SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
postoje 2 stvari od cega ce mo mi 1000% nestati...
1.meteor
2.promena kilme (zagravanje globalno)
MEteori svaki dan padaju na zemlju,samo sto pri ulasku u atmosveru izgore.....a naici ce neki sto nece izgoreti :D..
a klima se vec pocela menjat,i vrlo varovatno cu ja i moja generacija (a ja sam 93 god) doziveti promenu klime....
ebes maje meteor je zakon :D :D :D

7. Vrijeme se u stvari ubrzava ( ili raspada ). Tisućama godina Schumann-ova rezonancija ili puls ( kucanje srca ) planete Zemlje je bila 7,83 ciklusa po sekundi, vojska je to uzimala kao vrlo pouzdanu referencu. Međutim, od 1980.g. ta rezonancija polako raste. Sada je preko 12 ciklusa po sekundi ! To znači da je to ekvivalentno s vremenom od manje od 16 sati po danu umjesto "starih" 24 sata.
Ja ne razumem kakve veze ima sumanova rezonanca sa vremenom,i kako se to vreme "ubrzava" ?

ne mora da unisti zemlju...
dovoljan je meteor od 500m da padne na zemlju(dakle nakon przenja u atmosferi da ima 500m) i digao bi toliko prasine da bi potpuno promenio klimu u sledeca 2-3 veka...
500m?!? 2-3 veka (vekove pretvori u godine i to kao najgori scenario. Obichno je manje. ) ??!? Preterujesh ... Asteroid koji je ubio dinosauruse je bio vishe od 10km u prechniku pri udaru (nije ubio sav zivot na planeti nego 50%).

Poslednja izmena:
^.^

Jeste da je bilo mnogo ovih najavljiavanja ali ono.. Ja se ovog bojim.
Ipak nisu te Maje bile tolko neozbiljne.
Onda ona Indigo deca kazu da ce se dogoditi velike katastrofe 2011 i 2013 pri kojim ce poginuti vise od pola covecanstva.
Takodje, da li ste culi za Filadelfijski eksperiment? Navodno je grupa naucnika medju kojima je bio i Tesla radila na njemu i isto ima nekih referenci da se stvari drasticno menajju nakon navedene godine.
(necu da ulazim u detalje)
Takodje jos mnogo stvari ukazuje bas na smak sveta te godine(mrzi me da nabrajam, pogledajte malo na google).
U svakom slucaju ako se do 2014. ne bude nista dogodilo ja vise necu poverovati ni u jedan smak sveta.

^.^

Jeste da je bilo mnogo ovih najavljiavanja ali ono.. Ja se ovog bojim.
Ipak nisu te Maje bile tolko neozbiljne.
Onda ona Indigo deca kazu da ce se dogoditi velike katastrofe 2011 i 2013 pri kojim ce poginuti vise od pola covecanstva.
Takodje, da li ste culi za Filadelfijski eksperiment? Navodno je grupa naucnika medju menajju nakon navedene godine.
(kojima je bio i Tesla radila na njemu i isto ima nekih referenci da se stvari drasticno necu da ulazim u detalje)
Takodje jos mnogo stvari ukazuje bas na smak sveta te godine(mrzi me da nabrajam, pogledajte malo na google).
U svakom slucaju ako se do 2014. ne bude nista dogodilo ja vise necu poverovati ni u jedan smak sveta.

vecu glupost od te indigo dece nisam chuo
ukazivalo je i na prethodnih 10 smakova sveta
a u koliko si poverovao? :lol:

Ovo je prvi ozbiljni u mom zivotu.
Ali od starijih sam cuo da ih je u njihovo vreme bilo bezbroj.

Medjutim, oni su se uglavnom odnosili na pogresna proracunavanja o udaru meteora itd.
A ovo mi nekako deluje dosta ozbiljnije. Ej, ipak su to bile Maje. Tvorci najpreciznijeg kalendara na svetu

Ovo je prvi ozbiljni u mom zivotu.
Ali od starijih sam cuo da ih je u njihovo vreme bilo bezbroj.

Medjutim, oni su se uglavnom odnosili na pogresna proracunavanja o udaru meteora itd.
A ovo mi nekako deluje dosta ozbiljnije. Ej, ipak su to bile Maje. Tvorci najpreciznijeg kalendara na svetu

uzmi malo ishchitaj ovu temu, ja sam je celu prochitao, ima gomila postova koji uspeshno demantuju tvrdnje MAJA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back