Smajlomima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Godinama mi je govorio da :butkice: i molio me da mu pokazem i grudi. Svidjao mi se nema sta i resih da idem do kraja...Pokazah mu svoje glavne adute:brus:Prizorom je bio fasciniran, ne bolje je reci odusevljen, klanjao mi se:worth:Zaljubio se u mene i obasipao me cvetnim aranzmanima, prijalo mi nema sta:cvet: Pozeleh da i ja njega skinem. Oberucke je prihvatio:gace:Nisam mogla da verujem svojim ocima:cistinaocare: Prizor je bio porazavajuci. Nisam mogla ni da se suzdrzim...umirala sam od smeha:zcepanje: Vratila sam se kuci, nahranila psa i cekala sledeceg :mazipsa:

:zima2:z:plez::bob:z:dm5:z:dd::vatromet::orkestar:z:bv::ljubomoran::pivce::zjede::zjede::vatromet::vatromet:

izasla sam u setnju,medjutim bilo je mnogo hladno :zima2: ,kada sam se vratila kuci,rugali su mi se jer sam bila tako tupava pa izasla bez obzira na vetar z:plez: ...pritom su dodali i to sto sam se juce sankala sa drugaricom :bob: ...ali bas me briga,bilo mi je lepo,lepo sam se zabavljala z:dm5: ,...kasnije smo otisle u trzni centar i iznenadila me je poklonom z:dd: ....vracavsi se kuci vidlee smo vatromet :vatromet: ....raspolozenje je poraslo,pa smo odlucile da odemo i na koncert :orkestar: ...bilo je super....prava bozicna atmosfera z:bv: ,ali,po povratku,je usledilo razocarenje - videla sam ga sa drugom :ljubomoran: ....i sta mi je preostalo nego da tugu utopim u alkoholu :pivce: ,...i u prezderavanju :zjede::zjede:....onda sam shvatila da ne vredi tugovati zbog idiota kao sto je bio on...ma idemo u provod... :vatromet::vatromet:

:zjelka2: :heart: :sanke: :zimag: :sneskoz: :zjelka3: :ztorba: :telefon: :zpozdrav: :ljubomoran: :zzzz: :cvet: :flert: :brus: :tiganj: :ljutko:

MG_179.gif
Pevali od
heart.gif
pesmo o
Vala_30.gif
i
phil_40.gif
i igrama na snegu o
f_5cm_a0314f7.gif
i kićenju
viannen_12.gif
o Božić Bati
Vala_29.gif
i darovima. ZVala sam
girl_phone1.gif
prijatelje ;
FinouCat_01.gif
Stojanku, blizance
jealous.gif
Jovu i Poku, pokušali da probudimo Tasu iz III smene
zaspao.gif
. A iznaneđenje je Perin dar meni
d_daisy.gif

koji me je oborio i ja sam samo
JC_flirt.gif
, dok je moja naj drugarica Koka se bacila u akciju
girl_flag_of_truce.gif
zbog koje je Stojanka... bila
connie_skilletgirl.gif
a i njen Mika , misleći
th_sulk2.gif
, nepravda, samo je hteo jedan tango
th_fireworks.gif
da odigra za praznik ...

megafon.gif
wow2.gif
nedam.gif
rogovi2.gif
tkoje.gif

bila je to novogodishnja noch:zjelka2:srce mi je bilo puno :heart:sankali smo se :sanke:grudvali :zimag: pravili sneshka:sneskoz:i kitili jelku :zjelka3: zzeljno smo chekali deda mraza sa poklonima, al njega nigde nije bilo:ztorba:mama je reshila da pomogne i zvala telefonom severni pol :telefon: deda mrazova sekretarica je bila ljubazna :zpozdrav:i isprichala mami da baba mrazica ima shvalera :ljubomoran: dok je deda spavao letnji san:zzzz:dasa se udvarao baba mrzici :cvet: kojoj je prijala pazznja:flert:pa je popustila pred izazovom :brus:doshlo je do razvoda :tiganj:i od tada deda mraz shtrajkuje. :ljutko:

:cistinaocare: :kolac: :sije: :guza: :gace: :mrgreen:

Tek kad sam prebrisala naočare
connie_girl_cleanglasses.gif
shvatila sam da je ona mrlja bila od kolača
connie_21.gif
, pa sam morala da uštrikam nove
viannen_72.gif
, u međuvremenu, morao je da ide bez njih
goooooza.gif
. Posle se svima hvalio svojim donjim vešom
flag_of_truce.gif
, što baš i nije za ponositi se
mrgreen.gif
.

