SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najnoviji comp visoke tehnologije sa firewallom zadnje generacije, u kombinaciji sa pet satelitskih antena,decoderom i scramblerom,itd...
A s tim još plac na viskom zemljištu sa nezagađenim bunarom i zaštićenom kućom...
500 hiljada evra.
Helikopter za bijeg,učenje pilotiranja i mehaničar na usluzi...
50 hiljada evra.
Polovan auto sa top speed oko 230 na sat...
5 hiljada evra.
Živjeti slobodnog uma,obaviješten, ali neopterećen zavjerama drugih ljudi...
Kao ni pitanjem ko je sa druge strane compa,ima li ženu(muža), koliki mu je...
koeficijent inteligencije,i da li ona ima velike... mentalne kapacitete...
NEPROCJENJIVO.
The Night Hawk just spoke. Hawg,my white brothers...and squaws...
:cool:

Majanski kalendar je podeljen na pet perioda,a šesti period je ostao prazan,a on počinje 21.12.2012.godine.
Maje su podelile galaktičku godinu(krug) od 25925.godina na pet delova.
Peti krug se završio 1987.godine.
Ovo je ler,prazan hod ili priprema za ono što nas očekuje.
Ceo svet govori o toj 2012.godini,a ja kažem da će biti nešto kasnije.
Tada Sunce postaje crveni džin,dolazi do eksplozije i naš sunčev sistem postaje beli patuljak.
Sve će početi da se dešava naglo,a mi smo već u kataklizmičnom periodu,19.10.2011.godine kada zemljina osa bude krenula ka sazvežđu vodolije.
Tada će proraditi vulkani,zemljotresi,polovi će se do tada otopiti,počeće da padaju meteori sa neba.
U samom trenutku singulariteta,nema smrti,jer će zemlja tada da napusti svoju orbitu i odlazi u četvrtu dimenziju.

Majanski kalendar je podeljen na pet perioda,a šesti period je ostao prazan,a on počinje 21.12.2012.godine.
Tada Sunce postaje crveni džin,dolazi do eksplozije i naš sunčev sistem postaje beli patuljak.
Sve će početi da se dešava naglo,a mi smo već u kataklizmičnom periodu,19.10.2011.godine kada zemljina osa bude krenula ka sazvežđu vodolije.
Tada će proraditi vulkani,zemljotresi,polovi će se do tada otopiti,počeće da padaju meteori sa neba.
U samom trenutku singulariteta,nema smrti,jer će zemlja tada da napusti svoju orbitu i odlazi u četvrtu dimenziju.

A cega ima u cetvrtoj dimenziji?

krevet_crveni.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back