Awaken God
Domaćin
- Poruka
- 3.821
jebacemoo mi tim majama kevu! a ako se neko plasi neka pomera sat unapred ili unazad i taj datum mu nikad nece doci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još da je 21.12.2112 u 21:12 sati pa da imamo palindromni datum i vrijeme
Predlažem da svi koji čvrsto vjeruju da će 21.12.2012. nastupiti smak svijeta, kolektivno izvrše samoubistvo sledećeg dana, 22.12.2012. Pošto taj datum pada na subotu, čin može prenositi TV u udarnom terminu. Emisija počinje u 21:00, zatim slijedi najava i objašnjenje zašto se nije desio smak svijeta, pa onda svi razočarani pobornici ovakvih teorija kolektivno ispijaju otrov u 21:12.
A na koji bi se ti nacin dogodio smak sveta? Jer bi neki asteroid udario ili shta vec?
Mislim da je kraj majanskog kalendara u sustini pocetak jedne nove, produhovljene ere za covjecanstvo.
Tako je, ocekuje se prelazak covecanstva na visi duhovni nivo. Nova faza, razbijanje starih ilizija, dogmi i otvaranje svesti. To je sve![]()
To mi ne pise u natalnoj karti. Ljudi ce uvek biti svinje koje ne vode racuna o prirodi!![]()
naravnoTo nije kraj svijeta, nego jedne kalendarske ere.....
Onda
preostaje nam jedino da odmah pocnemo da se PARIMO medjusobno i to pod HITNO.
Oh, sto ja volim te smakove svijeta!
Aktivnosti te ljudska kultura na Planeti je odredjena "galaktickim sezonama". Njihov kod su Maje odredile matematicki i simbolicki. ("Pojava homo sapiensa predstavlja poseban stadijum u evolucionarnom ciklusu Suncevog sistema, nivo na kom se integrisu cetiri prethodna perioda svesnosti.
Ovaj nivo traje 26.000 godina i sastoji se od pet perioda od 5,200 godina", (“The Mayan Factor”, Jose Arguelles, 1987). Drugim recima, zivimo u klimaksu, tacnije receno, u poslednjih 5 godina ciklusa koji traje 26.000 godina
Sve je u magnetizmu i energiji.
Na tome se temelji i astrologija.
Planete gravitacionom silom uticu jedne na druge - kako ne bi na coveka.
Dogadjaj u decembru 2012 kada se zemlja nadje u ravni sa suncevim sistemom, a on sa centrom galaksije moze svasta doneti, od proste anomalije u gravitaciji , privlacenja nebeskih tela ka Zemlji (kako mediokriteti kazu "smak sveta") do velike promene u globalnoj svesti i raspada socijalnih struktura, direktnog uticaja na DNK i na energetske centre ... itd.
pomislite samo da se za vreme punog meseca desava najvise ubistava
Do najblizeg suncevog sistema putujuci brzinom svetlosti treba 4 godine i 4 meseca da se stigne...
Energija putuje svemirom..
Pa valjda ce se promeniti nesto jednoga dana. Nista ne traje vecno. Sve se vrti u krug (znaci ne stoji u mestu )![]()
Sve se vrti u krug... znaci ne ide nigde?
PS
2012-12-21 desice se da SRB ne udje u EU i to ce biti kraj sveta (politickim partijama koje danas zagovaraju clanstvo u EU kao ulazak u "never-never land" do kraja njihovog moguceg mandata u skupstini)