:sanke::zpozdrav:z:poz::zskace::ztorba::zjelka3: z:kiss: z:dd::zjelka::snesko5::zjelka2::zstidljivko: z:hm: z:pz:((z;)z:((:zpozdrav:z:girl:

Na sankanju :sanke:sam upoznao jednu zgodnu cicu koja mi je mahnula:zpozdrav:, odusevljeno sam i ja njoj mahnuo z:poz: :zskace: i pomislio kako bi se joj se svidelo da joj nesto poklonim za novaka :ztorba:. Rekla je da bismo mogli zajedno da kitimo jelku:zjelka3:. Uz poljubac sam pristao z:kiss:, cekali smo deda mraza zajedno z:dd::zjelka: a posle smo napravili i jednog sneska:snesko5: te je novogodisnja idila bila kompletna:zjelka2:. Malo sam se postideo :zstidljivko:kad je rekla da me voli, onda sam poceo da razmiljam z:hm: i sve mi se vise cinilo da me zeza z:p. Ta pomisao me je ljutila z:((, onda rekoh sebi - ma daj , nova godina je z;) ne budi namcor z:((. Na rastanku mi je dugo dugo mahala :zpozdrav: i slala poljupce z:girl:

Zdravo z:), hoćeš da se :zimag: ili da :sneskoz: . A možda hoćeš da mi z:dd: a ja da te z:kiss: ? Hoćeš da pravimo sneška:snesko2: ? Ok, al posle toga idemo na :bob: , tamo je i pijani deda mraz koji samo đuska z:dm:. Sinoć se uvoštio ko majka :ponoc: sa neke dve šmizle :veseljaci: . Ja ga čekao celu noć praveći grudve :grudvanje: , bio sam radostan z:dm5: što će da svrati da mi donese poklon, ali se budala pijana debelog dupeta zaglavila u odžaku z:dm3: , ostalo mi je samo da se z:lol: i da :zskace: .

pozz:zpozdrav:

Joj, šta sad da postavim ?
Ne znam, straaašnoooo...grrrr...šta mi se to dešava ? Ček, ček...PA GDE JE TA INSPIRACIJA ! nema je...o kako je dosadno...svaki dan jedno te isto...baš je trulo. Neću više ovde da dolazim. Ček ,ček, setio sam se ! oo, kako sam pametan, ljubi me majka !!! (samo me ona i voli), no, idemo dalje, evo me, sad će oni da vide ! Ars se opet glupira ! Ars je opet sjajan i duhovit ! Oooo, plače mi se od muke, jer ideje ovde niko nema, užasno su nemaštoviti ! samo sam ja divan i zabavan !
Odoh negde u provod ! ...na neku svirku...

:confused:Joj, :( šta sad da postavim ?
:rumenko: Ne znam, :roll:straaašnoooo... :evil: grrrr... :neutral:šta mi se to dešava ? :think: Ček, ček... :dash:
PA GDE JE TA INSPIRACIJA ! :huh: nema je...:zzzz:o kako je dosadno... :dosadno:svaki dan jedno te isto... :thumbdown:baš je trulo. :ljutko:Neću više ovde da dolazim. :twisted:Ček ,ček, setio sam se !
:mazi: oo, kako sam pametan, ljubi me majka !!! :cry: (samo me ona i voli), :o no, idemo dalje,:besan2: evo me, :vudu:sad će oni da vide ! :guza: Ars se opet glupira ! :hahaha1: Ars je opet sjajan i duhovit !:rida:Oooo, plače mi se od muke, :idea:jer ideje :?:ovde niko nema, :udriglavu: užasno su nemaštoviti ! :hahaha1: samo sam ja divan i zabavan !
:arrow: Odoh negde:vatromet:u provod ! :orkestar: ...na neku svirku...

zadatak

:think::sad2::cool:;)

