Koja je sad godina po Jevrejima, tj. po vašem merenju vremena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je sad godina po Jevrejima, tj. po vašem merenju vremena?

Ne znam da igram, ne pijem alkohol, ne jedem svinjetinu i trubaci ne sviraju hava nagila. I da... Jevrejima je odavno prosla ta 2012... mozda je i Majama....Nisam bas mnogo upoznat sa celom pricom, al ne verujem da su Indijanci imali Hrista od cijeg rodjenja mere vreme... Osim ako jesu...

Ne znam da igram, ne pijem alkohol, ne jedem svinjetinu i trubaci ne sviraju hava nagila. I da... Jevrejima je odavno prosla ta 2012... mozda je i Majama....Nisam bas mnogo upoznat sa celom pricom, al ne verujem da su Indijanci imali Hrista od cijeg rodjenja mere vreme... Osim ako jesu...
prilagodneno nasem kalendaru,ta promena pada na 2012........

Prema podacima koje sam nalazio(tačnije,natrčavao po netu)...
Do sada je bilo,otprilike,50 datuma smaka svijeta.
Pa ništa.
Nostradamus je napisao 7 hiljada i neku...
Ali daleko je to,valjda SADA uplašiti par ovaca.
![]()

prilagodneno nasem kalendaru,ta promena pada na 2012........
The Night Hawk just spoke. Hawg,my white brothers...and squaws...
![]()

Majanski kalendar je podeljen na pet perioda,a šesti period je ostao prazan,a on počinje 21.12.2012.godine.
Maje su podelile galaktičku godinu(krug) od 25925.godina na pet delova.
Peti krug se završio 1987.godine.
Ovo je ler,prazan hod ili priprema za ono što nas očekuje.
Ceo svet govori o toj 2012.godini,a ja kažem da će biti nešto kasnije.
Tada Sunce postaje crveni džin,dolazi do eksplozije i naš sunčev sistem postaje beli patuljak.
Sve će početi da se dešava naglo,a mi smo već u kataklizmičnom periodu,19.10.2011.godine kada zemljina osa bude krenula ka sazvežđu vodolije.
Tada će proraditi vulkani,zemljotresi,polovi će se do tada otopiti,počeće da padaju meteori sa neba.
U samom trenutku singulariteta,nema smrti,jer će zemlja tada da napusti svoju orbitu i odlazi u četvrtu dimenziju.
A cega ima u cetvrtoj dimenziji?
Rakija i cevapi.
Mislim da cu sada da uhvatim prvi autobus za tu dimenziju...A jel su bezgranicni?
Majanski kalendar je podeljen na pet perioda,a šesti period je ostao prazan,a on počinje 21.12.2012.godine.
Maje su podelile galaktičku godinu(krug) od 25925.godina na pet delova.
Peti krug se završio 1987.godine.
Ovo je ler,prazan hod ili priprema za ono što nas očekuje.
Ceo svet govori o toj 2012.godini,a ja kažem da će biti nešto kasnije.
Tada Sunce postaje crveni džin,dolazi do eksplozije i naš sunčev sistem postaje beli patuljak.
Sve će početi da se dešava naglo,a mi smo već u kataklizmičnom periodu,19.10.2011.godine kada zemljina osa bude krenula ka sazvežđu vodolije.
Tada će proraditi vulkani,zemljotresi,polovi će se do tada otopiti,počeće da padaju meteori sa neba.
U samom trenutku singulariteta,nema smrti,jer će zemlja tada da napusti svoju orbitu i odlazi u četvrtu dimenziju.

Autobus iz Leskovca, preko Gornji Bunibrod, Donji Bunibrod, Mirosevce, NYC ide za 4[SUP]th[/SUP] dimension.Molimo putnike da krenu sa rezervacijom karata.Polazak ce se desiti 21.12.2012.![]()