ColdPrayer
Primećen član
- Poruka
- 827
MA nece biti smak sveta, ko oce da se kladimo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ja cu...ako ne bude smaka sveta, ti meni 1000 evra...ako bude, ja tebi milion...![]()
A sta ako bude nereseno?![]()
Pa sta ozbiljno mozes napisati o tome. Sem da zapravo postoji zavera Turaka, koji su zapravo reptilijanci, a sve se vrti oko kafe koju je potrebno piti da bi ti izrastao rep.
...i tako postao jedan od njih.![]()
1. definisite smak sveta?
2. da li planeta zemlja opstaje?
3. da li ljudska rasa opstaje, u kojoj meri ako opstaje i sl.?
turci reptilijanci i bubasvabe opstaju.
A sta ako bude nereseno?![]()
E JA IMAM JEDNO PITANJE ZA SVE OVDE!!!
KAKO TO DA SU MAJE MOGLE DA PREDVIDE KRAJ SVETA,A NISU MOGLI DA PREDVIDE DA CE IH MNOGO PRE TOGA ISTREBITI SPANCI!?!?!?!
a?
pa ne mozes sve da znas
JEDVA CEKAM SMAK SVETA![]()
E JA IMAM JEDNO PITANJE ZA SVE OVDE!!!
KAKO TO DA SU MAJE MOGLE DA PREDVIDE KRAJ SVETA,A NISU MOGLI DA PREDVIDE DA CE IH MNOGO PRE TOGA ISTREBITI SPANCI!?!?!?!
a?
Znali su shipak. Ako su znali, sto nisu nis preduzeli sa tim?
Zato sto ne znas nista o Majama.
A ti znas!? ispricaj nam nesto(u vezi ovoga,naravno).![]()
Krešimir Mišak - Kuda idu izgubljene pčele?
Četvrtak, 22 Studeni 2007
LEAD: Albert Einstein je rekao da bi, u slučaju nestanka pčela, čovjeku ostale još četiri godine života
Zvona na uzbunu prvi su se put glasila u SAD-u prošle jeseni. Do danas, nestanak pčela pogodio je pola svih američkih država. Zapadna obala ostala je bez 60 posto svoje komercijalne populacije pčela, dok ih je na istočnoj obali nestalo 70 posto. U travnju su britanski pčelari uočili istu pojavu, a onda se proširila na Njemačku, Švicarsku, Španjolsku, Portugal, Italiju i Grčku. Iznenadni nestanak pčela epskih razmjera jedna je od najbizarnijih zagonetki koje su se ikada dogodile u prirodnom svijetu.
Pojava je dobila ime – CCD, od „Colony Collapce
Disorder“ - 'poremećaj raspada kolonije'. Svi stanovnici košnice iznenada nestanu, ostavljajući samo kraljicu, jajašca i nekoliko nezrelih radnica. Nestale pčele nikad ne bivaju pronađene. Paraziti, divlje životinje i druge pčele, koje u normalnim okolnostim opljačkaju med i pelud što preostanu nakon smrti kolonije, odbijaju se približiti napuštenim košnicama. Med i pelud pčela pogođenih CCD-om nijedan kukac ili nametnik ne dira.
Pa saznaj sam ako te zanima.
Shvatili smo , otvori novu temu.