Poslednja izmena:
Zašto uvek, ali baš uvek, moram da prepravljam svoje postove? Zašto nikad ništa iz prve ne mogu da napišem ?:think: I šta mi se to dogodilo pa da više nisam u stanju da pišem o bilo čemu drugom osim o Arsi? :sad2:...a on je tako kul :cool:...ma!, nema veze...koliko god ispravljala svoje postove, uvek mogu da ih završim sa bezbednim ;)

:) :neutral: :heart: :eek: :per: :telefon: :besna: :dontunderstand: :super: :hvala:

Hteo sam biti duhovit, al sam isp'o neduhovit. Pući će mi srce zbog toga. ...ili ego... šta li mi je veće ? ....zvrrrr..., zovem svoju psihijatricu... i ona ludi od mojih problema...ništa ne razume, unikatan sam slučaj. Da, to sam ja.

:)Hteo sam biti duhovit, :neutral: al sam isp'o neduhovit. :heart: Pući će mi srce zbog toga. :eek: ...ili ego... :per:šta li mi je veće ? :telefon:....zvrr, zovem svoju psihijatricu... :besna:i ona ludi od mojih problema... :dontunderstand: ništa ne razume, :super:unikatan sam slučaj. :hvala: Da, to sam ja.

:andjeo: :cvet: :zplez: :rumenka: :manikir: :pivce:

,,,Iiiii, mladoženja može da poljubi mladu ! Gosti oduševljeno tapšu...Jedan umire od smeha.Znam ga. Znam i zašto se smeje. Jedino mladoženja to ne zna. Ćao ljudi, ne mogu da vam kažem.

:zag:,,,Iiiii, mladoženja može da poljubi mladu !:klap: Gosti oduševljeno tapšu...:rotf:Jedan umire od smeha.:neutral:Znam ga.:sad2: Znam i zašto se smeje.:whistling: Jedino mladoženja to ne zna. :bye:Ćao ljudi, ne mogu da vam kažem.

:confused::besna::telefon::ok::evil::dash::super: :think: :D

Sedi žaba sama na listu lokvanja:confused:, besna je poprilično što je sama:besna:, uzima telefon i zove drugaricu žabu :telefon: koja je teši i kaže da ne brine da će sve biti ok jednog dana :ok:, ali žaba sumnja u to, poučena prethodnim iskustvima zna da to ne ide tek tako :twisted:, zna da će tu još dosta lupanja glavom u zid biti :dash:, ali se potajno ipak nada da će od silnog udaranja u zid sve biti super :super:...mada...hoće li?:think: ...ma, hoće :D

:per::hahaha::evil::ok::whistling::hvala::klap:

Smislio sam plan:per: kako da kolegi smestim igru. Umro sam od smeha kada sam ga pogledao kako se nervira, jer nije progurao firmu svog brata od strica, na tenderu za projekte samozapošljavanja:hahaha: Bio je vidno ljut:evil: Plan mi je uspeo:ok:Ali naravno, pravio sam se lud:whistling: Divio sam se samom sebi:hvala:Stvarno zaslužujem :klap:

:brus::telefon::dash::dontunderstand::besna::think::super:

Vi -di šta mi je poklonio !!! Aloooo ? Jaoj, znaš li šta sam dobila ovaj put ?///
Opet joj je nešto poklonio ! Ne razumem, kako onaj moj meni nikad ništa ne pokloni ! Dođe mi da vrištim na sav glas !!! A kad malo bolje razmislim, ma dobar je ovaj moj ko 'lebac....

:brus:Vi -di šta mi je poklonio !!! :telefon:Aloooo ? Jaoj, znaš li šta sam dobila ovaj put?
:dash:Opet joj je nešto poklonio !:dontunderstand:Ne razumem, kako onaj moj meni nikad ništa ne pokloni ! :besna:Dođe mi da vrištim na sav glas !!! :think: A kad malo bolje razmislim, :super: ma dobar je ovaj moj ko 'lebac....

