SMAK

Evo za ove seljacine koje ne znaju sta je izlazak iz harema.
To je,po nekoj prici, nastalo kada je Tocak odsvirao ulazak,ali unazad(valjda znate sta ovo znaci :roll: )
i rekao : ''Ovo je izlazak iz harema''

Evo za ove seljacine koje ne znaju sta je izlazak iz harema.
To je,po nekoj prici, nastalo kada je Tocak odsvirao ulazak,ali unazad(valjda znate sta ovo znaci :roll: )
i rekao : ''Ovo je izlazak iz harema''

pa to je kao fora, dosao klinac kod tocka, i rekao mu:'ja sam bolji gitarista', i odsvirao ulazak u harem zmureci; a onda je tocak odsvirao izlazak iz harema..xD

Jel voli neko pesmu ljudi nije fer????Meni je to omiljena..........Covek zivi kao ker........(pogotovo u Srbiji)

Dragi prijatelju,
meni je omiljena ta Smakova kompozicija.
"Ljudi nije fer, covek zivi kao ker,
misli na nas..."

Kompozicija je objavljena na Smakovom singlu kao Be strana singla El Dumo koju je smak malo mazuo od engleske grupe Ellis a originalni naziv je El Doomo.
Provjeri.

E ljudi, zna li neko više o Točku trenutno, pošto odavno nisam čuo ništa informacija o njemu, a nedavno ga je Milan Đurđević na koncertu Beba sa nekom tugom u glasu spomenuo "za našeg prijatelja", pa sam se malkice zabrinuo... :neutral: Iko, išta?

E ljudi, zna li neko više o Točku trenutno, pošto odavno nisam čuo ništa informacija o njemu, a nedavno ga je Milan Đurđević na koncertu Beba sa nekom tugom u glasu spomenuo "za našeg prijatelja", pa sam se malkice zabrinuo... :neutral: Iko, išta?

Po Kragujevcu ga je zaista jako tesko videti.. Kepu vidjam stalno ali Tocka ne :confused:

Back