služenje vojnog roka

Normalno pod puskom,lakse se zaposlis jer ti poslodavac trazi i sluzenje vojnog roka(nije obavezno,ali ti dobro dodje u konkurenci civilo i vojno uvek uzimaju vojno i ako ima slabiju ocenu),jer zna da te uce da ustajes rano i na vreme.
To sto vi nazivate mucenje je ucenje da prezivis kad se zapuca.
Rusija ce imati profesionalnu vojsku,ali ce obucavati ljudi u slucaju rata(obuka ce trajati nekoliko meseci u Sibiru nauci ce coveka da puca i cisti oruzije i obnavlja ce to svake godine vise puta),a mozda se desi i da ne bude profesionalana.
Oni vec sad imju milion profesionalnih vojnika.
mozda od svih ovih na snimku ima 2-3 punoletna vojnka ne racunaju ci instruktore snimano je 2008 pa nemogu da se setim tacno brojke.

Poslednja izmena:
Nigde,jer se sprema za Vojnu akademiju.
Bio sam u centru za obuku Кaskad u ovom gore na snimku,to nije bilo osluzenje vec obuka i posle sam otisao na usavrsavanje tehnike u jedinici.
I kod caleta u jedinici u NIsu sam prove nekoliko meseci da videm gde je bolje i razlike u obuci.

evo ti nesto o KASKAD-u
http://www.vympel-a.ru/str/serv_kaskad/serv_kaskad.htm

i ti nekome pricas o vojsci srbije... mislim da vise nama sta o tome da pricamo.

a ti nastavi da drilujes sa vimelom po forumima...

s obzirom da radim u obrazovanju... upis u vojnu akademiju je gotov poodavno...

Poslednja izmena:
Od 6 meseci, čisto-efektivno vojske ćeš imati 4 meseca, onih 2 su ti zbir svih vikenda, odsustva, slobodnih dana.....a ako 4 meseca ne možeš da stisneš zube, izvoli dečak ubij se pre nego što sutra postaneš papučar pored svoje žene koja će ti biti ustvari muž! :)

Back