:zjede: :mesi: :mazi: :poklon: z:gs: :flert:

Baš sam gladna :zjede:, mogla bi kilo mušica da pojedem, sada čekam, mama mi sprema pitu mušičaru :mesi:, a kad pojedem sve mama će me pohvaliti :mazi: a dobiću i poklon :poklon:...pogledajte, dobila sam vejiku grudvu što se u srce pretvara z:gs:, baš sam mika :flert:

rocke.gif
:dosadno:
rocke.gif
:zzzz:
rocke.gif
flashboob.gif
fresse.png
serbangel.gif
serbukazan.gif
serbvidkakasi.gif
sun2.gif

Dok je besomučno udarao po
rocke.gif
ja sam se smarala:dosadno: Od tog jednoličnog ritma ,umišljenog gitariste
rocke.gif
toliko mi se prispavalo da sam zahrkala u sred sale :zzzz:a on je svirao, svirao..
rocke.gif
Odjednom su se čuli zvuci dobre, stare
flashboob.gif
Zinula sam od čuda
fresse.png
, učinilo mi se da u snu vidim
serbangel.gif
koji govori
serbukazan.gif
sa gitaristom. A ti harmonikašice draga
serbvidkakasi.gif
.Posle one dreke, tvoji umilni zvuci su mi legli kao da me je ogrejalo
sun2.gif

smilie_sonst_015.gif
:telefon:
smilie_sonst_017.gif
smilie_sonst_091.gif
smilie_sonst_097.gif
smilie_krank_002.gif
smilie_krank_004.gif

Sedim sama poput krompira na kauču
smilie_sonst_015.gif
, dosadno mi je....šta ću da radim?....aj da zvrcnem nekoga :telefon:...pozvaću moju drugaricu, koja je večito u nekom šizzzu
smilie_sonst_017.gif
, da se dogovorimo šta ćemo da radimo. I dogovorile smo se da ćemo, tačno kada bude vreme za osmeh
smilie_sonst_091.gif
, otići u klub šizika
smilie_sonst_097.gif
da malo šizimo...da šizimo do potpunog šizzza
smilie_krank_002.gif
....i bi tako na kraju...evo me sad kući ležim mrtva bolesna
smilie_krank_004.gif

:cmok: :per: :cmok2: :per: :cmok: :per: :cmok2: :per: :cmok: :per: :cmok2: :zag: :zper::zag::zper::zag::zper::zag::zper:

poljubio sam je dok sam je muvao i ona mi je uzvratila, bio sam zadovoljan pa pokushao josh jednom chikajuchi je da i ona mene poljubi. Ona je mene poljubila ja sam joj se uneo u lice poljubio josh jednom nadajuchi se seksu i namigivao ali ona me je samo poljubila pa zagrlila
drugi put obechala je uz zagrljaj ozzeni me biche namigivala je dok je grlila. Tako me zavlachila, grlila i vukla me za nos.
:kpozdrav::cistinaocare::kafa::sije::pivce::azdaja::mafijas::tiganj:

Ja sam pristojan i fin momak :kpozdrav: pa mi je i supruga takva, fina i uredna :cistinaocare: Dok ja uz kafu pregledam novine :kafa: ona mi šije veš kad ga pocepam :sije: Izbegavam da idem na piće sa društvom :pivce: jer onda zna da postane nezgodna :azdaja: a ne želim da se upuštam u svađe koje bi mogle da se završe i kobno :mafijas: ili, ako ništa drugo, da radi tiganj :tiganj:

:mesi: :jede: :slika: :histericna: :kolac: :rtfm: :hej: :rumenka: :pms: :ljubomoran:

mmmm umesila mi je predivan kolac :mesi: koji sam u slast smazao :jede: u napadu narcisoidnosti poklonio sam joj svoju sliku da je ljuuuubiiii :slika: od slilnog cmakanja moje prelepe slike toliko je izgladnela da je postala nervozna :histericna: i brzo otperjala u kuhinju da smaze veeeeliki kolac :kolac: lepo sam joj rekao da povede racuna da se ne ugoji :rtfm: , morao sam cak da vicem jer od silnog mljackanja nije cula sta pricam :hej: malkice se postidela :rumenka: i odma je pocela da se vadi na pms :pms: kad bolje razmislim , mozda je i bolje da se ugoji, ovako sam ponekad ljubomoran :ljubomoran:

:think: :brus: :ok: :manikir: :zag: :gace: :besna: :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back