemo,što ne POKLONIMO?
Pa zato da me zakon štiti kad ništa ne bude,rekoh ja...
:cool:
Izvinjam se na opširnosti,ali bilo je jače od mene.
:mrgreen:

A ja ,s druge strane verujem da je smak u toku,odavno.
Ove pametne ne razumem kad su tako mudri šta traže na forumima ?Što ne rade nešto u životu nego čitaju buudalaštine?
Intenzitet svoje opsesije teorijama zavere kako ih simpatično nazvasmo ,smatram mnogo benignijim u odnosu na vašu potrebu da nam istu lečite.
O PARADOKSA lekari tako ispadoše luđi od pacijenata:per:
Ima nas glupavih što uživamo u svojoj glupavosti i nadmećemo se u amplitudi i frekvenciji iste.
Kome smeta nek pokrene prosvetiteljsku pobunu ,za početak u svojoj kući pa se zapitaju je li sve u redu?U koliko stvari verujete ,racionalni moji, bez stvarnog razmišljanja o njima?
Da li smo ovako dosledni kritičari i prema svojim iracionalnostima, verskim ili slično?
Primetno je da je intenzitet osude obrnuto proporcionalan težnji za informisanošću i količini zabrinutosti zbog nejasne,a upitno spokojne situacije, užasa koji bi mogao da sledi.
Pa su tako najmudriji "doktori ",najoprezniji i najljubazniji u obraćanju zabludelim forumašima. Ovi drugi ,manje mudri i oprezni ,iznose svoja mišljenja sa takvom samopouzdanošću da prosto sama doza neodmerene ljudske prepotencije izaziva jezu a ponekad i sladak smeh.
Puno vas sve pozdravljam i poručujem da padamo svi, odavno ,pouzdano,
Udarac je neminovan al zato let može da bude zabavan ,dok traje.

Back