D
Devilish Dog
Gost
Može li mi neko napisati tekstove ovih pesama?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tochak nije dobro pisao text, ali je njveci gitarista sa nashih prostoraGwydion:Kako los tekst, uzas jedan. Tocak je naveliko trubio da je inspirisan prog rokom a tekstovi su mu bili deciji... sto samo znaci da nikada nije ni razumeo prog rok!
morbiality:tochak nije dobro pisao text, ali je njveci gitarista sa nashih prostoraGwydion:Kako los tekst, uzas jedan. Tocak je naveliko trubio da je inspirisan prog rokom a tekstovi su mu bili deciji... sto samo znaci da nikada nije ni razumeo prog rok!
Gwydion:Znam ja njih nekoliko koji su i veci i tezi, od njega.
morbiality:tochak nije dobro pisao text, ali je njveci gitarista sa nashih prostoraGwydion:Kako los tekst, uzas jedan. Tocak je naveliko trubio da je inspirisan prog rokom a tekstovi su mu bili deciji... sto samo znaci da nikada nije ni razumeo prog rok!
morbiality:Gwydion:Znam ja njih nekoliko koji su i veci i tezi, od njega.
mislio sam najbolji
Sve u svoje vrememorbiality:tochak nije dobro pisao text, ali je njveci gitarista sa nashih prostoraGwydion:Kako los tekst, uzas jedan. Tocak je naveliko trubio da je inspirisan prog rokom a tekstovi su mu bili deciji... sto samo znaci da nikada nije ni razumeo prog rok!